12 Φεβρουαρίου 2015: Κλειστά σχολεία (Συνεχής Ενημέρωση)

Σύνοδος Προέδρων ΤΕΙ | Λουκέτο στα Ιδρύματα μετά το Πάσχα;

13 Φεβρουαρίου 2015: Κλειστά σχολεία (Συνεχής Ενημέρωση)

Όπως ενημερώσαμε και για την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, κλειστά θα παραμείνουν αρκετά σχολεία τόσο σε Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, λόγω του χιονιά και του κρύου που επικρατεί.

Ώρα 23:35. Δήμος Μαραθώνας: κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία:

α. ΕΕΕΕΚ Παμμακαρίστου

β. 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Παμμακαρίστου

γ. 2ο Γυμνάσιο Ν. Βουτζά

δ. Σχολικές μονάδες Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα

ε. Σχολικές μονάδες Τοπικής Ενότητας Γραμματικού

Οι λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνος θα λειτουργήσουν κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.

Ώρα 23:19. Δήμος Βριλησσίων – Όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βριλησσίων – νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια – θα παραμείνουν κλειστές, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά

Θα λειτουργήσει μετά τις 10:00 το πρωί το 3ο Γυμνάσιο Βριλησσίων όμως θα γίνει εκτίμηση της κατάστασης στις 08:00 το πρωί.

Ώρα 23:16. Δήμος Χανίων Κρήτης – Λόγω της χιονόπτωσης θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία των Σφακίων, της Ασή Γωνιάς, του Έλους, της Κανδάνου και του Ροδοβανίου.

Ώρα 23:15. Δήμος Ρεθύμνου Κρήτης – Θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στα Ανώγεια, Κράνα, Σύβριτο, Φουρφουρά, Γαράζου, Επισκοπής, Κοξαρέ.

Ώρα 23:14. Δήμος Μαλεβιζίου – Κλειστά θα παραμείνουν:

  • 1ο Δημοτικό & 2ο Δημοτικό σχολείο Κρουσώνα
  • 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Κρουσώνα
  • Γυμνάσιο Κρουσώνα
  • Λύκειο Κρουσώνα
  • 2ο Δημοτικό σχολείο Αγίας Μαρίνας
  • 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου (κεντρικό κτίριο και παράρτημα)
  • Δημοτικό Σχολείο Μαράθου
  • Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Τυλίσσου
  • Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Αγίας Πελαγίας
  • Νηπιαγωγείο Καλεσσών
  • Δημοτικό σχολείο Ροδιάς
  • Νηπιαγωγείο Ροδιάς
  • Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Φόδελε

Ώρα 23:12. Δήμοι Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας – Διακοπή λειτουργίας στα σχολεία

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
Δημοτικό Σχολείο Σκεπαστής
Δημοτικό Σχολείο Κερασιάς & παράρτημα Παπάδων
Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας
Νηπιαγωγείο Αγίας Άννας

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Γυμνάσιο & Λ.Τ. Αγίας Άννας

Ώρα 23:07. Δήμος Φαιστού Κρήτης – Λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών με χιονόπτωση στα ορεινά του Δήμου Φαιστού, την Τετάρτη 11Φεβρουαρίου 2015, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Δ. Ε. Ζαρού (Ζαρός και Βορίζια) και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καμαρών της Δ. Ε. Τυμπακίου.

Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Φαιστού θα λειτουργήσουν με ευθύνη των Διευθυντών και με τροποποίηση του προγράμματός τους εφόσον υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δεν μπορούν να προσέλθουν κανονικά στα σχολεία τους.

Ώρα 23:05. Δήμος Ηρακλείου Κρήτης – Λόγω της κακοκαιρίας θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε:

Άγιος Μύρων, Άνω και Κάτω Ασίτες, Βενεράτο, Δαφνές, Καρκαδιώτισσα, Προφήτης Ηλίας, Κυπαρίσσι, Άγιος Σύλλας, Βασιλειές και Άγιος Βλάσσης.

Επίσης στην πόλη του Ηρακλείου θα παραμείνουν κλειστά το συγκρότημα του Καπετανάκειου και το 6ο Γυμνάσιο στην οδός Δουκός Μποφόρ.

Ώρα 23:04. Δήμος Πεντέλης Μελισσίων – Σύμφωνα με Απόφαση του δημάρχου, Δημητρίου Στεργίου – Καψάλη, την Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015, όλα τα σχολεία του Δήμου Πεντέλης και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων : Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπως και οι Παιδικοί Σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά συνεπεία ολισθηρότητας λόγω χιονοπτώσεων. Διαβάστε περισσότερα:

Ώρα 23:02. Δήμος Κηφισιάς – Λόγω των προγνωστικών στοιχείων για εμφάνιση παγετού, όλα τα  Νηπιαγωγεία  και Σχολεία κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κηφισιάς δεν θα λειτουργήσουν.

Ώρα 23:00. Δήμος Παλλήνης, Γέρακα, Ανθούσας – Η λειτουργία των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των Βρεφονηπιακών Σταθμών αναστέλλεται για την Πέμπτη και στις τρεις δημοτικές ενότητες, Ανθούσας, Γέρακα, Παλλήνης.

Ώρα 17:01. Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων – Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία με ανακοίνωση του Δημάρχου Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτη.

Ώρα 16:52. Δήμος Εορδαίας – Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, τα Σχολεία όλων των βαθμίδων και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κατά μία διδακτική ώρα αργότερα, λόγω των συνεχιζόμενων χαμηλών θερμοκρασιών.

Ώρα 16:50. Δήμος Καστοριάς – Με την υπ’ αριθμ.  42|2015 απόφαση Δημάρχου οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Καστοριάς θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους αύριο Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 στις 9.15 π.μ. εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χαμηλές θερμοκρασίες και του παγετός) που επικρατούν στο Δήμο.

Ώρα 16:47. Δήμος Φλώρινας – Με απόφαση του Δημάρχου την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:00 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ώρα 16:45. Δήμος Αγίας Παρασκευής – Τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου, που έμειναν σήμερα κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αύριο Πέμπτη 12/2 θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ώρα 16:40. Δήμος Αμυνταίου – Από το Γραφείο του Δημάρχου: Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου,τα σχολεία Α ́βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου και Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους πρόγραμμα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ώρα 16:32. Δήμος Θηβαίων – Τα Γυμνάσια και Λύκεια θα λειτουργήσουν από ώρα 10:00, εκτός του Γυμνασίου-Λυκείου Καπαρελλίου το οποίο θα παραμείνει κλειστό. Τα Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά

Ώρα 16:30. Δήμος Διονύσου – Κλειστά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί σταθμοί

Μέχρι στιγμής (ώρα 16:20) στον Δήμο Χερσονήσου στην Κρήτη δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Στην Αττική κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής (Χασιά) με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Παππού. Επίσης δεν θα λειτουργήσει ο Παιδικός σταθμός στον Δήμο Φυλής, ενώ αντίθετα θα λειτουργήσουν κανονικά οι Παιδικοί σταθμοί σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι.

Το παρόν άρθρο θα ενημερώνεται συνεχώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;