Τα 10 καλύτερα γυναικεία αθλητικά παπούτσια της αγοράς με έκπτωση -30%!

Με αυτά τα παπούτσια δεν θα τρέχεις απλώς, θα “πετάς”!
Τα αθλητικά παπούτσια είναι το πιο άνετο και βολικό παπούτσι της αγοράς.
Μπορείς να τα φοράς άνετα,από το πρωί ως το βράδυ και να νιώθεις ξεκούραστη (σε αντίθεση με τα αγαπημένα σου δωδεκάποντα).
Αν είσαι και αθλητικός τύπος, τότε δίνεις σίγουρα εξέχουσα σημασία στην επιλογή τους,μιας και τα sports απαιτούν και το κατάλληλο αθλητικό παπούτσι για να τα κάνεις σωστά και να μην διατρέχει κίνδυνο τραυματισμών.
Δεν είναι όμως όλα τα αθλητικά παπούτσια εξίσου άνετα,ή εξίσου στυλάτα.

Για σένα, λοιπόν, που θες να είσαι και sport και fashionable, έχουμε επιλέξει τις 10 καλύτερες, επώνυμες, και πιο συμφέρουσες οικονομικά επιλογές, με έκπτωση -30%, αθλητικού παπουτσιού που υπάρχουν στην αγορά!

Πιο “value for money” επιλογή δεν γίνεται!

Τα 10 καλύτερα αθλητικά παπούτσια,αυτή τη στιγμή,στην αγορά είναι τα εξής:

1. Τα Nike Air Pegasus

Είναι ένα running παπούτσι που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Διαθέτει στο εξωτερικό του μέρος, μαλακό πλέγμα καθώς και σόλα από ευλύγιστο καουτσούκ, πράγμα που θα σου προσφέρει άνεση και σταθερότητα. Σε τέλειο μπλε χρώμα, θα σε κάνουν να μην περνάς απαρατήρητη, ακόμη και με τις φόρμες σου!

Απόκτησε τα εδώ 

2.Τα Nike Wmns Air Max 2014

Τα συγκεκριμένα running παπούτσια της Nike διατίθενται σε ένα καταπληκτικό σχέδιο, συνδυάζοντας αρμονικά τρία χρώματα, μαύρο με λεπτομέρειες σε γαλάζιο και ροζ χρώμα. Διαθέτουν λεπτομέρειες από mesh και δέρμα, επιτυγχάνοντας έτσι την καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και αντοχή. Έχουν υφασμάτινη εσωτερική επένδυση για την καλύτερη απορρόφηση του ιδρώτα. Έχουν κορδόνια για τέλεια εφαρμογή και ορατή αερόσολα Nike Air Max σε όλο το μήκος της σόλας, και  σε κυλινδρική μορφή στο τακούνι για μεγαλύτερη αντικραδασμική προστασία και ώθηση στον διασκελισμό,μιας και επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα. Ειδικά σχεδιασμένα ώστε να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη ευκαμψία για πιο φυσική κίνηση και καλύτερη κατανομή του βάρους. Αποτελούν την τέλεια επιλογή για casual sport εμφανίσεις.

Απόκτησε τα εδώ 

3. Τα Nike Wmns Air Max Tailwind 7

Γυναικεία running παπούτσια της Nike, σε κοραλλί χρώμα, διάτρητα, από mesh και αφρώδες υλικό για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και εφαρμογή, διαθέτουν, μάλιστα, και υφασμάτινη εσωτερική επένδυση για την καλύτερη απορρόφηση του ιδρώτα. Προσφέρουν άνεση και στήριξη. Η αερόσολα Nike Air μέσα σε αφρώδες υλικό που περιέχουν, εγγυάται αντικραδασμική προστασία.Το χρώμα τους είναι ιδανικό για όλη τη σεζόν, και θα σε βολέψουν τόσο για προπόνηση, όσο και για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Απόκτησε τα εδώ

4. Τα Nike Dual Fusion Run 3 MSL

Θα τα βρεις σε έναν εξαιρετικό συνδυασμό χρωμάτων: γκρι με λεπτομέρειες φλούο φούξια και κίτρινου, με κοραλλί κορδόνια. Είναι τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια της Nike, και διαθέτουν διχτυωτό πλέγμα για να “αναπνέει” το πόδι σου. Προσφέρουν στήριξη,άνετη εφαρμογή, απορρόφηση του ιδρώτα, αντικραδασμική προστασία και στήριξη. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για προπόνηση αλλά και για casual sport outfits.

