Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 16 ως 23 Μαρτίου

Από neolaia.gr Team 16 Μαρτίου 2015

Ζώδια

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου έχουμε την πρώτη έκλειψη Ηλίου για το 2015. Έκλειψη ολική σε σημεία του Βόρειου Ατλαντικού μόνο και μερική στις υπόλοιπες περιοχές που περιλαμβάνουν την Ευρώπη, την βόρειο Αφρική και την Δυτική Ασία.

Μία ιδιαίτερη έκλειψη στο τέλος του ζωδιακού κύκλου ( 29ο Ιχθύων 28’), σφραγίζει σε ένα βαθμό ένα μεγάλο κύκλο ταλαιπωριών, αλλά και υπογραμμίζει την ανάγκη να στραφούμε προς τις βαθύτερες ανάγκες μας και να κατανοήσουμε την πνευματική μας φύση.

Έχει ενδιαφέρον καθώς δημιουργεί τετράγωνο με την Σεληνιακή  έκλειψη της 21.12.2010 (29 Διδύμων) όπου και σηματοδοτείται η αρχή σε μία σειρά ανακατατάξεων σε κάθε πεδίο της ζωής μας. Σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Sheat ο οποίος συνδέεται με ναυάγια και δυσκολίες, στην ουσία αναδεικνύει τα θέματα που ναυάγησαν τα τελευταία χρόνια, τις απώλειες που είχαμε.

Αγγίζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθείς) ή στην αρχή των παρορμητικών (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως). Αλλά φυσικά, κάθε πλανήτη μας γενέθλιο ή προγνωστικών συστημάτων της εποχής, στα ίδια σημεία.

Τι είναι όμως  η έκλειψη ως φαινόμενο;

Έκλειψη συμβαίνει όταν έχουμε σύνοδο Ηλίου και Σελήνης (στη Νέα Σελήνη) και όταν έχουμε αντίθεση Ηλίου και Σελήνης (στην Πανσέληνο). Όμως δεν συμβαίνει αυτό κάθε μήνα, γιατί η έκλειψη προϋποθέτει ένα ακόμη σημείο: την σύμπραξη των Δεσμών της Σελήνης. Επομένως, το φαινόμενο της έκλειψης επανέρχεται κάθε περίπου 6 μήνες.

Πρέπει να θεωρούμε τις εκλείψεις μία αρνητική περίοδο; Φυσικά και όχι. Η έκλειψη μας φωτίζει σημεία που έχουμε ανάγκη να διερευνηθούν και να διαλευκανθούν. Αποκαλύπτουν θέματα, έχουν να κάνουν με τις κρυφές αγωνίες ή προσδοκίες μας, αλλά και με ζητήματα που είναι κλονισμένα αλλά δεν αποφασίζουμε να τους δώσουμε ένα τέλος.

Συνήθως, ανάλογα με τα σημεία που αγγίζουν στον χάρτη μας, οι εκλείψεις μας πληροφορούν για αλλαγές σε σχέσεις, οικονομικά, εργασία, αλλά και όποιο άλλο σημαντικό θέμα συνδυάζεται με τον τομέα όπου συμβαίνουν. Η δράση τους θα είναι άλλοτε δυναμική και ταχύτατη (σε παρορμητικά ζώδια), άλλοτε επίμονη και με αργές συνέπειες (σε σταθερά ζώδια) κι άλλοτε εναλλασσόμενη αλλά με επαναλήψεις (σε μεταβλητά ζώδια).

Επειδή σε ένα χάρτη όλα συνδέονται, έτσι και στον χάρτη της έκλειψης, θα διαπιστώσουμε πως δεν αρκεί μόνο το ζευγάρι των ζωδίων που συμμετέχει, αλλά ο δεκανός, η ζωδιακή μοίρα, καθώς και οι πλανήτες που θα σχηματίζουν όψη με το φαινόμενο αυτό. Κατά συνέπεια, θα διαπιστώσουμε πως είναι μία σύνθεση από πινελιές που θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο τον χάρτη του ουρανού.

Η Ηλιακή έκλειψη (το συνειδητό κομμάτι του εγώ μας ) είναι μία ενέργεια ανανεωτική, τονωτική και συχνά σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα.

