13 Φεβρουαρίου 2015: Κλειστά σχολεία (Συνεχής Ενημέρωση)

Από neolaia.gr Team 12 Φεβρουαρίου 2015

sxoleia

Το παρόν άρθρο θα ενημερώνεται συνεχώς!

Τα χιόνια μπορεί να έχουν εξασθενήσει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, με σχολεία να παραμένουν κλειστά Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου λόγω παγετού και χιονιά σε Αττική και υπόλοιπη Ελλάδα.

Ωστόσο αρκετά είναι και τα σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου ή θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους κατά μία ώρα αργότερα:

Ώρα 19:07. Δήμος Πρεσπών – Με απόφαση του Δημάρχου Παναγιώτη Πασχαλίδη, στα σχολεία πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Πρεσπών τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα την Παρασκευή 13.2.2015, λόγω ισχυρού παγετού.

Ώρα 18:37. Δήμος Φαιστού – Λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών με χιονόπτωση στα ορεινά του Δήμου Φαιστού, την  Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Δ. Ε. Ζαρού (Ζαρός και Βορίζια) και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καμαρών της Δ. Ε. Τυμπακίου.

Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Φαιστού θα λειτουργήσουν με ευθύνη των Διευθυντών και με τροποποίηση του προγράμματός τους εφόσον υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δεν μπορούν να προσέλθουν κανονικά στα σχολεία τους.

 

Ώρα 18:32. Δήμος Γόρτυνας – Με απόφαση του Δημάρχου κ. Νικόλαου Σχοιναράκη, αποφασίζεται η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκειο Αγίας Βαρβάρας) στις Δημοτικές ενότητες Αγίας Βαρβάρας και Ρούβα για την Παρασκευή 13-02-2015. Στις Δημοτικές Ενότητες Γόρτυνας και Κόφινα, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ώρα 18:20. Δήμος Θηβαίων – Λόγω των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, ο Δήμος Θηβαίων σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, καθορίζει τα ακόλουθα:

  • Οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά
  • Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας θα λειτουργήσουν από ώρα 10:00
  • Εξαιρούνται το Δημοτικό Σχολείο Πλαταιών και το ΕΕΕΕΚ, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά

Ώρα 18:18. Δήμος Νάξου – Κλειστά θα παραμείνουν σύμφωνα με το «ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α» όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και ο 1ος και 2ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ώρα 18:16. Δήμος Εορδαίας – Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 τα σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας θα λειτουργήσουν κατά μία διδακτική ώρα αργότερα, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Ώρα 18:13. Δήμος Διονύσου – Κανονικά η λειτουργία των σχολείων και των δημοτικών σταθμών στον Διόνυσο Αττικής.

Ώρα 18:10. Δήμος Βιάννου – Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη και λόγω των συνεχιζόμενων έντονων καιρικών φαινομένων και χιονοπτώσεων, καθώς και για λόγους πολιτικής προστασίας, δεν θα λειτουργήσουν για αύριο Παρασκευή 13/02/2015 οι παρακάτω σχολικές μονάδες στον Δήμο Βιάννου.

1 Γυμνάσιο και Λύκειο Βιάννου

2 Δημοτικό Σχολείο Άνω Βιάννου

3 Δημοτικό Σχολείο Αμιρών

4 Νηπιαγωγείο Άνω Βιάννου

Ώρα 18:01. Ελιά Χερσονήσου – Κλειστά θα παραμείνουν, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Ελιάς, τα οποία συστεγάζονται και ανήκουν στη δημοτική κοινότητα Ελαίας, με νέα απόφαση του δημάρχου Χερσονήσου, κ. Γιάννη Μαστοράκη. Η διακοπή των μαθημάτων στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα παρατείνεται για μία ακόμα ημέρα, καθώς η ζημιά που υπέστη το κτίριο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν έχει ακόμα πλήρως αποκατασταθεί.

Ώρα 18:00. Φλώρινα – Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486