5 + 1 κόλπα για να απαλλαγείς από την φουσκωμένη κοιλιά!
Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

επίπεδη κοιλιά

Το να χάσεις κιλά χρειάζεται χρόνο, αφοσίωση και κυρίως διάθεση για να υιοθετείς μικρές συνήθειες που βοηθούν τον μεταβολισμό σου να απαλλαχτεί από τοξίνες και λίπη.

Εν συνεχεία παρατίθενται ορισμένοι εύκολοι τρόποι, που μπορούν να σε βοηθήσουν να απαλλαχτείς από την φουσκωμένη κοιλιά, και να αισθάνεσαι πιο ανάλαφρα σε καθημερινή βάση.

Τι πρέπει να κάνεις το πρωί

1. Πιες ζεστό νερό με λεμόνι

Μια μικρή κούπα από ζεστό νερό με σταγόνες λεμονιού ξυπνά το πεπτικό σου σύστημα και ενεργοποιεί τον οργανισμό σου. Αν δεν σου αρέσει η γεύση του μπορείς να δοκιμάσεις πράσινο τσάι με λεμόνι, καθώς έχει ακριβώς την ίδια δράση.

2. Απέκλεισε τα γαλακτοκομικά προϊόντα

Πολλοί άνθρωποι ταλαιπωρούνται από φούσκωμα, μετά την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων. Αν νιώθεις και εσύ το ίδιο πρέπει να αποκλείσεις το γιαούρτι και το γάλα από το πρωινό σου γεύμα.

3. Δοκίμασε ένα “τροπικό” σνακ

Τόσο ο ανανάς, όσο και η παπάγια περιέχουν ένζυμα, που αποτρέπουν το φούσκωμα στο σώμα, καθώς επιταχύνουν την πέψη και διασπούν την πρωτεΐνη. Φάε ένα μπολ με ανανά και παπάγια και ένα smoothie καρύδας πριν το μεσημεριανό σου.

Τι πρέπει να κάνεις κατά την διάρκεια της ημέρας

4. Ρίξε τους ρυθμούς

Το να τρως πολύ γρήγορα παγιδεύει τον αέρα στον σώμα σου και δημιουργεί το αίσθημα φουσκώματος. Μάσησε αργά και καλά τις τροφές που καταναλώνεις και μην βιάζεσαι.

5. Μην μασάς τσίχλες

Το ότι η τσίχλα μπορεί να σε βοηθήσει σε ένα βαρύ στομάχι είναι μύθος. Όχι, μόνο δεν βοηθά, αλλά με τις επιπλέον ποσότητες αέρα που θα λάβεις θα νιώσεις ακόμα χειρότερα. Επιπλέον οι τσίχλες περιέχουν ζάχαρη, που χειροτερεύουν το συναίσθημα του φουσκώματος στην κοιλιά.

6. Πιες περισσότερο νερό

Ναι, το νερό βοηθά τον οργανισμό σου να αποβάλλει τοξίνες και άλατα τα οποία ευθύνονται για τη φουσκωμένη σου κοιλιά. Να έχεις λοιπόν πάντα μαζί σου ένα μπουκάλι νερό και να πίνεις ικανοποιητικές ποσότητες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
4'
61 - 60
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
1'
75 - 83
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;