Ζώδια Προβλέψεις 2015: Ταύρος 2015

Zwdia

Δείτε τις ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο:

Το 2015 ξεκινάει με θετικές προδιαγραφές, καθώς ο Κρόνος αφήνει το απέναντι από εσάς ζώδιο τον Σκορπιό, για να εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη, απελευθερώνοντας τον τομέα: σχέσεις και συνεργασίες!

Σαν ιδιοσυγκρασία, σας αρέσει να νιώθετε ασφαλείς μέσα από τα υλικά αποκτήματα, κάτι που σίγουρα έχει διαταραχθεί τα τελευταία έτη και τώρα έρχεται η χρονική στιγμή ν’ αποκατασταθεί η ισορροπία στον τομέα αυτό, καθώς όλα σταθεροποιούνται και παίρνουν μια άλλη τροπή!

Οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας, μετά το πέρασμα του Κρόνου από το ζώδιο του Σκορπιού, είναι πολύ ευνοϊκές, αρκεί να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να παραμείνετε στις ενέργειες των περασμένων ετών, αλλά να χαράξετε νέους δρόμους στη ζωή σας!

Βέβαια, μια μικρή καμπή θα υπάρξει στην πορεία του έτους και συγκεκριμένα από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, όταν ο Κρόνος με την ανάδρομη πορεία του, επιστρέψει στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό το χρονικό διάστημα όμως, μόνο οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου θα ταλαιπωρηθούν.

Από τις 17 Σεπτεμβρίου, που όλα πια θα πάρουν την πορεία τους, θα έχετε αποκομίσει περισσότερα οφέλη, καθώς θα είσαστε κατασταλαγμένοι σε σκέψεις και απόψεις! Ό,τι χτίσετε από εκεί και πέρα θα είναι σταθερό και ταιριαστό με τα δεδομένα σας, με τις απόψεις και με τις επιθυμίες σας.
Ο Κρόνος, όπως και να το κάνουμε, είναι “δάσκαλος” και μέσα από τις δυσκολίες του και τους περιορισμούς που φέρνει, μας χαρίζει γνώσεις που μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να εξελιχθούμε. Μπορεί η διαδρομή του να είναι δύσκολη από έναν οίκο του ωροσκοπίου μας, αλλά αν είμαστε μεθοδικοί και οργανωμένοι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αν πάλι τα στοιχεία αυτά απουσιάζουν λίγο ή πολύ από το παζλ της προσωπικότητάς μας, έρχεται να μας μάθει πως να συνδυάζουμε τα χαρακτηριστικά του στη ζωή μας!

Οι κερδισμένοι λοιπόν, είναι πραγματικά όσοι ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο, γιατί ενώ θα πάρουν μια γερή γεύση μέχρι τις 15 Ιουνίου για τις δυνατότητες που υπάρχουν, η πορεία του πάλι στο ζώδιο του Σκορπιού θα τους υποδείξει πως μπορούν να το κατακτήσουν με τον ορθότερο τρόπο!

Είναι ένας σταθμός λοιπόν αυτός στην ζωή σας και εσείς έχετε να λάβετε τα δώρα του, παρ’ όλο που οι καλοκαιρινοί μήνες δεν θα είναι εύκολοι και ευχάριστοι. Βελτιώνοντας λοιπόν κάποια θέματα που απαιτείται, θ’ αναμορφώσετε την εικόνα σας και τις λεπτομέρειές της!

Μέσα στην τριετία που πέρασε, σίγουρα όλοι σας θα διδαχτήκατε πως δεν σας βοηθάει καθόλου σαν προσωπικότητες ν’ αναλώνεστε σε σχέσεις που δεν σας προσφέρουν αυτά που επιθυμείτε. Επίσης θα μάθατε πως η οικονομική κατάσταση που είναι για όλους δύσκολη αυτά τα χρόνια, δεν είναι σωστό να δέχετε διακυμάνσεις, γιατί τους βάζετε κινδύνους εσείς!

