Αποκλειστική συνεργασία: Mediterranean College με την Κατασκευαστική «Αναδομώ»

Από neolaia.gr Team 17 Μαρτίου 2015

Σημείο υπεροχής και σημαντική εξέλιξη στη διασύνδεση της εκπαίδευσης με το επαγγελματικό περιβάλλον του τομέα των Μηχανικών, αποτελεί η αποκλειστική συνεργασία ανάμεσα στο Mediterranean College και στην κατασκευαστική εταιρία  «Αναδομώ».

Η συνεργασία περιλαμβάνει μία σειρά από προσφορές και προνόμια, τόσο για τους σπουδαστές και τους απόφοιτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, όσο και για τους υπαλλήλους, πελάτες και συνεργάτες της «Αναδομώ».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας το Mediterranean College προσφέρει σε όλους τους υπαλλήλους, πελάτες και συνεργάτες της «Αναδομώ», τη δυνατότητα να σπουδάσουν στο Mediterranean College, με ειδικά προνομιακά δίδακτρα.

Η συνεργασία με την «Αναδομώ», αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του Ε.Ο. ΞΥΝΗ που επιλέγει πάντα να πρωτοπορεί, ενισχύοντας διαρκώς το επίπεδο σπουδών και επαγγελματικών προοπτικών των αποφοίτων του.

Σε συνδυασμό δε, με τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες με το ΣΕΒΕ, τη HELEXPO A.E., την ALTEC, την ALUMINCO και τη ΣΕΒΙΑΝ, πιβεβαιώνει την επιμονή του για τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών, με στόχο οι φοιτητές του να έρχονται σε άμεση επαφή με το μελλοντικό επαγγελματικό περιβάλλον από την αρχή της φοίτησής τους, καθιστώντας τους έτσι ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας κατόπιν της αποφοίτησής τους.

Πληροφορίες:
Mediterranean College, Θεσσαλονίκη
Egnatia 2-4
tel.: +30 2310 547708
fax: +30 2312 202620  / website: www.medcollege.edu.gr

[Δελτίο Τύπου]

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486