Fiat 500X: Φωτογραφίες και βίντεο από το live show του Dynamo στο Λονδίνο

Το μαγικό event που πραγματοποιήθηκε χθες στο Λονδίνο, προσφέροντας μια μοναδική και αποκλειστική εμπειρία σε 1.000 καλεσμένους, περιελάμβανε το εκπληκτικό live show του Dynamo, του παγκοσμίως γνωστού μάγου με τον οποίο η Fiat συνεργαζόταν κατά τη διάρκεια της pre-launch φάσης του νέου 500X crossover.

Το show που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Copper Box Arena, του Ολυμπιακού πάρκου Queen Elizabeth στο Στράτφορντ, ήταν αποτέλεσμα τριών χρόνων δουλειάς και προετοιμασίας από τον Dynamo. Στους συμμετέχοντες του event περιλαμβάνονταν δημοσιογράφοι, bloggers και προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας, της διασκέδασης και της μουσικής όπως η Mia, o Chris Edwards, η Nancy Dell’Olio και πολλοί άλλοι.

Το πρόσφατο αυτό show του Dynamo είναι ένα μοναδικό μίγμα θεατρικότητας, ψευδαίσθησης και εμπνευσμένων χορογραφιών καθώς ο μάγος δημιουργεί μια μυστηριώδη ενέργεια (The Power of X) ζωντανά στη σκηνή. Η ψευδαίσθηση κορυφώνεται καθώς ο Dynamo δημιουργεί μια τρισδιάστατη απεικόνιση του νέου Fiat 500X και το φέρνει στη ζωή σαν από θαύμα μπροστά στο εμβρόντητο κοινό.

Μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία αυτού του μοναδικού show στο YouTube ή να επισκεφθείτε το fiatpress.gr για να δείτε όλες τις φωτογραφίες της βραδιάς, η οποία ολοκληρώθηκε με ένα αποκλειστικό πάρτι που περιελάμβανε τους Gorgon City, πρωτοπόρους στο χώρο του Ευρωπαϊκού clubbing, μαζί με τους MNEK και Yasmin, καθώς και τον Sam Sure.

Dynamo_Fiat_Billie JD Porter

Το πρόσφατο αυτό show του Dynamo είναι ένα μοναδικό μίγμα θεατρικότητας. Η live performance του Dynamo σηματοδότησε το τέλος της Ευρωπαϊκής περιοδείας “The Power of X” και παράλληλα την αρχή διαθεσιμότητας του αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Το περασμένο Σαββατοκύριακο το 500X έκανε το ντεμπούτο του στις εκθέσεις αυτοκινήτων της Ιταλίας συγκεντρώνοντας αριθμό ρεκόρ επισκέψεων, με πάνω από 70.000 επισκέπτες και πάνω από 12.900 test drive.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;