Συνέντευξη: Οι HouseTwins και η Έλενα Παπαρίζου στο neolaia.gr!
Μόλις άκουσα το τραγούδι το ερωτεύτηκα! Είπα ότι είναι δικό μου, το θέλω!

Το νέο τραγούδι του μεγαλύτερου dance & electro duo της Ελλάδας, των HouseTwins είναι γεγονός!
Ο τίτλος του τραγουδιού “Love till it’s over”.
Ερμηνεύτρια η μοναδική Έλενα Παπαρίζου.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε από την Δευτέρα 16/2 σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας, αλλά και σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα σε 2 versions.
Η μία είναι η dance και η άλλη η accoustic.

Δημιουργοί του κομματιού είναι οι HouseTwins μαζί με τον Leon Paul Palmen, ο οποίος έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως όπως οι Martin Garrix, Ferry Corsten, Armin Van Buuren, Nicky Romero κ.ά.

Εμείς βρεθήκαμε στο Meet & Greet event που διοργανώθηκε για την προακρόαση του τραγουδιού, ακούσαμε και τις 2 versions του (ενθουσιαστήκαμε και με τις δύο), και μιλήσαμε με όλους τους συντελεστές.

Και να τι μας είπαν:

– Πώς γράψατε το τραγούδι; Ποια ήταν η διαδικασία που ακολουθήσατε;
Αντρέας από HouseTwins:  “Ήρθε στα χέρια μας πρώτα ο στίχος οπότε δουλέψαμε πάνω σε αυτόν. Άλλες φορές έχουμε δουλέψει αντίστροφα. Έχει τύχει σε άλλα κομμάτια να γράψουμε τον στίχο εμείς. Ή σε άλλα να έχουμε γράψει τη μουσική, και τον οδηγό φωνής και να δώσουμε σε στιχουργό να γράψει το στίχο.”

– Τι σημαίνει για εσάς ο τίτλος του τραγουδιού “Love till it’s over”;
Αντρέας από HouseTwins: “O τίτλος του τραγουδιού αλλά και ο στίχος είναι πολύ “ψαγμένος”. Ο στίχος “the hardest parts paint the picture” ουσιαστικά αποδίδει βαθυστόχαστα νοήματα, όπως ότι οι αγάπες χαρακτηρίζονται και δοκιμάζονται από το πώς φερόμαστε στα δύσκολα.”

– Η dance version του τραγουδιού σε ποιο είδος μουσικής ανήκει; Πιστεύετε ότι θα αρέσει στο Ελληνικό κοινό;
Γιάννης από HouseTwins: “Σαν κομμάτι είναι ο ορισμός της progressive house μουσικής. Ο ήχος αυτός παίζεται στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία. Η ηλεκτρονική dance μουσική έχει μεγάλη απήχηση σε όλο τον κόσμο,  και φυσικά έχει επηρεαστεί και το Ελληνικό κοινό από αυτό, οπότε είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τους αρέσει.”
Χρήστος Στάης – Promo Manager: “Είναι μια τεράστια ευκαιρία να προωθηθεί στη χώρα μας ένας τέτοιος ήχος από Έλληνες παραγωγούς και καλλιτέχνες, που μέχρι σήμερα εισαγόταν μονάχα από ξένους. Το τραγούδι αποτελεί ένα ήχο που δεν είναι πολύ οικείος για τα ελληνικά δεδομένα, οπότε είναι μια εξαιρετική αφορμή για να το “αγκαλιάσουν” οι Έλληνες ακροατές.”

