Φοιτητικός Διαγωνισμός “Νίκος Αναλυτής”

Από neolaia.gr Team 15 Φεβρουαρίου 2015

Το Δίκτυο CSR Hellas προκήρυξε πρόσφατα το 2ο κύκλο του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “Νίκος Αναλυτής”. Ο φοιτητικός διαγωνισμός απευθύνεται και πάλι σε ομάδες φοιτητών  3-4 πανεπιστημιακών φοιτητών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Το βραβείο του διαγωνισμού περιλαμβάνει μετάβαση και συμμετοχή των νικητών σε εκδήλωση Ευρωπαϊκού Θεσμικού Οργάνου, εντός του 2015 στο εξωτερικό. Θα δοθούν τρία βραβεία στα μέλη των τριών καλύτερων εργασιών.

Οι φοιτητές μπορούν να συμμετέχουν σε αυτόν με τη συγγραφή εργασίας στο παρακάτω θέμα:

Ο ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο επιχειρείν ως μοχλός ανάπτυξης

  • με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και
  • κατά προτίμηση στους κλάδους τουρισμού, ναυτιλίας, αγροτο– διατροφής

Ο διαγωνισμός υλοποιείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Φοιτητικού Διαγωνισμού.Εκεί μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, το Υπόδειγμα Υποβολής Εργασίας και τα Κριτήρια Αξιολόγησης. Μπορείτε, επίσης, να απευθυνθείτε αποστέλλοντας email στο [email protected] ή στο τηλ. 210 – 33 87 422.

[Δελτίο Τύπου]

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486