Απόκτησε τα εδώ

5. Τα Puma Descendant v2 Wn

Σε έναν χρωματικό συνδυασμό ανθρακί με ροζ, πρόκειται για τα γυναικεία αθλητικά running παπούτσια της Puma, τα οποία είναι κατασκευασμένα από AirMesh και συνθετικό δέρμα για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και αντοχή.Κατασκευασμένα βάσει της EcoOrthoLite® φιλοσοφία και με αντιμικροβιακές ιδιότητες για καλύτερο έλεγχο των οσμών από τον ιδρώτα. Εγγυώνται δυνατό κράτημα και μεγάλη ευελιξία. Η σωστή επιλογή για την sportif γυναίκα.

Απόκτησε τα εδώ

6. Τα Puma Xenon Tr SL2 Wn’s

Γυναικεία αθλητικά running παπούτσια της Puma, σε γκρι σκούρο χρώμα με λεπτομέρειες σε μπορντό, λευκό και μαύρο.Είναι κατασκευασμένα βάσει της φιλικής προς το περιβάλλον φιλοσοφίας EcoOrthoLite®. Παρέχουν δυνατό κράτημα και καλή στήριξη στο πόδι.

Απόκτησε τα εδώ

7. Τα Adidas Adizero Tempo

Γυναικείο running αθλητικό παπούτσι του οίκου Adidas σε μοβ σκούρα  απόχρωση. Το άνω μέρος αποτελείται από mesh υλικό και δερμάτινες λεπτομέρειες προσφέροντας ευελιξία και ελαστικότητα. Είναι αδιάβροχο και απορροφά τους κραδασμούς.

Απόκτησε τα εδώ

8. Τα Bitter & Sweet

Εξαιρετική επιλογή για ήπια άσκηση, περπάτημα και εμφανίσεις με στυλ και “άποψη”. Πρόκειται για τα γυναικεία αθλητικά Low Cut από την Bitter & Sweet, από mesh και λεπτομέρειες από συνθετικό δέρμα και υφασμάτινη επένδυση, για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη αναπνοή. Τα κορδόνια εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή.Διαθέτουν επίσης μαλακό πάτο, και εξωτερική σόλα από λάστιχο για μεγαλύτερη ευκαμψία. Σε γκρι απόχρωση, είναι η κατάλληλη επιλογή για ήπια άσκηση και περπάτημα, με άνεση και στυλ.

Απόκτησε τα εδώ

9. Τα Puma Axis v3

Είναι τα γυναικεία αθλητικά running παπούτσια της Puma, από mesh και συνθετικό δέρμα, με υφασμάτινη εσωτερική επένδυση mesh για πιο φυσική αίσθηση και καλύτερη αναπνοή. Κατασκευασμένο με EcoOrthoLite® φιλοσοφία, από ανακυκλώσιμα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον που προσφέρει παράλληλα μεγαλύτερη άνεση, καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και αντιμικροβιακή προστασία. Λόγω της ευλυγισίας τους προσφέρουν μεγάλη άνεση στην κίνηση. Σε μαύρο χρώμα με λουλακί χρωματικές λεπτομέρειες,

Απόκτησε τα εδώ

10. Τα Nike FS Lite Run 2

Είναι η ιδανική επιλογή για αυξημένες επιδόσεις εντός και εκτός γηπέδων. Πρόκειται για τα γυναικεία αθλητικά running παπούτσια της Nike σε βεραμάν χρώμα με κορδόνια σε φλούο κίτρινο χρώμα. Απορροφούν τον ιδρώτα και επιτρέπουν στο πόδι να “αναπνέει”. Διαθέτουν αποσπώμενο πάτο Fitsole™ για άνεση και μεγαλύτερη προστασία και ενδιάμεση σόλα EVA που απορροφά τους κραδασμούς για πιο ξεκούραστη άσκηση. Είναι ιδιαιτέρως ευλύγιστα και προσφέρουν καλό κράτημα και αντοχή.

Απόκτησε τα εδώ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1