– Πώς προέκυψε η συνεργασία με την Έλενα;
Αντρέας από HouseTwins: “Την είδαμε στον ύπνο μας, σε όνειρο κι έγινε πραγματικότητα. Ο Ολλανδός Leon Paul Palmen που είναι δυνατό όνομα στο εξωτερικό, με πολύ δυνατές συνεργασίες στο ενεργητικό του, όπως οι Martin Garrix, Ferry Corsten, Armin Van Buuren, και η Nicky Romero έγραψε το στίχο.Εμείς γράψαμε τη μουσική. Είχαμε demo με μία αντρική φωνή, και το demo αυτό μέσω του manager μας και του Γιάννη Δόξα έφτασε στην Έλενα, η οποία αποφάσισε να το τραγουδήσει. Έκανε demo το τραγούδι στη Σουηδία και μάθαμε τα ευχάριστα.”

– Γιατί πιστεύατε ότι η Έλενα είναι η κατάλληλη για να ερμηνεύσει το τραγούδι;
Αντρέας από HouseTwins: “Η έκταση του τραγουδιού είναι τεράστια. Το πρώτο κουπλέ ξεκινά από πολύ χαμηλά, και το ρεφρέν φτάνει πάρα πολύ ψηλά, οπότε δεν είναι ένα τραγούδι που μπορεί να πει κάποιος εύκολα. Θέλει εύρος φωνής. Θέλει δυναμική στη φωνή. Γι’ αυτό και η Έλενα ήταν ιδανική για να το ερμηνεύσει.

– Φοβάστε μήπως η φωνή της Έλενας επισκιάσει το τραγούδι;
Γιάννης από HouseTwins: “Δεν πιστεύω ότι είναι ξεχωριστά η φωνή και ξεχωριστά το τραγούδι. Όλα είναι ένα ενιαίο σύνολο. Αυτό που έχει σημασία είναι η μουσική. Η Έλενα έχει πολύ δυνατή και χαρακτηριστική φωνή. Μακάρι να υπάρχει πάντα μια φωνάρα όπως της Έλενας που θα αναδείξει το κομμάτι.”

– Πώς αποφασίσατε να κάνετε το ίδιο τραγούδι σε 2 versions. Μία dance και μία accoustic;
Αντρέας από HouseTwins: “Η dance version είναι για να χορέψετε, και η accoustic για να ταξιδέψετε! Το τραγούδι στις δύο εκτελέσεις του αποτελεί μια καινούργια πρόταση. Είναι το ίδιο κομμάτι σε δύο τελείως διαφορετικές εκτελέσεις, που σίγουρα θα μας βοηθήσουν να καλύψουμε τις μουσικές απαιτήσεις ενός ευρύτερου κοινού. Δηλαδή κι εκείνους που δεν τους αρέσει τόσο η dance μουσική. Ανάλογα με τη διάθεσή του,ο καθένας ακούει τη version του τραγουδιού που προτιμάει περισσότερο.”

Τι προτιμάτε, τις live εμφανίσεις ή τη δουλειά στο studio;
Γιάννης από HouseTwins:  “Προτιμάμε τις live εμφανίσεις, αλλά στις live εμφανίσεις να παίζουμε αυτά που έχουμε γράψει στο studio. Πατάμε πολύ πάνω σε δικά μας κομμάτια. Διασκευές, αλλά και remix.”

– Τι να περιμένουμε από εσάς μελλοντικά;
Αντρέας από HouseTwins: 
“Μουσική. Κάνουμε focus σε αυτό. Παραγωγή μουσικής, live, tour.”
Γιάννης από HouseTwins:
“Για επόμενα κομμάτια ήδη έχουμε αρχίσει δουλειά στο studio.”

– Πώς προέκυψε η συνεργασία με τους HouseTwins;
Έλενα Παπαρίζου: “Μόλις άκουσα το τραγούδι το ερωτεύτηκα! Είπα ότι είναι δικό μου, το θέλω! Πρώτα ερωτεύτηκα το τραγούδι, και μετά γνώρισα τα παιδιά. Μου άρεσε ο ήχος του, ο στίχος αλλά και η έκταση του τραγουδιού, γι’ αυτό και θέλησα να το ερμηνεύσω.”

