GloVo.Con - ACTion FACTory: The Art of Volunteerism

GlovoCon03_tickets_post

Το τρίτο κατά σειρά GloVo.Con είναι πλεόν γεγονός και έρχεται στις 20-22 Μαρτίου!

Πρόκειται για το ετήσιο συνέδριο εθελοντών της GloVo – Global Volunteers’ Platform, μίας πλατφόρμας εθελοντών που συνδέει τους κατάλληλους εθελοντές με τα κατάλληλα events και παράλληλα πραγματοποιεί και τις δικές της κοινωνικές δράσεις.

Το GloVo.Con αποτελεί το συνέδριο – θεσμό της πλατφόρμας, με κύριους άξονες την κινητοποίηση των νέων ως προς τα κοινωνικά δρώμενα, την προσωπική ανάπτυξη των εθελοντών, την προώθηση των αξιών του εθελοντισμού, καθώς και την ανάπτυξη της πλατφόρμας μέσα από τις ιδέες και τα όνειρα των εθελοντών της.

Φέτος, θα λάβει χώρο στο Dudu Loft του Μεταξουργίου και η θεματολογία του κινείται γύρω από τον τίτλο “ACTion FACTory: The Art of Volunteerism”, γιατί αυτό που κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός απλού ονείρου και ενός ρεαλιστικού στόχου είναι οι πράξεις και τα γεγονότα. Στόχος, μέσα από τις δράσεις και τις ομιλίες του συνεδρίου, είναι να διευρυνθεί ο ορισμός της τέχνης πέρα από τη μουσική ή τη ζωγραφική, σε οτιδήποτε γίνεται με αγάπη και είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και να πάρουν οι εθελοντές το έναυσμα εκείνο που χρειάζονται για να αξιοποιήσουν τις δικές τους δυνατότητες στο μέγιστο βαθμό.

Η GloVo αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς, με κινητήρια δύναμη τους εθελοντές της και μαζί δημιουργούν την Τέχνη του Εθελοντισμού.

Αν θέλεις και εσύ να δεις τι μπορεί να πετύχει μία ομάδα, μια παρέα, όταν έχει ένα κοινό στόχο, αν θέλεις να ακούσεις και να γνωρίσεις ανρθώπους που έχουν πετύχει απίστευτα πράγματα, επειδή πίστεψαν στον εαυτό και στις δυνάμεις τους, και, τέλος, αν θέλεις να βρεθείς σε έναν απίστευτο χώρο, εκεί που ο Santana και ο Joe Cocker ηχογράφησαν την μουσική τους, το GloVo.Con σου δίνει όλες αυτές τις δυνατότητες. Τις συμπυκνώνει σε μία 3ήμερη εμπειρία που θα σου αλλάξει τη ζωή!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς το Facebook event του συνεδρίου. Τα εισιτήρια, σε πρώτη φάση, θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 24 Φλεβάρη.

Μην χάσεις την ευκαιρία να το ζήσεις, κλείσε το εισιτήριό σου τώρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;