10 λόγοι για να ζήσεις στο εξωτερικό με το πρόγραμμά au pair

Los

Αρκετοί από εμάς έχουμε σκεφτεί να ταξιδέψουμε και να ζήσουμε για κάποιο διάστημα στο εξωτερικό, αλλά δεν κάνουμε το πρώτο βήμα για διάφορους λόγους όπως: το οικονομικό, το άγνωστο, που θα μένουμε και πολλά άλλα. Ευτυχώς υπάρχει λύση για όλα αυτά και θα αναφερθώ πιο αναλυτικά στην συνέχεια, πρώτα όμως διαβάστε 10 λόγους για τους οποίους πρέπει να τολμήσετε να ζήσετε στο εξωτερικό:

  1. Η λέξη ρουτίνα εξαφανίζεται από το λεξιλόγιό σου.
  2. Καν’ το τώρα που είσαι νέος και ανεξάρτητος.
  3. Κάνεις νέες φιλίες με άτομα από όλο τον κόσμο.
  4. Γνωρίζεις τον εαυτό σου
  5. Γνωρίζεις διαφορετικές κουλτούρες και διαφορετικές συνήθειες.
  6. Εμπειρίες, εμπειρίες, εμπειρίες!!!
  7. Νιώθεις πραγματικά ελεύθερος, όταν αφήνεις πίσω σου το βόλεμα της καθημερινότητας και βρίσκεσαι μίλια μακριά νιώθοντας ικανός για τα πάντα!
  8. Αναβαθμίζει την αξία του βιογραφικού σου, πολύ σημαντικό για μελλοντικούς εργοδότες!
  9. Μαθαίνεις να είσαι ευέλικτος, να προσαρμόζεσαι εύκολα, να επικοινωνείς καλύτερα και να σέβεσαι την διαφορετικότητα του άλλου.
  10. Θυμήσου την γνωστή ρήση του Σωκράτη “Δεν είμαι Αθηναίος, ούτε Έλληνας πολίτης, αλλά πολίτης του κόσμου.”

Πως λοιπόν μπορούμε να κάνουμε όλα τα παραπάνω οικονομικά και με ασφάλεια; Ένας έξυπνος τρόπος και ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ευρώπη για να ταξιδέψεις και να ζήσεις στο εξωτερικό είναι το πρόγραμμα ανταλλαγής κουλτούρας au pair.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα, ταξιδεύεις σε μια χώρα του εξωτερικού, όπου μένεις μαζί με μία οικογένεια υποδοχής αναλαμβάνοντας την φροντίδα των παιδιών, ενώ παράλληλα παρακολουθείς μαθήματα και ταξιδεύεις όσο μπορείς περισσότερο!

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι ελάχιστες: απολυτήριο λυκείου, γνώση ξένης γλώσσας (κυρίως αγγλικών ), καθαρό ποινικό μητρώο και κάποιου είδους εμπειρία με φροντίδα ή διδασκαλία παιδιών.

Αυτά που προσφέρει το πρόγραμμα au pair είναι αρκετά δελεαστικά: αεροπορικά εισιτήρια*, στέγαση, διατροφή, χρηματικό επίδομα, σπουδαστικό επίδομα*, διακοπές μετ’ αποδοχών, ρεπό κάθε εβδομάδα, υποστήριξη καθ’ολη την διάρκεια του προγράμματος, events για τους συμμετέχοντες και πολλά άλλα (* αναλόγως την χώρα).

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Anixi Au Pair, που διαχειρίζεται το πρόγραμμα για τους Έλληνες συμμετέχοντες:
Website: www.anixi.eu
Τηλέφωνο: 211 0100 778
Email: info[at]anixi.eu

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1