Μία ημέρα πριν την Εαρινή Ισημερία, έχουμε την αναγγελία μίας νέας εποχής που προβάλλει δυναμικά και μας υποχρεώνει να κλείσουμε κύκλους. Οι κύκλοι αυτοί, ανάλογα με τον τομέα που μας αφορά, περιλαμβάνουν καταστάσεις που έχουν υποστεί φθορά,  ανώφελα όνειρα, πικρίες, πλάνη, αυταπάτη.

Ήδη παράλληλα έχουμε την βιωματική εμπειρία του τελευταίου τετραγώνου ακριβείας του Ουρανού προς τον Πλούτωνα.

Φθάνοντας στην πενταετία, έχουμε το τελευταίο τετράγωνο ακριβείας του Ουρανού προς τον Πλούτωνα, τετράγωνο κοινωνικών μεταρρυθμίσεων και ριζικών αλλαγών. Η ζωή μας έχει ανατραπεί, έχουν αλλάξει οι δομές και οι συνθήκες για όλους.

Κυρίως επηρεάζονται τώρα όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων ή έχουν εκεί πλανήτες.

Οι πλανήτες που συμμετέχουν είναι σημαντικοί, καθώς είναι οι πλανήτες που φέρνουν γεγονότα, προκαλούν, εκφράζονται, ανατρέπουν, μάχονται.

Στην ουσία, φθάνουμε στην τελευταία κρίση, και πρόκληση. Το τετράγωνο πυροδότησε ο Άρης στον Κριό την προηγούμενη εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί με την πάροδο των εκλείψεων, για να αποφασίσουμε οριστικά τι θα εκλείψει για μας.

Ευνοϊκή στήριξη θα βρούμε από τον Δία που σχηματίζει για δεύτερη φορά θετική γωνία προς τον ανατρεπτικό Ουρανό, με αναμονή μία Τρίτη συνάντησή τους στα τέλη Ιουνίου. Το τρίγωνο αυτό, προστατεύει ή φέρνει ξαφνική στροφή της τύχης σε όσους μάχονται με πίστη και φλόγα, αλλά και ειλικρινείς διαυγείς προθέσεις.

Η Αφροδίτη την ημέρα της έκλειψης θα βρίσκεται στην μοίρα έξαρσης της Σελήνης, επομένως προβάλει την ανάγκη για ικανοποίηση των αισθήσεων, με ένα ποιοτικό και ευαίσθητο τρόπο. Καθώς η έκλειψη Ηλίου είναι στο ζώδιο της συμπόνιας και της ανιδιοτελούς αγάπης (στην θετική του μορφή), το συναίσθημα είναι ιδιαίτερα τονισμένο.

Η έκλειψη είναι γεμάτη μεταφυσικά μηνύματα και ιδιαίτερες βαθιές πτυχές. Πρόσφατα σε μία ειδική ομιλία, αναφέρθηκα αναλυτικά επ΄ αυτού. Ξεχωρίζει από πολλές άλλες και μας ωθεί σε ενδοσκόπηση.

Αν ασχοληθούμε με τον διαλογισμό ή συλλογιστούμε αυτές τις μέρες το έργο μας, τα πεπραγμένα και τους στόχους, αναλύσουμε τα θετικά και αρνητικά των τελευταίων ετών, πιστεύω θα έχουμε την ευκαιρία να προκαλέσουμε και να προσκαλέσουμε μία νέα Άνοιξη στην ζωή μας. Είναι μία μοναδική συγκυρία φαινομένων που διαρκούν ως το Πάσχα ενεργειακά.

Κατά τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντ. Ρουντγίαρ, η εικόνα της μοίρας οδηγεί σε πνευματική ανάταση μέσα από την κορύφωση μίας μεγάλης προσπάθειας, αλλά και συνειδητοποίηση της σκληρής πραγματικότητας. Ο πνευματικός μας εαυτός, θα πρέπει να είναι καθοδηγητής μας και το έργο να γίνει απτό, ορατό, στους άλλους.
Μοίρα εναρμόνισης και συνύπαρξης μεταξύ των ανθρώπων, κάτω από ένα Συμπαντικό Νου. Μέσα από αντιπαραθέσεις, σκληρότητα, μάχες, ανταγωνισμούς, θα πρέπει να επέλθει η συμφιλίωση. Κι έτσι, με σύμπνοια να πορευτούμε προς μία Νέα Αυγή της Ανθρωπότητας.

