Η Irina Shayk αισθάνεται άσχημη και ανασφαλής!
Σε συνέντευξή της στο ισπανικό περιοδικό Hola, αποκαλύπτει ορισμένες πτυχές της σχέσης της με τον Ronaldo, πριν χωρίσουν.

Irina Shayk

Η πρώην αγαπημένη του Cristiano Ronaldo και παγκοσμίου βεληνεκούς μοντέλο Irina Shayk παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της, ότι ένιωθε άσχημη δίπλα στο αστέρι της Real Madrid.

Το διάσημο ζευγάρι χώρισε οριστικά πριν από λίγες εβδομάδες και άμεσα οργίασαν οι φήμες ότι εκείνη τον άφησε στα κρύα του λουτρού λόγω απιστίας!

Η 29χρονη καλλονή, εξομολογήθηκε ότι νοιώθει «άσχημη» και «ανασφαλής» δίπλα στον λάθος άντρα, σε μια καλυμμένη επίθεση στον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα δήλωσε στο ισπανικό περιοδικό Hola: «Ο άντρας των ονείρων μου είναι πιστός, ειλικρινής και ένας σωστός κύριος που ξέρει πως να φέρεται σε μια γυναίκα. Νόμιζα κάποτε πως είχα βρει τον ιδανικό, αλλά δεν εξελίχθηκε όπως έπρεπε. Δεν πιστεύω στους άντρες που μας κάνουν να αισθανόμαστε άσχημες, επειδή στη πραγματικότητα είναι παιδιά, και όχι άντρες», είπε και προσέθεσε εν συνεχεία: «Νομίζω ότι μια γυναίκα νιώθει άσχημη, όταν έχει δίπλα της τον λάθος άντρα. Εγώ, έχω αισθανθεί άσχημη και ανασφαλής».

Προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τα όσα παρατέθηκαν πιο πάνω, ας μείνουμε σε δύο βασικά σημεία που αντιβαίνουν στην λογική: 1) Είναι δυνατόν να έχεις στο πλευρό σου μια τέτοια γυναικάρα και να την απατάς; Και 2) Αν αισθάνεται άσχημη η Shayk, που είναι σαν κούκλα ζωγραφιστή, 1.80 με γαλαζοπράσινα μάτια, και καλλίγραμμο κορμί, τι να πουν και οι άλλες οι κακόμοιρες, “συνηθισμένες” γυναικείες υπάρξεις που δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο πάνω τους; Προφανώς και τα όσα δήλωσε δεν είναι παρά μπηχτές στον πρώην σύντροφό της, και σιγά μην αισθάνεται μειονεκτικά η κοπελιά. Ίσως να θέλει να φτιάξει την ψυχολογία της μετά τον χωρισμό, και επιζητά μανιωδώς τα όμορφα σχόλια για την εμφάνισή της και την επιβεβαίωση.

Ό,τι στοίχημα θέλετε, μέσα σε ένα μήνα (το πολύ) θα έχει βρει άλλον σύντροφο, και καλύτερο από τον Ronaldo μη σας πω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;