Hard Rock Café Athens: όλα όσα πρέπει να ξέρεις!
Διάβασε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο Hard Rock Café στην Αθήνα! Ετοιμάσου σύντομα να ζήσεις όλο το "experience" του Hard Rock Café!

Το παγκοσμίως γνωστό Hard Rock Café πρόκειται να ανοίξει πολύ σύντομα τις πύλες του στην Αθήνα!

Και για την ακρίβεια, σε ένα από τα ομορφότερα και κεντρικότερα σημεία της, στην οδό Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι.

Μόλις δύο βήματα από την Ακρόπολη, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το αυθεντικό Hard Rock Café θα αποτελέσει αναμφίβολα το νέο hot-spot της πόλης!

Το Hard Rock Café υπόσχεται να προσφέρει την αυθεντική εμπειρία της Rock στην Ελλάδα!

Στεγάζεται σε ένα 900 τετραγωνικών μέτρων-διώροφο καφέ, το νέο Hard Rock Café μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του χώρο περισσότερα από 200 άτομα, ενώ ακόμη διαθέτει ένα ξεχωριστό μπαρ γεμάτο ζωή, μια μοναδική εσωτερική αυλή και ταράτσα, καθώς και το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ Rock shop –που είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσει τον Απρίλιο. Το μπαρ θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2015 και το εστιατόριο το Νοέμβριο του 2015. Το κυρίως εστιατόριο,μάλιστα, αναμένεται ότι θα προσφέρει 80 νέες θέσεις εργασίας.

Το neolaia.gr βρέθηκε στην συνάντηση γνωριμίας με τους Stefano Pandin, που είναι ο European Director of Operations και David Pellow, τον European Vice President της Hard Rock Cafe International που διοργανώθηκε στο χώρο.

Εμείς μιλήσαμε με τον Stefano Pandin, ο οποίος μας δήλωσε:

“Διαλέξαμε να ανοίξουμε το Hard Rock Café στην Αθήνα επειδή είμασταν στο παρελθόν στη συγκεκριμένη αγορά, μέσω των franchise καταστημάτων, για πάνω από επτά χρόνια. Μια επαγγελματική σχέση που έληξε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Αφιερώσαμε περίπου ένα χρόνο στο να βρούμε την κατάλληλη τοποθεσία για το Hard Rock Café στην Αθήνα, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι το εγχείρημά μας αυτό θα πετύχει.”

“Η οικονομική κρίση που περνά η χώρα δεν αποτέλεσε αποτρεπτικό παράγοντα για την απόφασή μας να ανοίξουμε το Hard Rock Café στην Αθήνα, γιατί ως εταιρεία, γενικότερα, η Hard Rock International δεν σταμάτησε ποτέ τα σχέδια ανάπτυξής της, ακόμη και σε άλλες χώρες, όπως η Ρώμη και η Μαδρίτη, που κι εκείνες πέρασαν εγχώρια οικονομική ύφεση. Πιστεύουμε ότι, παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες που περνάει η χώρα, το Hard Rock Café στην Αθήνα έχει όλες τις προδιαγραφές για να πάει καλά και να αγαπηθεί από τον κόσμο.”

“Η τοποθεσία του Hard Rock Café στην Αθήνα, δεν επιλέχθηκε τυχαία. Την επιλέξαμε γιατί είναι στο κέντρο-“καρδιά” της Αθήνας, που συγκεντρώνει τόσο τους κατοίκους όσο και τους τουρίστες, και βάσει του ότι είναι μόλις δύο λεπτά από το σταθμό του μετρό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να έχει εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.”

“Μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης στη χώρα γενικώς υπάρχουν, απλώς, προς το παρόν, αφιερώνουμε όλες μας τις προσπάθειες στο να πάει καλό το Hard Rock Café στην Αθήνα. Αργότερα,ίσως μελετήσουμε το ενδεχόμενο επέκτασης των δραστηριοτήτων μας σε άλλα μέρη της χώρας, όπως π.χ. σε νησιά.”

Το Hard Rock Café στην Αθήνα πρόκειται να φιλοξενήσει τόσο παγκοσμίως γνωστά ονόματα στον χώρο της rock μουσικής, όσο και ελληνικά rock συγκροτήματα, τόσο τα ήδη γνωστά στην Ελληνική μουσική σκηνή, όσο και νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες.” 

“Ο κύριος λόγος που πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα επιλέξει το Hard Rock Café για την διασκέδασή του είναι για το όλο “experience” του Hard Rock Café. Η συνολική εμπειρία Hard Rock Café για τους πελάτες περιλαμβάνει τόσο το υψηλής ποιότητας φαγητό, τα coctails, τη μουσική, τα memorabilia, το Rock shop, αλλά και την προσωπική εξυπηρέτηση από το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό και τους bartenders. Κι όλα αυτά με κοινό παρανομαστή τη μουσική! Η μουσική είναι άλλωστε η πιο δημοκρατική και εύληπτη μορφή παγκόσμιας επικοινωνίας. Έχει τη δύναμη να ενώνει τους ανθρώπους με τον πιο ευχάριστο τρόπο!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;