Tι θα κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου; Δες τι προβλέπει το ζώδιό σου!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, και είναι μια μέρα αφιερωμένη στις ερωτικές σχέσεις.
Κι επειδή το είδος της σχέσης που έχουμε είναι στενά συνδεδεμένο με τον χαρακτήρα μας, το ζώδιό μας αποτελεί μια καλή ένδειξη για το πώς πρόκειται να περάσουμε τη Valentine’s day!

Κριός
Ως γεννημένος ηγέτης, δεν έχεις ανάγκη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να γιορτάσεις τον έρωτα! Είσαι ενθουσιώδης και ισχυρογνώμων, οπότε είσαι ικανός να οργανώσεις εκείνη την ημέρα Anti-Valentine’s day δραστηριότητες, ακόμη κι αν την περάσεις με τη σχέση σου (π.χ. να δείτε θρίλερ, να φάτε junk food με μπόλικο σκόρδο κ.ά.). Επειδή βάζεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου, αυτό που σε ενδιαφέρει, είτε είσαι single, είτε σε σχέση είναι το να περάσεις καλά, χωρίς όμως να χρειαστεί να κάνεις τα τετριμμένα της ημέρας.

 

Ταύρος
Επειδή είσαι λάτρης της απόλαυσης που προσφέρουν τα υλικά αγαθά, περιμένεις τη μέρα πώς και πώς, και αναμένεις με αγωνία να λάβεις λουλούδια και σοκολατάκια. Σε αντίθεση με τον ταύρο, που είναι το σύμβολο του ζωδίου σου έχεις μια ευαίσθητη και συνάμα ρομαντική πλευρά, οπότε θες να περάσεις την ημέρα με όλες τις προαπαιτούμενες “τυμπανοκρουσίες”. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για σένα είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς, λόγω της ρομαντικής ατμόσφαιρας, της ανταλλαγής δώρων κ.ά. Σκηνικά δηλαδή για τα οποία “πετάς τη σκούφια σου”.

Δίδυμος
Μιας και ζεις σε έναν κόσμο δυαδικότητας, λόγω της δισυπόστατης φύσης σου, είσαι εξαιρετικά προσαρμοστικός σε οποιαδήποτε έκβαση καταλήξει να έχει η συγκεκριμένη ημέρα. Λόγω της “επιφανειακής” σου φύσης, αν είσαι σε σχέση, θα μπεις στη διαδικασία ανταλλαγής πολυτελών δώρων, ενώ αν είσαι single, θα επιλέξεις να φλερτάρεις με τους πιο ωραίους ανθρώπους στο μπαρ. Το θέμα με τους Διδύμους είναι ότι, ακόμη κι αν ισχυρίζονται ότι δεν τους νοιάζει το πώς θα περάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στην πραγματικότητα τους νοιάζει, απλώς, μπορεί να μην το παραδέχονται ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό.

Διάβασε τη συνέχεια στο teens.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;