Συνέντευξη: ο Faydee στο neolaia.gr
Μας μίλησε για τη συνεργασία του με τον Claydee στο νέο τους τραγούδι, το “Who”!

Faydee

Πριν λίγους μήνες ο Claydee συναντήθηκε στο studio μαζί με τον Faydee, και δημιούργησαν το track “Who”.

Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι ένα εξαιρετικό pop smash anthem, που αναμένεται να είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς!

Ο Claydee έγραψε το τραγούδι, και επιμελήθηκε την παραγωγή. Τους στίχους που τραγουδά ο ίδιος ο Faydee στο τραγούδι τους έγραψε εκείνος. Εμείς κάναμε μια συνέντευξη στον Faydee, μιας και βρέθηκε πρόσφατα στη χώρα μας, στην οποία μας μίλησε γι’ αυτή τη συνεργασία, και φυσικά και για τον ίδιο.


Κι αυτά είναι όλα όσα τον ρωτήσαμε:

Γνωρίζετε την μεγάλη επιτυχία που έχετε στη χώρα μας, μιας και έχετε 2 συνεχόμενα top10 hits, στο επίσημο Ελληνικό Airplay Chart; Πώς αισθάνεστε για αυτό;
“Είναι απίθανο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει την έκτασή του, μέχρι που ήρθα στην Ελλάδα πριν από ένα μήνα, και οι fans με περίμεναν στο αεροδρόμιο. Ήταν εντυπωσιακό! Μια πολύ γλυκιά κίνηση από μέρους τους!”

Κάνετε διεθνή καριέρα, εκτός από την Αυστραλία, από όπου κατάγεστε, σε χώρες όπως η Ρουμανία, η Πολωνία, η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Αλβανία, η Κύπρος και εδώ, στην Ελλάδα. Ποιο νομίζετε ότι είναι το κύριο χαρακτηριστικό της μουσικής σας που την κάνει τόσο δημοφιλή και επιτυχημένη διεθνώς;
“Δεν είμαι σίγουρος, υποθέτω ότι η Ευρώπη απλώς την καταλαβαίνει, και ταυτίζεται μαζί της. Ταυτίζονται με τις μελωδίες, με τα λόγια. Μόλις επέστρεψα από tour στη Γερμανία, και ήταν υπέροχο να δω τόσο πολύ κόσμο να τραγουδά τη μουσική μου! Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα!”

Πριν λίγους μήνες ηχογραφήσατε στο studio το κομμάτι “Who” με τον Claydee, το οποίο κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, εδώ στην Ελλάδα, από την ανεξάρτητη leading dance εταιρεία, την Down2Earth Records. Πώς αισθάνεστε για το κομμάτι; Πιστεύετε ότι θα κάνει επιτυχία, και αν ναι, γιατί;
“Το λατρεύω! Εύχομαι να πάει καλά, γιατί πιστεύω ότι το αξίζει! Στον κόσμο αρέσει ο δίσκος, και πιστεύω ότι συνεργαστήκαμε εξαιρετικά καλά με τον Claydee!”

Γνωρίζατε τον Claydee, ως καλλιτέχνη, πριν την πρόσφατη συνεργασία σας; Πώς σας φάνηκε η συνεργασία σας μαζί του για το τραγούδι “Who”; Θα ξαναδουλεύατε μαζί του; Και αν ναι, γιατί;
“Για την ακρίβεια, γνωριστήκαμε πριν από ένα χρόνο, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας, στην οποία βρισκόμουν στην Ελλάδα, πέρυσι τον Φεβρουάριο, και κρατήσαμε επαφή από τότε. Πιστεύω ότι σίγουρα θα ξανασυνεργαστούμε, και -μάλιστα- στο άμεσο μέλλον γράφοντας μουσική, και κάνοντας και παραγωγή μουσικής. Είναι διασκεδαστική διαδικασία. Έχει πλάκα.”

Έχετε ακούσει τα hits του Claydee; Αν ναι, ποιο είναι το αγαπημένο σας, και γιατί;
Ναι τα έχω ακούσει όλα! Αλλά μου είναι αδύνατον να επιλέξω ένα μονάχα! Έχει τόσα πολλά ωραία κομμάτια!”

Δες εδώ το official video της συνεργασίας του Faydee με τον Claydee για το τραγούδι “Who”:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;