Ως αριθμός αναφέρεται στην αριθμοσοφία ως μία ικανότητα πνευματικής ανωτερότητας που απαιτεί σωστό μεθοδικό σχεδιασμό και ταξινόμηση, για όφελος υλικό και συναισθηματικό.

Κριός

Σε σας, η έκλειψη δημιουργεί ένα εσωτερικό εκνευρισμό, καθώς καλείστε να αντιμετωπίσετε το παρελθόν σας και κάποια κρυφά βιώματα.

Θα ήταν όμως ωφέλιμο να διστάσετε να κάνετε μεγάλες ανατροπές. Αντίθετα, θα ήταν σημαντικό να χαλαρώσετε αρκετά, να στραφείτε στις προσωπικές σας ανάγκες, να ξεκουραστείτε από αγωνίες και να βρείτε ενδιαφέροντα που θα σας οδηγήσουν μακριά από τις υποχρεώσεις.

Η μελέτη βιβλίων σχετικών με εσωτερισμό, φιλοσοφία ή ψυχολογία, θα σας έδινε όμορφες διεξόδους. Καθώς οι στόχοι σας συνδυάζονται με τις πνευματικές αναζητήσεις, η συμμετοχή σας σε κάποιο σεμινάριο θα σας προσέφερε μελλοντικά, υλικά οφέλη.

Αν είστε σε θέση να ακολουθήσετε μία επιμόρφωση, να συμμετέχετε σε σεμινάρια ή μία εξειδίκευση, τότε εκμεταλλευτείτε την περίοδο αυτή.

Οι συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν γνώσεις και εκτιμάτε, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την δύναμη που επιδιώκετε, αλλάζοντας ουσιαστικό το προφίλ σας. Η αλλαγή θα σας προσφέρει ευκαιρίες. Δημιουργείστε μέσα από μία έμπνευση και διακριθείτε. Με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα χαρείτε όμορφες στιγμές, γι αυτό τολμήστε να κερδίσετε το ενδιαφέρον τους!

Ταύρος

Η ανάγκη για να διακρίνετε τους σωστούς φίλους, ίσως φέρει νέες φιλίες και ολοκληρώσει τον κύκλο παλαιότερων.

Όπως και να έχει, είστε σε νέα εποχή, με νέα σχέδια.

Αρκεί να μην γίνετε δογματικοί σε ιδέες.

Στα αισθηματικά σας ζητήματα, δεν είναι πολύ απλό να διατηρηθούν παλιές σχέσεις, αν δεν έχουν να σας προσφέρουν ιδέες, αλλά και ενδιαφέροντα. Αντίθετα, θα είστε περισσότερο κοντά σε φίλους με ένα κοινό στόχο και κοινό κώδικα επικοινωνίας.

Θα σας συγκινεί ό,τι σας διευρύνει και σας ανοίγει ορίζοντες. Η δημοτικότητά σας μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε στον κύκλο που σας ενδιαφέρει. Επομένως, αν είστε μέλος σε κάποιο σύλλογο ή ασχολείστε με κοινωνικά ζητήματα, αυτή την εποχή μπορείτε να διακριθείτε.

Διανύετε μία περίοδο εποικοδομητική για τις σχέσεις σας. Αν σας ενδιαφέρει να βρείτε ένα σύντροφο, θα είναι εύκολο να ξεχωρίσετε ποιοι είναι οι θαυμαστές σας αυτή την εποχή.

Ωστόσο, ο κύκλος των θαυμαστών μπορεί να προκαλέσει αντιζηλίες στις προσωπικές σας σχέσεις. Και βασικό είναι να μην σας παρασύρει σε έξοδα που θα σας κάνουν να το μετανιώσετε!

Δίδυμοι

Δεν είναι εύκολο να είστε συνεπείς καθώς είστε πολύπλευροι στις κοινωνικές υποχρεώσεις, αλλά τώρα πια αυτό απαιτείται. Επομένως, αφήστε στον χρόνο να δείξει τι θα σας προσφέρει.

