DEREE: Υποτροφίες για σπουδές ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015

deree

Το DEREE- The American College of Greece, ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με σκοπό την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης ώστε να στηρίξει νέους που επιθυμούν να φοιτήσουν σε αυτό.

Οι υποτροφίες αυτές προέρχονται είτε από δωρεές φίλων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος είτε από ίδια κεφάλαια του Κολλεγίου. Πέρυσι, ένας στους δύο σπουδαστές του DEREE έλαβε κάποιας μορφής οικονομική ενίσχυση για τις σπουδές του.

Συγκεκριμένα, το DEREE προσφέρει περισσότερες από 100 υποτροφίες (από κληροδοτήματα ή από ίδια κεφάλαια του Κολλεγίου) σε σπουδαστές του, που παρέχονται βάσει οικονομικών ή/και ακαδημαϊκών κριτηρίων, ή/και βάσει καταγωγής.

Επιπλέον, στο DEREE κάθε αριστούχος φοιτητής δικαιούται ακαδημαϊκή υποτροφία που καλύπτει από 25% έως και 50% των διδάκτρων, ενώ προσφέρονται στους φοιτητές κάθε χρονιά περισσότερες από 100 θέσεις μερικής απασχόλησης στον εκπαιδευτικό οργανισμό ως επιπλέον μορφή στήριξης.
Ειδικότερα για τους φοιτητές του ελληνικού πανεπιστημίου που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών του DEREE, προσφέρονται 35 υποτροφίες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος θεσπίστηκε το 2014 στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Ιδρύματος για την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους και, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα δώσει τη δυνατότητα σε φοιτητές των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ με υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση να παρακολουθήσουν επιλεγμένα μαθήματα στο DEREE για την απόκτηση μίας υποειδικότητας (minor).

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υποτροφίες που προσφέρει το DEREE, τα κριτήρια υποψηφιότητας, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων, κάντε κλικ εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;