Taxibeat και DUΟ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Taxibeat και DUΟ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Παρασκευή & 13 αύριο, αλλά δεν μας φοβίζει τίποτα. Γιατί ο Άγιος Βαλεντίνος έρχεται με τολμηρή διάθεση και κρατά ένα Valentine’s Pack, από το DUO με αγάπη.

Αποκλειστικά για μία μέρα, παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, ετοιμάζουμε μια έκπληξη για σένα και το ταίρι σου, ή απλά για σένα στην περίπτωση που είσαι single αλλά ready to mingle! Με ένα άγγιγμα, τώρα μπορείς να έχεις στην πόρτα σου το τέλειο kinky πακέτο -για ερωτευμένους και όχι μόνο.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής και για λίγες ώρες, μπορείς να ανοίξεις το Taxibeat app και να ζητήσεις ένα ή περισσότερα DUO Valentine’s pack.

Οι Boxi οδηγοί μας θα το φέρουν στην πόρτα σου και θα φτιάξουν τη διάθεση, σε σένα και στο άλλο σου μισό. Η συσκευασία περιλαμβάνει παιχνιδιάρικες εκπλήξεις DUO για σένα και το ταίρι σου, σαμπάνια για δύο και καρδούλες σοκολάτας για τη γλύκα.

Taxibeat και DUΟ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Πάτα το κουμπί ‘DUO Pack’ στην οθόνη σου. Με ένα άγγιγμα μπορείς να παραγγείλεις και να λάβεις μέσα σε λίγη ώρα το πακέτο για να το… απολαύσεις σήμερα-αύριο ή να το δώσεις σε κάποιον από την παρέα σου. Θα το δοκιμάσεις; Οι Boxi οδηγοί μας θα εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες με σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μην το σκέφτεσαι πολύ!

Εμείς ευχόμαστε, με όποιον τρόπο και αν περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καλή διασκέδαση :)

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;