Ασχοληθείτε με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην επικοινωνία με αγαπημένους σας. Μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

Αντίθετα, διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Η έως τώρα τακτική σας… ίσως δεν απέδωσε. Συναντήστε ανθρώπους με ίδια φιλοσοφία ζωής και ίδιες ευαισθησίες. Αλλά περισσότερη επιθυμία για να επικρατήσουν στη κοινωνική τους ζωή. Αυτό θα σας ενθαρρύνει.

Στην καριέρα σας, μπορείτε να έχετε εξέλιξη, όπως εσείς το ονειρεύεστε, αν διδαχτήκατε από το χθες και οραματιστείτε ένα μέλλον με περισσότερη τόλμη.

Θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε μία νέα αρχή προσέχοντας σχόλια και αντιζηλίες. Γιατί ανταγωνιστές σας, θα επιδιώξουν να σας στενοχωρήσουν. Από την πλευρά σας, εκείνο που θα πρέπει να έχετε κατά νου, είναι πως η ζωή σας απαιτεί περισσότερη ζωντάνια, χαρά και αισιοδοξία. Δείτε την ζωή αισιόδοξα και θετικά!

lilian

Καρκίνος

Αλλάζετε ουσιαστικά ιδεολογία ζωής και ίσως αισθανθείτε εγκλωβισμένοι στον χώρο που ήσασταν ενταγμένοι μέχρι σήμερα. Είναι βασικό να αποφύγετε να ενταχθείτε σε ένα άλλο χώρο, καλύτερα να ανακαλύψετε την χαρά της ελευθερίας του πνεύματος, παρά να παγιδευτείτε στην χειραγώγηση ενός νέου προτύπου φιλοσοφικού, ή ιδεολογικού.

Ήρθε η στιγμή να τολμήσετε την νέα οπτική για τη ζωή σας. Αλλά μην έρθετε σε ρήξη ή συγκρούεστε για τις απόψεις σας.

Η επιθυμία να προοδεύσετε, μπορεί να σας κάνει να αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα νέο πεδίο γνώσης και επιμόρφωσης.

Θα σας προσπαθήσετε πολύ να είστε ήρεμοι και συνεργάσιμοι στην δουλειά σας αυτό το διάστημα. Προκλήσεις και ανταγωνισμοί δεν επιτρέπουν την ηρεμία.

Αποφύγετε να είστε αυστηροί με όσους είναι υφιστάμενοι. Ωστόσο, παρά τις όποιες δυσκολίες, η εργατικότητα θα αποδώσει τελικά και τουλάχιστον θα σας κρατήσει στις …επάλξεις!
Στις φιλικές σχέσεις όμως, θα είστε ιδιαίτερα προσφιλείς.

Ευαισθησίες υγείας μπορεί να προκύψουν από υπερκόπωση.

Λέων

Για σας η έκλειψη έχει μία ιδιαίτερη σημασία καθώς σας ενδιαφέρουν τα υλικά αγαθά για να είστε ικανοποιημένοι στη ζωή σας. Επομένως, θα διευκρινιστεί, αν είχατε κάνει σωστές κινήσεις τα προηγούμενα χρόνια.

Για τον λόγο αυτό, θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τα θέματα που έχουν συνδυαστεί με την αποταμίευση, ή τα δάνεια. Αν είχατε αμελήσει να πληρώσετε τις δόσεις σας, ή να ρυθμίσετε την πιστωτική σας κάρτα, τώρα θα είναι δύσκολο να αποφύγετε τις υποχρεώσεις αυτές.

Παραμείνετε ψύχραιμοι, δώστε χώρο στην λογική και επιδιώξτε να κάνετε το καλύτερο. Καθώς ευνοείστε από το τρίγωνο του Δία προς τον Ουρανό αυτές τις μέρες, έχετε ένα επιπλέον εφόδιο.

