Έρευνα: Τι λένε οι άντρες για να αποφύγουν το... κρεβάτι!

couple-hug-love

Το ζήσαμε κι αυτό! Έφτασε η στιγμή που θα ακούγαμε από αντρικό στόμα την ατάκα “Συγγνώμη, αγάπη μου, δεν μπορώ… Έχω πονοκέφαλο”!!!

Παρά το γεγονός ότι η εν λόγω δικαιολογία παραδοσιακά ανήκει στις γυναίκες, την χρησιμοποιεί το 20% των ανδρών για να αποφύγει το σεξ, σύμφωνα με τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα αυτή που είδε το φως της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα με αφορμή τη μετάδοση του πρώτου τηλεοπτικού σποτ στη Μεγάλη Βρετανία που δείχνει τη σχέση ανάμεσα στην πίεση και στη στυτική δυσλειτουργία.

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα:

Το 60 % των ανδρών έχουν πει σύντροφό τους είναι πολύ κουρασμένοι για να κάνουν σεξ

Το 47% είπαν σύντροφό τους ότι δεν έχουν διάθεση για σεξ

Το 20% έχουν χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία τον πονοκέφαλο

Βέβαια, πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι είναι πολύ απασχολημένοι γιατί βλέπουν τηλεόραση ή παίζουν Call Of Duty, ενώ άλλοι κατηγόρησαν ακόμη και τον καιρό για τη χαμηλή τους λίμπιντο.

Οπως προκύπτει από την ίδια έρευνα το ένα τέταρτο των ανδρών που έλαβαν μέρος στην έρευνα παραδέχθηκαν ότι έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ το 7% αυτό δήλωσαν πως αισθάνονται πως δεν έχουν στύση ποτέ ξανά πια.

Από την άλλη, ανησυχητικό είναι και το στοιχείο ότι μόλις το 16% των γυναικών έχει αντιληφθεί ότι ο σύντροφός τους έχει επηρεαστεί από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;