11 Φεβρουαρίου 2015: Κλειστά σχολεία (Updated)

kleista sxoleia

13 Φεβρουαρίου 2015: Κλειστά σχολεία (Συνεχής Ενημέρωση)

Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα φέρνουν και κλειστά σχολεία!

Update 08:00: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Αγία Παρασκευή και Χολαργό

Update 23.27: Κλειστό και το 2ο Δημοτικό Παιανίας. Με απόφαση του Δημάρχου Παλλήνης, κλειστά θα παραμείνουν λόγω του επικείμενου παγετού, την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Παλλήνης.

Update 23.07: Κλειστά παραμένουν και στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Ενότητα Βριλησσίων, Μελίσσια καθώς και στο δήμο Μάνδρας κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Βίλια και Κριεκούκι.

Update 23.05: Κλειστά και τα σχολεία στην Σίφνο με ανακοίνωση του Δημάρχου Ανδρέα Μπαμπούνη.

Πληροφορίες του aftodioikisi.gr αναφέρουν πως κλειστά θα παραμείνουν σχολεία στους παρακάτω Δήμους της Αθήνας:

  • ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΕΕΕΕΚ Παμμακάριστος, 2ο Γυμνάσιο Βουτζά, Σχολικές μονάδες Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα, Σχολικές μονάδες Τοπικής Ενότητας Γραμματικού. Οι λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνα θα λειτουργήσουν κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.
  • ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:  Όλα τα σχολεία κλειστά λόγω Πολιούχου Αγ. Βλασίου.
  • ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ : Παραμένουν κλειστά : 1. Ειδικό Νηπιαγωγείο Νταού Πεντέλης. 2. Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νταού Πεντέλης
  • Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλου ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ θα παραμείνουν κλειστά.

Update – 23.00: Κλειστά σχολεία όλων των βαθμίδων σε Μαρούσι, Κηφισιά και Εκάλη και το 1ο Δημοτικό Νέου Ψυχικού θα ξεκινήσει μαθήματα στις 09:00 το πρωί. Στην Νέα Ερυθραία το κουδούνι σε όλα τα σχολεία θα χτυπήσει στις 09:00 το πρωί.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Αμαρουσίου θα παραμείνουν ανοιχτοί. Οι γονείς φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για τη μεταφορά των παιδιών.

Update – 19.00: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Φλώρινα, Θήβα και στον Δήμο Φυλής, και Δομοκό.

Χανιά (πληροφορίες από cretalive)

Ανώπολη, Ασή Γωνιά, Ασκύφου, Βουβά, Ροδοβάνι, Σφακιά και στο δήμο Καντάνου, τα σχολεία στα δ.δ. Έλους, Σκαλωτής και Βαθιανού

Ρέθυμνο (πληροφορίες από cretalive)

Ανώγεια, Ζωνιανά, Λιβάδεια, Αξός, Απλαδιανά, Μπαλί, Μυριοκέφαλα, Αποστόλους, Φουρφουρά, Πλάτανος και τα γυμνάσια και λύκεια σε: Ανώγεια, Κράνα, Σύβριτο και Φουρφουρά.

Λευκάδα:

  • Παιδικός Σταθμός Καρυάς
  • Νηπιαγωγεία Καρυάς και Σφακιωτών
  • Δημοτικό Σχολείο Σφακιωτών
  • Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Καρυάς

Στις 9:30 το πρωί θα ανοίξουν τα σχολεία στον δήμο Γρεβενών, ενώ κλειστά θα είναι και τα σχολεία Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη. Κλειστοί θα παραμείνουν την Τετάρτη 11/2 και ο 1ος και 2ος Παιδικός Σταθμος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σύμφωνα με απόφαση του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, Γιάννη Τσολάκη.

Λόγω των χιονοπτώσεων δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πεντέλης (Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων). Κλειστοί θα είναι και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στις Δημοτικές Ενότητες Πεντέλης και Νέας Πεντέλης.

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας Κοζάνης, ενώ με μια ώρα καθυστέρηση άνοιξαν στους δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού Καστοριάς. Με καθυστέρηση θα λειτουργήσουν σήμερα και ορισμένα σχολεία στο Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Το παρόν άρθρο θα ενημερώνεται συνεχώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;