Αν είχατε μία αδιευκρίνιστη κληρονομιά, το θέμα της φαίνεται να προοδεύει. Αλλά λόγω άλλων συγκυριών που αναφέραμε στην εισαγωγή μας, θα είναι αρκετά δύσκολο να σας φανούν όλα απλά. Ενδέχεται μάλιστα να βρεθείτε στην παγίδα μίας εξαπάτησης. Μην εμπιστεύεστε.

Την ίδια περίοδο θα μπορούσατε να έχετε μία εσωτερική ανάταση ή ανακούφιση, αν ασχολείστε με θεραπείες και έχετε ένα χρόνιο πρόβλημα. Δεν πρέπει όμως η βελτίωση να σας επαναπαύσει, γιατί τότε θα έχετε επιδείνωση. Αποφύγετε επίσης –αν μπορείτε- τη χρήση αλκοόλ ή την λήψη πολλών φαρμάκων.

Θα μπορούσατε μέσω της έκλειψης, να φωτίσετε βιώματα ψυχικά και να βελτιωθούν οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

Παρθένος

Η έκλειψη συντελείται απέναντι από το ζώδιό σας και σας αφορά άμεσα. Ανασφαλείς ίσως θα αισθανθείτε μέσα από τις σχέσεις σας αυτή την εποχή. Κι αυτό γιατί δοκιμάζονται ακόμη μία φορά οι αντοχές σας και διακρίνονται οι προθέσεις των συνεργατών ή του συντρόφου σας.

Συμβαίνουν ξεκαθαρίσματα μεταξύ των ανθρώπων που συναλλάσσονται μαζί σας. Τον τρόπο για να απαλλαγείτε από τις θολές εικόνες ή ιδέες των σχέσεων, θα βοηθήσει να ανακαλύψετε η συγκεκριμένη έκλειψη.

Επομένως, αν και θα έχετε μία βελτίωση και εξισορρόπηση, περνάτε από κρίση τις προσωπικές σχέσεις.

Σας ενδιαφέρει να κάνετε νέου τύπου συνεργασίες ή να λύσετε μία σχέση που ήδη δεν σας εκφράζει και δεν  έχετε καλή επικοινωνία. Συμβόλαια και αντιπαραθέσεις με νομική διαδικασία, ας αποφεύγονται, εκτός κι αν πρόκειται για λύση τους.

Οι οικογενειακές υποθέσεις μπορούν να ρυθμιστούν αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσετε διαφωνίες με το ταίρι σας. Αν όλα γίνουν με προσοχή, σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι, ιδιαίτερα αν πρέπει να διορθωθεί κάποιο πρόβλημα ενδοοικογενειακό.

Ζυγός

Αυτή την εποχή, μπορείτε να βάλετε στόχους για ένα καλύτερο μέλλον

Προσοχή λίγο όμως στην υγεία, λόγω ευαισθησιών από αμέλεια, δραστηριότητα ή ακόμη και πνευματική κόπωση. Η καθημερινές σας υποχρεώσεις σας κουράζουν αρκετά, σας αναστατώνουν την τάξη που επιζητάτε και σας δίνουν πολλές και πληθωρικές εμπνεύσεις, που όμως δεν μπορείτε να βάλετε σε σειρά. Ας μην υπερβάλλετε και ας περιμένετε να σιγουρευτείτε πριν δώσετε υποσχέσεις.

Καθώς είναι αρκετά δύσκολη η περίοδος αυτή για να έχουν όλα μία ροή, ενδέχεται να αισθανθείτε πως αναστατώνεται η ζωή σας, εκκρεμούν πολλά και χάνετε τον προγραμματισμό σας. Επιπρόσθετες ευθύνες είναι στο προσκήνιο, πολλά ενδιαφέροντα επίσης σας απασχολούν ιδιαίτερα.

Η κόπωση μπορεί να φέρει νευρικότητα και εγρήγορση. Η ανησυχία θα περιορίζει σε ένα βαθμό την γαλήνη σας και θα είναι πιθανόν να μην ξεκουράζεστε όσο πρέπει.

Αποφύγετε τις διαφωνίες στον χώρο της εργασίας σας, τα σχόλια ή την κριτική. Ένας ανταγωνισμός μεταξύ συναδέλφων μπορεί να φέρει ρήξεις.

