BUSINESS TALENTS 2015: Παράταση Εγγραφών ως τις 23 Φεβρουαρίου

Από neolaia.gr Team 2 Φεβρουαρίου 2015

BusinessTalents2013-14_Final2

Με διπλάσιο ρυθμό σε σχέση με πέρσι, συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για το BUSINESS TALENTS 2015, ενώ η προθεσμία εγγραφών παρατάθηκε έως τις 23 Φεβρουαρίου (στις 10 π.μ) λόγω της εξεταστικής περιόδου. Ο προσομοιωτής θα ανοίξει στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ το πρώτο επιχειρηματικό σχέδιο κατατίθεται στις 3 Μαρτίου.

Ο  καινοτόμος Διαγωνισμός με χρήση Επιχειρηματικού Προσομοιωτή που απευθύνεται σε πάνω από 450.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και Αποφοίτους (ως 1 χρόνο) ΑΕΙ, ΤΕΙ και Ιδιωτικών Κολλεγίων της χώρας, παρέχεται Δωρεάν!

Η διοργάνωση BUSINESS TALENTS, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα σημειώνοντας εκρηκτική επιτυχία, αποτιμήθηκε από τους ίδιους τους φοιτητές αλλά και την ακαδημαϊκή κοινότητα, ως «ένα μοναδικό εργαλείο βιωματικής μάθησης και απόκτησης δεξιοτήτων στη διοίκηση και επιχειρηματικότητα, που φέρνει τους νέους πιο κοντά στο σύγχρονο κόσμο των εταιριών».

Υπενθυμίζεται ότι το 2014, πρώτη χρονιά υλοποίησης του θεσμού στην Ελλάδα, συμμετείχαν στο διαγωνισμό 2.220 φοιτητές από περίπου 60 εκπαιδευτικά Ιδρύματα, σχηματίζοντας 654 ομάδες-εταιρίες και εκπροσωπώντας ουσιαστικά όλα τα Πανεπιστήμια (21) και ΤΕΙ (16) της χώρας, καθώς και 13 Ιδιωτικά Κολλέγια και 7 ΙΕΚ.

Εκτιμάται ότι φέτος η συμμετοχή θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη, αφού μέχρι στιγμής οι εγγραφές προχωρούν με διπλάσιο ρυθμό σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι, ενώ πολλοί φοιτητές που συμμετείχαν στο BUSINESS TALENTS 2014, προετοίμασαν εγκαίρως την ομάδα τους για τη φετινή διοργάνωση!

Το BUSINESS TALENTS 2015 υλοποιείται χάρη στη Χορηγία της BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε. η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της για την παροχή απλών, καινοτόμων  και αξιόπιστων προϊόντων για όλους, υποστηρίζει και επιβραβεύει καινοτόμες ενέργειες που κάνουν προσιτή τη γνώση και ανάπτυξη των νέων ανθρώπων.

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) αγκάλιασε και φέτος το BUSINESS TALENTS, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του προγράμματος στην απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων, ανεξάρτητα από το επάγγελμα που θα ακολουθήσει κάποιος στη ζωή του.

BUSINESS TALENTS 2015 – Η διαδικασία

Μέσω του διαγωνισμού BUSINESS TALENTS 2015, χιλιάδες φοιτητές, θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν χωρίς οικονομική ή άλλη υποχρέωση έναν εξελιγμένο Επιχειρηματικό Προσομοιωτή 3ης γενιάς, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την PRAXISMMT*, διεθνή εταιρία με ηγετική θέση και 20ετή εξειδίκευση, στην ανάπτυξη προσομοιωτών (simulators) και στη διενέργεια φοιτητικών διαγωνισμών.

Στο διάστημα των 4 μηνών που διαρκεί ο Διαγωνισμός, οι συμμετέχοντες θα συντάξουν 9 Επιχειρηματικά Σχέδια λαμβάνοντας Αποφάσεις στο Marketing, την Παραγωγή, τα Χρηματοοικονομικά, το Ανθρώπινο Δυναμικό. Θα σχεδιάσουν ολιστική Στρατηγική, θα ζήσουν την αλληλεπίδραση με τον ανταγωνισμό και θα αναπτύξουν απαραίτητες δεξιότητες με ένα τρόπο διασκεδαστικό και απόλυτα διαδραστικό!

Η Α΄φάση του διαγωνισμού BUSINESS TALENTS 2015 εξελίσσεται online στο Διαδίκτυο έως τα τέλη Μαΐου, και οι 75 επικρατέστερες ομάδες από όλη την Ελλάδα, θα παίξουν 3 ακόμα ‘εταιρικά Έτη’ στον μεγάλο Τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου 2015 στην Αθήνα, με φυσική παρουσία των ομάδων.

Οι ομάδες που θα φτάσουν στον Τελικό, επιπλέον της μοναδικής εμπειρίας, θα διεκδικήσουν χρηματικά Βραβεία,  Υποτροφίες, δώρα ενώ όλοι θα λάβουν Δίπλωμα.

Φοιτητές (προπτυχιακοί & μεταπτυχιακοί) καθώς και απόφοιτοι έως 1 έτος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σχηματίζοντας ομάδες 3 ή 4 ατόμων από την ίδια ή διαφορετικές σχολές και ειδικότητες.

Εγγραφές και ενημέρωση στο site :  www.businesstalents.com

Κάνε LIKE  στο BUSINESS TALENTS στο Facebook :  www.facebook.com/BusinessTalentsGR

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