Φέτος η Eξεtestική θα σου μείνει Αξέχαστη με τα Lanes Memory

600X600

Ξεκινάει η εξεtestική περίοδος και βλέπεις τα πράγματα λίγο σκούρα; Διαβάζεις… ξαναδιαβάζεις και εκεί που λες… «δεν μπορεί, τόσες φορές τα διάβασα…. τα θυμάμαι», μόλις τα συζητάτε με τους φίλους σου, τελικά όλο και κάτι σου ξεφεύγει; Έλα, μην ντρέπεσαι… το παθαίνεις κι εσύ!

Τι θα έλεγες λοιπόν να έπαιζες ένα «έξυπνο» παιχνίδι, για να δεις πόσο σκοράρεις σε θέματα μνήμης; Το νέο activation των Lanes καλεί όλους τους φοιτητές και σπουδαστές να παίξουν ένα γρήγορο παιχνίδι με ερωτήσεις παρατηρητικότητας. Μία mini-εξεtestική με πολύ χιούμορ που αν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σωστά, δεν παίρνεις τους καλύτερους βαθμούς, αλλά τα καλύτερα δώρα!

Γνωρίζουμε πόσο απαιτητική είναι η φάση που περνάς και οι Πολυβιταμίνες Lanes Memory είναι δίπλα σου σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής σου. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο προϊόν το οποίο περιέχει 11 βιταμίνες, 6 μέταλλα, Ginkgo Biloba & Panax Ginseng με θετικά αποτελέσματα στην ενίσχυση της μνήμης και της συγκέντρωσης αλλά και στη σωματική τόνωση και την πνευματική διαύγεια. Επίσης, συμβάλλει στην καταπολέμηση του stress και της κόπωσης, επαναφέροντας τον καταπονημένο οργανισμό στη φυσιολογική του κατάσταση, ενώ παράλληλα βοηθά στην αύξηση της φυσικής αντοχής και της αυτοσυγκέντρωσης.

Περιέχει μεταξύ άλλων βιταμίνες Β, C, σίδηρο, ασβέστιο & μαγνήσιο που συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας, τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία & τη νευροδιαβίβαση, ενώ ο σίδηρος, o ψευδάργυρος & το παντοθενικό οξύ, βοηθούν παράλληλα τη νοητική επίδοση.

Με μόλις μία ταμπλέτα την ημέρα ενισχύεις το μυαλό σου και ξυπνάς τη μνήμη σου!

Θα το βρεις μόνο στα φαρμακεία σε πολύ προσιτή τιμή. 

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τις Πολυβιταμίνες Lanes Memory, εδώ.

Κάνε το test, ακόνισε τη μνήμη σου και ετοιμάσου για την πιο cool εξεταστική!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;