Σκορπιός

Η έκλειψη σας ευνοεί, αλλά και σας φέρνει σε ένα προβληματισμό. Συναισθήματα αλλάζουν και πρέπει να κάνετε μία νέα αρχή με τον σύντροφό σας ή να δώσετε ένα τέλος για να βρεθεί μία σχέση με καλή συναισθηματική επικοινωνία.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάτε πως η περίοδος αυτή φέρνει δημιουργικότητα, συγκινήσεις και συχνά θα αναδείξει ένα μεγάλο συναίσθημα. Αν δεν σας ταιριάζει όμως μία σχέση, δεν αποκλείεται να την απομυθοποιήσει. Ή και να την τελειώσει.

Δεν θα ήταν καλό να λύσετε αυτές τις μέρες τις διαφορές σας και να προσπαθήσετε να κάνετε ό,τι είναι εφικτό για να βρείτε την λύση που σας εξυπηρετεί.

Αν είστε γονείς, ένα παιδί, μπορεί να σας επιφορτίσει με έξοδα αυτή την εποχή. Γενικά, εκείνο που θα ήταν καλό να αποφύγετε, είναι πολυέξοδες διασκεδάσεις, ή να παίξετε σε τυχερά παιχνίδια.

Η τύχη φαίνεται αρχικά να σας χαμογελά, δεν είναι όμως αυτό αλήθεια. Συναντήστε ευχάριστα άτομα, που θα έχουν μία αισιόδοξη ματιά στη ζωή τους.

Η καθημερινότητα φέρνει προκλήσεις, ακόμη και ερωτικές. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό.

Τοξότης

Πρόκληση σημαίνει για σας η έκλειψη αυτή, προκειμένου να αποδείξετε πως έχετε τις βάσεις για να προχωρήσετε. Οι οικογενειακές σχέσεις κρίνονται και ο διάλογος είναι λίγο δύσκολος εκεί. Ακόμη μία δύσκολη περίοδος με διλήμματα ανάμεσα σε καθήκοντα και άνεση και χαλάρωση.

Δεν σας ταιριάζει η συγκινησιακή φόρτιση, θα θελήσετε να αναλάβετε πολλές δραστηριότητες, που θα σας προσθέσουν άγχος. Είναι όμως μία θετική περίοδος για γνωριμίες. Ας την εκμεταλλευτείτε!

Ο Άρης είναι σε θετική γωνία στο ζώδιό σας και σίγουρα σας προσδίδει δύναμη, αλλά και πολλές προκλήσεις για να αναλάβετε πρωτοβουλία επιτέλους. Σκεφθείτε ποια από τα θέματα που σας προτείνουν αξίζουν πραγματικά και ασχοληθείτε με τα ουσιώδη.

Επειδή θέλετε να κάνετε καλά τη δουλειά σας, μην χάνετε πολύτιμο χρόνο. Η πορεία θα αποδείξει πως δεν είναι απαραίτητο να είστε υπερβολικοί.

Θα σας ενδιαφέρουν οι οικογενειακές σχέσεις να είναι λιγότερο απαιτητικές, αυτό μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες. Αλλά με τα άτομα που διαφωνείτε, μπορεί να έχετε ένα όφελος: να μάθετε να χαίρεστε την ζωή δίχως να είναι όλα πλήρως ρυθμισμένα και να μάθετε να συναλλάσσεστε με εκείνους που διαφέρουν αισθητά από τις δικές σας συνήθειες.

Αιγόκερως

Αναζητήστε τις απαντήσεις σε ερωτήματα που είχατε ως τώρα, καταλήγοντας σύμφωνα με τις εμπειρίες σας, απομακρύνοντας τις δυσκολίες από τα τραύματα του χθες. Απαλλαγείτε από προσωπικές φοβίες και αναστολές, ή πάθη.

Δεν θα είναι σωστό να υπογράψετε συμφωνητικά αυτές τις μέρες ή να αναλάβετε μία διαπραγμάτευση. Είναι όμως κατάλληλη για ευκαιρίες, καθοδήγηση και πολλές προσωπικές επαφές.

