Mediterranean College Εισήγηση: «Πρώτες Βοήθειες στον χώρο εργασίας»
Στο πλαίσιο του 6ου Employability Week, η Σχολή Παιδαγωγικών και η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College διοργάνωσαν εισήγηση με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στον χώρο εργασίας».

Στο πλαίσιο του 6ου Employability Week, η Σχολή Παιδαγωγικών και η Σχολή  Μηχανικών του Mediterranean College διοργάνωσαν εισήγηση με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στον χώρο εργασίας». Η εισήγηση έλαβε χώρα την Παρασκευή 06.03.2015, ώρα 15:00-17:00, στο Εργαστήριο της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College και εισηγητής ήταν ο κ.Δημήτριος Χατζηδιάκος, Εθελοντής, Βαθμοφόρος, Σαμαρείτης-Διασώστης Β΄Τάξεως, Εκπαιδευτής Α’ Βοηθειών και Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογώνησης του Σώματος Εθελοντών, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Κατά την εισήγηση έγινε αναφορά στον τρόπο παροχής πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις πνιγμού, επιφανειακών χτυπημάτων, λιποθυμίας επιληψίας και θερμικών εγκαυμάτων ενώ υπήρξε ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες που πρέπει να τηρεί ο πάροχος των πρώτων βοηθειών ώστε να βοηθήσει όσο αρτιότερα γίνεται το θύμα. Κατά την εισήγηση υλοποιήθηκαν υποθετικά σενάρια παροχής πρώτων βοηθειών στα οποία συμμετείχαν οι φοιτητές ώστε να κατανοήσουν καλύτερα το αντικείμενο. Παράλληλα δόθηκαν παραδείγματα κατά τα οποία η παροχή πρώτων βοηθειών ήταν ελλιπής, πλημμελής ή και λανθασμένη ενώ δόθηκαν και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το αντικείμενο της παροχής πρώτων βοηθειών.

Την εισήγηση παρακολούθησαν φοιτητές του Mediterranean College οι οποίοι υπέβαλαν ερωτήσεις κατά την διάρκεια της διάλεξης και συμμετείχαν οι ίδιοι στα υποθετικά σενάρια παροχής πρώτων βοηθειών που υλοποιήθηκαν.

Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα όλων των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
3'
63 - 64
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
0'
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;