Η BUFF τώρα ντύνει και το κεφάλι με τη νέα σειρά καπέλων και με τη νέα συλλογή Sports Lifestyle

Συλλογή Headwear AW15-16

Η BUFF® ΤΩΡΑ ΝΤΥΝΕΙ και ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ και ΦΟΡΙΕΤΑΙ και ΕΚΤΟΣ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ .

Η BUFF®, ηγέτης στα αξεσουάρ για τη προστασία του λαιμού, εμπλουτίζει  την προϊοντική της  γκάμα με τη νέα σειρά από καπέλα (HATS) και με τη νέα συλλογή Sports Lifestyle.

H BUFF® εγκαινιάζει μια νέα σειρά από καπέλα με στόχο να κατακτήσει τον χώρο των αξεσουάρ, και επειδή σπορ δεν είναι μόνο η καθημερινή  «προπόνηση»,  αλλά και  άποψη και στάση ζωής, σήμερα η BUFF® παρουσιάζει επίσης μια εξίσου εντυπωσιακή συλλογή από lifestyle αξεσουάρ.

Περισσότερα  από 160 μοντέλα συνθέτουν μια συλλογή που καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών, από τo πιο lifestyle σχέδιο έως το καπέλο με την κορυφαία απόδοση (performance).

Τα 20 χρόνια εμπειρίας της BUFF®, στο σχεδιασμό αξεσουάρ για το λαιμό, της έχουν δώσει την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση που απαιτείται ώστε να ξεκινήσει με σιγουριά αυτή τη νέα σειρά με τα υψηλότερα standards. Τα ίδια υλικά που η μάρκα έχει ερευνήσει και αναπτύξει στα αξεσουάρ για το λαιμό, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν χρησιμοποιηθεί για τη νέα συλλογή αποτελώντας το ουσιαστικό υπόβαθρο πάνω στο οποίο προστίθεται το γεγονός ότι η παραγωγή πλέον της εταιρείας γίνεται εξ ολοκλήρου στην έδρα της, στην Igualada (Βαρκελώνη). Αυτό επιτρέπει στην BUFF® να επιβλέπει ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής από την αρχή μέχρι το τέλος.

Νέες Τεχνολογίες

Καινοτομία και σχεδιασμός είναι το κλειδί για την επιτυχία αυτής της νέας σειράς προϊόντων. Η BUFF® έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες, όπως η “ultrasonic”, μια τεχνική που επιτρέπει την ένωση του υφάσματος χωρίς ραφές ώστε να είναι μεγαλύτερη η απόδοση των προϊόντων της, ή η τεχνική “laser cut”, η οποία κόβει με ακρίβεια και τρυπάει το ύφασμα για μεγαλύτερη διαπνοή και άνεση. Ορισμένα μοντέλα έχουν ενσωματωμένα επίσης κάποια ανακλαστικά στοιχεία για να εξασφαλίζεται η ορατότητα  σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο σχεδιασμός και η άνεση παραμένουν τα κύρια θεμέλια πάνω στα οποία η BUFF® δημιουργεί τα προϊόντα της. Η χρήση του fleece, του αντιανεμικού υφάσματος καθώς και το καθαρό μαλλί Merino προσθέτουν ζεστασιά και προστασία από τον άνεμο, για ένα σημαντικό αριθμό μοντέλων της συλλογής.

Mix & Match

Αυτή η συλλογή καπέλων έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με τη συλλογή αξεσουάρ της BUFF® για το λαιμό. Η έννοια του “mix and match” έχει ενσωματωθεί σε όλα τα μοντέλα, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με ένα αντίστοιχο αξεσουάρ για το λαιμό.

Sport Lifestyle Collection

Επιπλέον η BUFF® έχει δημιουργήσει μια  συλλογή lifestyle, στην οποία η ιστορία και η τεχνογνωσία της στη βιομηχανία πλεκτών αποδεικνύεται ότι είναι θεμελιώδης και εξαιρετικής σημασίας. Η συλλογή Lifestyle έχει δημιουργηθεί από την εσωτερική σχεδιαστική ομάδα λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες τάσεις στην ενδυμασία των αθλημάτων και του street-wear. Περιλαμβάνει αξεσουάρ τόσο για το λαιμό όσο και για το κεφάλι και κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί, κατασκευαστεί, και παραδοθεί με την εμπειρία ενός ονόματος (μάρκας) του οποίου το πάθος είναι αισθητό σε κάθε βελονιά.

Η BUFF® αντιμετωπίζει την πρόκληση της ισχυροποίησής της στην αγορά των αξεσουάρ μέσω της  αφοσίωσής  της σε αυτή τη νέα σειρά.

FLAT IS BORING®. #change your attitude.

Γκότσης Εμμανουήλ
Marketing & Trade Marketing Manager

Resoul Hellas
Λ. Τυρταίου
Αφίδνες Αττικής
Τηλ. : 22950 23111
Fax  : 22950 23511
Email : buff@resoul.gr

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;