Τα 10 κοσμήματα που πρέπει να κάνεις δικά σου τώρα! (Λίστα, photos)

Γιατί το κόσμημα είναι αυτό που θα “στολίσει” τα outfits σου, και θα τους δώσει “αυτό το κάτι παραπάνω”. Αυτό το “touch” της μοναδικότητας, και της πολυτέλειας που, ως γυναίκα, θες να εκπέμπεις! Γιατί τα κοσμήματα είναι εκείνα που μπορούν να “απογειώσουν” ακόμη και το πιο απλό σου ντύσιμο, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι ξεχωριστή!

Υπάρχουν ασφαλώς κάποια κοσμήματα, που είναι “must-have”, μιας και είναι “all time classic”, δηλαδή δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα,και για αυτό αποτελούν επένδυση των χρημάτων σου, μιας και θα τα φοράς καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής σου, ανεξαρτήτως ηλικίας και των εκάστοτε fashion trends.

Δες εδώ τα 10 κοσμήματα “pass-partout” για τις casual αλλά και τις πιο “formal” εμφανίσεις σου:

1. Classy σκουλαρίκια Folli Follie:
Από τη συλλογή Classy, αυτά τα επιχρυσωμένα, με ροζ χρυσό, σκουλαρίκια με σαμπανιζέ κρυστάλλινες πέτρες είναι ελαφριά και ευκολοφόρετα. Θα μπορέσεις να τα συνδυάσεις με όλα σου τα outfits, καθώς “αποπνέουν” διαχρονική κομψότητα, λόγω του design τους, ως κρίκοι.

Απόκτησέ τα εδώ

2. Fiorissimo βραχιόλι Folli Follie:
Από τη συλλογή Fiorissimo, είναι ένα βραχιόλι που δεν περνά απαρατήρητο! Επιχρυσωμένο με ροζ χρυσό, με floral “κεντημένα” σχέδια έχει την ικανότητα να δίνει έναν άλλο “αέρα” σε κάθε σου εμφάνιση. Δεν στολίζει απλώς τον καρπό σου, τον “ντύνει” καθώς αποτελεί, λόγω μεγέθους, ένα fashion “statement” αξεσουάρ!

Απόκτησέ το εδώ

3. Colorful δαχτυλίδι Folli Follie:
Από τη συλλογή Colorful, ένα δαχτυλίδι από μαύρο σμάλτο και επιχρυσωμένες ροζ λεπτομέρειες. Διακοσμημένο με μια αστραφτερή, μαύρη, κρυστάλλινη πέτρα είναι τόσο εντυπωσιακό, ώστε καταφέρνει να “επισκιάσει” οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ! Παρά τη μίνιμαλ αισθητική του κατορθώνει να είναι επιβλητικότατο!

Απόκτησέ το εδώ

4. Fiorissimo Κολιέ Folli Follie:

Από τη συλλογή Fiorissimo, ένα κολιέ επιχρυσωμένο με ροζ χρυσό, με εντυπωσιακά ανάγλυφα σχήματα λουλουδιών, ώστε να ταιριάζει με το concept της συλλογής στην οποία ανήκει. Διακοσμημένο με κρυστάλλινες πέτρες, ώστε να σου προσδίδει λάμψη, επισφραγίζει εντυπωσιακές εμφανίσεις.

3N13T032RKC-1000x1000

Απόκτησέ το εδώ

5. Dazzling δαχτυλίδι Folli Follie:
Από τη συλλογή Dazzling, ένας απρόσμενος συνδυασμός από υφές και τόνους που θα σε εκπλήξει! Πρόκειται για ένα επιχρυσωμένο ροζ δαχτυλίδι, με διάφανες κρυστάλλινες πέτρες που ταιριάζει με όλα, και διαθέτει τη σωστή ισορροπία, ανάμεσα σε femine και androgyne επιρροές, που η ίδια επιθυμείς να αφομοιώνεις στο look σου.

 

Απόκτησέ το εδώ

6. Fiorissimo Σκουλαρίκια Folli Follie:
Από τη συλλογή Fiorissimoτα επιχρυσωμένα με ροζ χρυσό σκουλαρίκια, με τα εντυπωσιακά ανάγλυφα λουλούδια- σήμα κατατεθέν της συλλογής στην οποία ανήκουν, θα χαρίσουν φως και λάμψη στο πρόσωπό σου, χάρη στις αστραφτερές κρυστάλλινες πέτρες τους. Αποτελούν μια προσθήκη -προσιτής- πολυτέλειας σε κάθε σου outfit!

Απόκτησέ το εδώ

7. Heart4Heart Floating κολιέ Folli Follie:
Από τη συλλογή Heart4Heart Floating, ένα κολιέ επιχρυσωμένο με ροζ χρυσό και διακοσμημένο με διάφανες κρυστάλλινες πέτρες, έχει ως σχέδιο 4 καρδιές.Προσδίδει στο στυλ σου ρομαντισμό, εκφρασμένο όμως με μια σύγχρονη ματιά.

Απόκτησέ το εδώ

8. Ellements βραχιόλι Folli Follie:
Από τη συλλογή Elements, είναι ένα βραχιόλι που αποτελείται από λαμπερά δερμάτινα λουράκια, επιχρυσωμένες ροζ λεπτομέρειες, και αστραφτερές κρυστάλλινες πέτρες. Λόγω του μαύρου του χρώματος, θα μπορέσεις να το συνδυάσεις με πολλά διαφορετικά looks σου, δίνοντας έμφαση στην μοντέρνα πλευρά του εαυτού σου!

 

Απόκτησέ το εδώ

9. Heart4Heart Σκουλαρίκια Folli Follie:
Από τη συλλογή Heart4Heart, τα σκουλαρίκια αυτά είναι επιχρυσωμένα με ροζ χρυσό και διαθέτουν αστραφτερές κρυστάλλινες πέτρες, που σχηματίζουν μικρές καρδιές. Αν επιθυμείς να προσθέσεις “αέρα” ανεπιτήδευτης γοητείας σε κάθε σου εμφάνιση, τότε αυτή είναι η σωστή επιλογή για σένα!

Απόκτησέ το εδώ

10. Asteroid Δαχτυλίδι Folli Follie:
Από τη συλλογή Asteroid, με επίστρωση ασημιού και “δεμένο” με μια εντυπωσιακή καμπυλόγραμμη πέτρα, αποτελεί ένα “statement” αξεσουάρ, που θα δώσει “χαρακτήρα” σε κάθε ενδυματολογική επιλογή σου!

Απόκτησέ το εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
1'
0 - 0
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
1'
0 - 0
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;