– Τι ήταν αυτό που σε έκανε να θες να ερμηνεύσεις το τραγούδι;
Έλενα Παπαρίζου: “Αρχικά μου άρεσε πάρα πολύ ο τίτλος του τραγουδιού, το “love till it’s over” γιατί αυτή την ατάκα, ότι “κανείς δεν πέθανε από υπερβολική αγάπη” την λέω εδώ και χρόνια. Και είναι κάτι που το πιστεύω. Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος, και η έκταση του τραγουδιού, που έχουν καταφέρει να βγάλουν τα παιδιά. Η φωνητική ικανότητα πρέπει να είναι στα άκρα και από τις 2 πλευρές. Στα χαμηλά είναι σαν “να ψάχνεις μέσα στην ψυχή σου” και στα ψηλά είναι “σαν να θες να τα τινάξεις όλα στον αέρα”! Για μένα ήταν το πιο υπέροχο συναίσθημα, να μπορώ, δηλαδή, να αποδίδω δύο προσωπικότητες μέσα στο ίδιο τραγούδι.”

Υπήρχε άγχος για τη συνεργασία;
Έλενα Παπαρίζου: “Με τα παιδιά δέσαμε αυτόματα. Η αντάμωση μας ήταν ένας κοινός στόχος προκειμένου να δώσει ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό για να βγει καλό το τραγούδι. Η αλήθεια είναι ότι το διασκεδάσαμε πολύ.”

– Ο τίτλος του τραγουδιού “love till it’s over” τι σημαίνει για σένα σε προσωπικό επίπεδο; Πιστεύεις ότι κάποια στιγμή η αγάπη τελειώνει ή συνεχίζεται επ’ άπειρον;
Έλενα Παπαρίζου: “Εγώ δεν έχω σταματήσει στιγμή να αγαπάω. Προσωπικά πιστεύω ότι η αγάπη είναι κάτι που έχουμε ανάγκη από την πρώτη μέρα που γεννιόμαστε, μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής μας. Η αγάπη είναι το α και το ω στη ζωή μας. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτή.”

Ποια είναι τα μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια;
Έλενα Παπαρίζου:
“Πολλά. Πρόκειται να κάνω 24 συναυλίες με άλλους 10 καλλιτέχνες στη Σουηδία. Θα είμαστε 10 καλλιτέχνες που θα μοιραζόμαστε τη σκηνή καθ όλη τη διάρκεια των συναυλιών. Στην Ελλάδα εκτός από τη φιλική συμμετοχή που κάνω με τα παιδιά, κυκλοφορώ κι ένα ελληνόφωνο τραγούδι που θα λέγεται “Όταν άγγελοι κλαίνε” και θα έρθουν κι άλλα… Σκοπεύω να συνεχίσω να δουλεύω και σε Ελλάδα και σε Σουηδία. Αλλιώς βιώνω το καλλιτεχνικό κομμάτι εδώ, και αλλιώς εκεί. Παίρνω γνώσεις και από τις 2 πλευρές και αυτό είναι γεμίζει καλλιτεχνικά.”

– Θα μας πεις και δυο λόγια για το ελληνόφωνο τραγούδι σου “Όταν άγγελοι κλαίνε”;
Έλενα Παπαρίζου: “Πρόκειται για μια μπαλάντα που ενσωματώνει στους στίχους της τίτλους από παλιότερα τραγούδια μου, όπως τα “Πυροτεχνήματα”, το “Φως στην ψυχή”, τις “Αναπάντητες κλήσεις”, το “Η καρδιά σου πέτρα” και άλλα. Φέρει την υπογραφή των Amir Aly, Henrik Wikstrom, Bobby Ljunggren και Sharon Vaughn. Την ελληνική απόδοση επιμελήθηκε ο Γιάννης Δόξας.”

Δες εδώ φωτογραφίες από το Meet & Greet event:

Δες εδώ το video από το Meet & Greet event:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;