10 λόγοι για να δεις Suits!

suits

Οκ, το παραδέχομαι. Άργησα. Αλλά κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που έχεις τελειώσει μια σειρά (στην προκειμένη το Homeland), και τώρα ή πρέπει να μείνει άπραγος κάτι μήνες μέχρι να ξανα-αρχίσουν οι σειρές ή να ξεκινήσεις να βλέπεις κάποια άλλη. Προτίμησα το 2ο. Η «άλλη» που ξεκίνησα είναι το Suits.

Γενικά δε με λες και φαν της δικηγορίας. Ούτε του νόμου. Ούτε του παραγωντιλικίου που -εκ των πραγμάτων- λαμβάνει χώρα σε τέτοιες σειρές. Αλλά κάτι μέσα μου ψιθύριζε ‘δώσε μια ευκαιρία’.

Και έτσι ξεκίνησα. Και μέσα σε λιγότερο από μια βδομάδα έφτασα στη μέση της 3ης σεζόν. Τεράστια δικηγορική εταιρία στη Wall Street και όλοι όσοι μπλέκονται είτε σαν υπάλληλοι, είτε σαν πελάτες, είτε σαν εχθροί. Πολλές δύσκολες λέξεις, πολλές ατάκες, διάλογοι που σκοτώνουν και γενικά, φτωχοζωή…

10 λόγοι για να ξεκινήσεις (αν είσαι σαν εμένα και δεν το έχεις ξεκινήσει ακόμα δηλαδή)

1) Τι άλλο; HARVEY SPECTER

Ο.δικηγόρος.

Όμορφος, έξυπνος, γοητευτικός, κυνικός, νικητής. Καλοραμμένος, σπουδαγμένο παιδί, απαθής αλλά πιστός στους ανθρώπους του, ματαιόδοξος, νικητής. High-classάτος, πεισματάρης, στυγνός, έτοιμος για όλα, νικητής. Βασικά, αυτό. Νικητής.

suits 1

2) Ο Louis Litt.

Το σκουλήκι που όλοι μισούν. Έρχεται πάντα δεύτερος και αυτό τον πληγώνει (και εμάς ενίοτε). Γλοιώδης, σιχαμένος, σκατόφατσα. Είναι αυτός που δε συμπαθείς καθόλου, αλλά κατά βάθος ξέρεις πως είναι ψυχούλα. Αλλά τον συμπαθείς. Αλλά και όχι. Δεν ξέρω, είναι μπερδεμένο. I guess, I got Litt up.

litt

3) Τα ρούχα της Jessica (Pearson)

Είναι Managing Partner, δηλαδή αυτή κινεί τα νήματα. Το μεγάλο αφεντικό αν θες. Μια μαύρη μεσήλικας που έχει κατακτήσει τη Νέα Υόρκη. Αλλά δεν είναι αυτό το point. Το point είναι τα ρούχα της. Κυρίως corporate ντύσιμο, αλλά όχι με την έννοια του ταγιέρ (boooooooring!). Φορέματα, φούστες και πουκάμισα με κοψίματα, πιέτες, περίεργα μανίκια, παράξενα υφάσματα και παπούτσια και τσάντες που αν είχα για μια μέρα στη ντουλάπα μου, μετά θα μπορούσα να πεθάνω ειρηνικά…

Jessica-Pearson-Suits-outfits

4) Η Donna. Χωρίς επίθετο. Σκέτο Donna

Η γραμματέας του Harvey. Ο ορισμός της δυναμικής γυναίκας που ο κάθε άντρας θέλει για γραμματέα του αλλά και για γκόμενά του. Ξέρει τα πάντα, είναι πάντα ετοιμοπόλεμη, πετάει ατάκες δηλητήριο, έχει κάνει τη δουλειά πριν της το ζητήσουν, είναι τόσο πιστή στο Harvey που σε τρομάζει.

dona

5) Μια λέξη. Bromance.

Ίσως το πιο classy bromance στην τηλεόραση. Με τα πάνω του και τα κάτω του. Αλλά bromance με όλη τη σημασία της λέξης. Mike Ross & Harvey Specter. Συνολικό iq: over 1.000.000

bromance

6) Οι γυναίκες της σειράς

Είπαμε πιο πάνω για τη Donna-σκέτο και τη Jessica, αλλά υπάρχει και η Rachel. Τύπου America’s sweetheart, daddy’s little girl, αλλά και δυναμική, έξυπνη, φιλόδοξη και ικανή. Όπως όλοι οι γυναικείοι ρόλοι στη σειρά (πρωταγωνιστικοί και μη). Φάση “who run the world”

tumblr_n7ux4iVDNv1r3xg8ko4_r1_500

7) Οι υποθέσεις

Σε ψαρώνουν. Δύσκολες υποθέσεις, με πολύ ψάξιμο και ξέθαμα πληροφοριών. Ζόρικοι πελάτες που μπλέκουν, διάσημοι πελάτες που απαιτούν και πετυχημένοι επιχειρηματίες που δεν το βάζουν κάτω no matter what. Και λεφτά. Πολλά λεφτά. Κερδισμένα και χαμένα. Τύπου ‘χάσαμε έναν πελάτη’ , ‘έλα μην το κάνεις θέμα. Θα σου δώσω εγώ 17 εκατομμύρια δολάρια και είμαστε κουλ’. Okay…

loyer

8) Οι ατάκες

Είναι καλογραμμένο. Έχει σούπερ αναφορές, έξυπνους διαλόγους, ωραίες ατάκες. Από τις αγαπημένες μου: “I’d say the ball’s in your court, but the truth is, your balls are in my hand.” Touché!

9) Η μουσική

Αχ, η μουσική. Από το τραγούδι των τίτλων, μέχρι τα βινύλια που παίζει ο Harvey στο γραφείο του μεταμεσονύκτιες ώρες πίνοντας ουίσκι και σκεφτόμενος τη λύση στο πρόβλημα, τα τραγούδια είναι ‘σωστά’. Ψάξε λίγο και όσο ψάχνεις άκου αυτό.

10) O Mike o Ross

Ε, δε θα τον άφηνα απέξω. Ο πιτσιρικάς της υπόθεσης. Το μισό του προαναφερθέντος bromance, πανέξυπνος, δουλευταράς, εντυπωσιακός αλλά με μια βασική διαφορά από τους άλλους. Αυτός νοιάζεται. Και το δείχνει. Κιουτ.

mike ross

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1