8 ενδείξεις ότι είσαι «fashion victim»! (Λίστα)

Από Ράνια Στρατάκη 26 Ιανουαρίου 2015

Γιατί άλλο το να ενημερώνεσαι για τη μόδα, και να είσαι «μέσα στη μόδα» («in fashion»), κι άλλο το να είσαι «θύμα» της!
Υπάρχουν κάποιες -σίγουρες- ενδείξεις για να καταλάβεις ότι το έχεις «παρακάνει»!

Δες εδώ τη λίστα:

1. Φοράς άβολα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια επειδή είναι τα latest trends, αλλά σου κάνουν τη ζωή δύσκολη μιας και δεν νιώθεις άνετα φορώντας τα.

2. Φοράς outfits που δεν κολακεύουν τον σωματότυπο σου. Για την ακρίβεια ή «στριμώχνεσαι» για να χωρέσεις σε αυτά, ή «πλέουν» πάνω σου!

3. Προσαρμόζεις το σωματικό σου βάρος σύμφωνα με τις νεότερες τάσεις στον χώρο της μόδας. Αν δηλαδή τα πρότυπα των fashion models στα catwalks είναι να φορούν νούμερα XS (size 0), τότε ξεκινάς εξαντλητική δίαιτα!

4. Φοράς ακόμη και σήμερα παλιότερα fashion trends, μόνο και μόνο για να δείξεις ότι είσαι fashion «guru».

5. Φοράς ρούχα που δεν ταιριάζουν με την ηλικία σου, για την ακρίβεια, είτε σε «μεγαλώνουν» είτε σε κάνουν να δείχνεις λες και έχεις πάθει «παλιμπαιδισμό».

6. Αγοράζεις πράγματα που αγοράζει και ο κολλητός/ή σου. Εν ολίγοις το ένα «fashion victim» επηρεάζει το άλλο «fashion victim».

7. Συνδυάζεις πάρα πολλά fashion trends σε ένα outfit. Κι όμως έχεις το «ταλέντο» να μπορείς να συνδυάσεις τα «ασυνδύαστα», π.χ. μπροκάρ με λεοπάρ, color blocking με floral κ.α

8. Έχεις ξεχωριστά  outfits ανάλογα με την περίσταση. Π.χ ρούχα για διακοπές σε νησί, outfits για bars, άλλα για clubs, άλλα για μπουζούκια κ.ά.

Το tip για να πάψεις να είσαι «fashion victim»:

Συνέχισε να ενημερώνεσαι μεν για τα latest trends, αλλά με μέτρο.
Μην προσπαθείς να τα εντάξεις όλα στο στυλ σου, γιατί θα καταλήξεις να μην έχεις στυλ! Προσάρμοσε τη μόδα στο στυλ σου, κι όχι το στυλ σου στη μόδα.
Επίσης, να θυμάσαι πως τα ρούχα που κολακεύουν το σώμα σου είναι τα «καλύτερα», κι αυτά  θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις, κι όχι απαραιτήτως  αυτά που φοράνε άπαντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