Η βαθύτερη αγωνία σας μπορεί να γίνει αιτία να μην αντιληφθείτε πως είναι απαραίτητο να είστε κοινωνικοί, να έρθετε σε επικοινωνία με ανθρώπους που ενδεχομένως δεν είχατε τον χρόνο να συναντήσετε το τελευταίο χρονικό διάστημα και θα ήταν σημαντικό να στείλετε μηνύματα σε όσους σας ενδιαφέρουν.

Κάποιες συζητήσεις θα σας ωφελήσουν, καθώς θα ανοίξουν ορίζοντες, θα σας προσφέρουν υλικό για γνώση ή προβληματισμό και θα συμβάλουν στα σχέδιά σας. Οι ιδέες που ανταλλάσσονται θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να φανεί η κατάρτισή σας.

Με τα αδέλφια σας ίσως όμως είστε ανυπόμονοι ή υπερβολικοί. Οι απαιτήσεις προς ή από αυτά, δημιουργούν μία ασάφεια στην επικοινωνία και ενδέχεται να έρθετε σε ρήξη, γιατί έχετε διαφορετική οπτική.

Υδροχόος

Είναι απαραίτητη η έμπνευση που θα φέρει φως στα οικονομικά σας και θα σας προσφέρει διεξόδους. Αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να παρθούν σύντομα αποφάσεις. Ξεπεράστε τις ανησυχίες σας. Σκεφθείτε τα λάθη του χθες, τις επιπόλαιες ίσως τοποθετήσεις κεφαλαίων, ή τα δάνεια που έχετε πάρει δίχως πολλή σκέψη.

Δεν θα ήταν καλό να επαναλάβετε την ίδια τακτική.

Επομένως, αξιολογήστε ό,τι είναι σημαντικό και αλλάξτε δομή και σκέψη. Οι συμβουλές που θα σας δώσει κάποιος με κύρος ή δύναμη επιρροής, θα ήταν καλό να εξεταστούν με ιδιαίτερη προσοχή.

Κι αυτό γιατί ενδέχεται να είναι συμφέρουσες ή να σας προσφέρουν την ευκαιρία στους στόχους, αλλά με κόπο.

Είστε άτομα που επιθυμείτε την σταθερή γραμμή για το έργο σας και η αστάθεια της εποχής δεν σας ευχαριστεί. Αλλά ο κυβερνήτης σας, Ουρανός, αν και συγκρούεται με τον Πλούτωνα ακόμη μία φορά, έχει την εύνοια των ευκαιριών του Δία. Μία καλή σχέση ή ένας σωστός συνεργάτης, θα σας στηρίξει.

Ιχθείς

Στο δικό σας χώρο η έκλειψη, σας φέρνει συνειδητοποίηση πτυχών της προσωπικότητας που δεν είχατε αντιληφθεί.

Προφανής είναι ακόμη η ανάγκη να κάνετε μία νέα αρχή, αφού απαλλαγείτε από άτομα που δεν σας εξελίσσουν. Αν και θα φανείτε εγωκεντρικοί, στην ουσία αναζητάτε ένα στήριγμα στον ίδιο σας τον εαυτό, αφού κατανοήσετε τις αδυναμίες του.

Ως πρότινος, η χαλαρή σας διάθεση, σας προσέφερε πολλές γνωριμίες, που σας επηρέαζαν και άλλαζαν τις διαθέσεις σας. Τώρα, καιρός είναι να μην βασίζεστε στην γνώμη των άλλων, αλλά να αυτονομηθείτε. Προχωρήστε ουσιαστικά και δυναμικά μέσα από προσωπικές ανακατατάξεις που προκαλούνται από τον κοινωνικό περίγυρο.

Οι απαιτήσεις για διάκριση είναι συχνά ενοχλητικές για σας, γιατί επιβάλουν να είστε περισσότερο εξωστρεφείς. Επιπλέον, θα διαπιστώσετε ένα κλίμα αντίδρασης ή ανταγωνισμού που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αποφύγετε να φανείτε εγωκεντρικοί, αλλά θωρακιστείτε και από τις διάφορες επιθετικές ενέργειες που έχουν στόχο να σας κρίνουν αυστηρά.

Θα ήταν επίσης σημαντικό για σας, να αποφύγετε τις δαπάνες αυτή την εποχή.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