Οπότε, κινηθείτε με τα συμπεράσματα που βγάλατε και μην επιστρέφετε σε ό,τι είναι σαθρό και ξεπερασμένο μόνο και μόνο γιατί σας προσφέρει μια υποτιθέμενη ασφάλεια! Έχετε υπ’ όψιν σας, πως σχέσεις και συνεργασίες που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, αργά ή γρήγορα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, θ’ αποχωρήσουν από την ζωή σας. Προετοιμάστε λοιπόν τον εαυτό σας να είστε σταθεροί, λογικοί και αποφασιστικοί.

lilian

Το φθινόπωρο, με τον Κρόνο στον Τοξότη χωρίς άλλες διακοπές πια, θα νιώσετε πως υπάρχουν κοντά σας άτομα που σας στηρίζουν και έχουν την διάθεση να μοιραστούν μαζί σας σημαντικά πράγματα, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε επίπεδο σχέσεων.

Ο Δίας στο ζώδιο του Λέοντα και στο τέταρτο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 12 Αυγούστου, σας χαρίζει αρμονία στον χώρο του σπιτιού σας και γενικότερα ευχάριστο οικογενειακό κλίμα!

Τα συναισθήματα μεταξύ των συνδετημόνων εκφράζονται άνετα και υπάρχουν καλές ισορροπίες μεταξύ σας, κάτι που βοηθάει βέβαια την όλη κατάσταση! Η διάθεσή σας είναι σημαντικό να είναι καλή, γιατί στηρίζετε τα μέλη της οικογένειάς σας!

Από τις 12 Αυγούστου που ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο, η θετική αύρα του θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας για όσους είναι γονείς και γενικότερα θα ευνοήσει θέματα διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Μέσα από αυτή την διέλευση, για ένα περίπου έτος, θα νιώσετε επίσης δημιουργικοί και όσοι ασχολείστε με κάποιας μορφής τέχνη θα έχετε ευφάνταστες ιδέες που θα προωθήσουν την δουλειά σας!

Στον οίκο αυτό, ευνοεί επίσης τα κέρδη από τυχερά παιχνίδια, αλλά θα έλεγα να μην το παρακάνετε, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι! Η λέξη “μέτρο” ελπίζω να είναι μαζί σας!

Ο Πλούτωνας, στον ένατο ηλιακό σας οίκο, επιφέρει μια κατάσταση μεταμόρφωσης σ’ εσάς, μέσα από πνευματικές διεργασίες και ψυχικές αναζητήσεις. Η επιρροή του θα εμφανιστεί σιγά – σιγά στην ζωή σας, καθώς θ’ αλλάζει το σκεπτικό σας και η ιδεολογία σας.

Ο Ποσειδώνας στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο και στον τομέα των κοινωνικών σας σχέσεων, σας αναπλάθει προσδίδοντας ιδεαλισμό για ν’ αναζητήσετε τις ανθρωπιστικές αξίες σε κοσμικό επίπεδο.

Ο Ουρανός παράλληλα στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, ίσως προξενεί με την διέλευσή του αυτή, απογοητεύσεις που δρουν παράλληλα με τις επιρροές του Ποσειδώνα και ίσως στέκονται εμπόδιο κάποιες φορές στην αναβάθμιση της ανθρώπινης ύπαρξής σας. Πάντως, θ’ αναζητήσετε την αλήθεια τις καλές εποχές και θα την καθιερώσετε σαν απαραίτητο συστατικό της ζωής σας!

Οι εκλείψεις της χρονιάς, θα είναι σταθμοί του έτους αυτού. Αν και θ’ αναφερθούμε αναλυτικότερα όταν τα φαινόμενα θα λάβουν χώρα, εδώ θα δώσουμε μια πρώτη γεύση για να είστε προετοιμασμένοι την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Οι Σεληνιακές εκλείψεις, στον άξονα Κριού – Ζυγού, στις 4 Απριλίου και στις 28 Σεπτεμβρίου, είναι λίγο δύσκολες για εσάς, καθώς θα επιφέρουν αναστάτωση στον επαγγελματικό σας τομέα από νωρίτερα. Θέματα που θα προϋπάρχουν θα έρθουν να κορυφωθούν με γεγονότα που δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα, αλλά και θα ταράξουν τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, είτε γιατί θ’ αλλάξουν οι ισορροπίες μεταξύ σας, είτε γιατί κανένας δεν θα είναι ευχαριστημένος!

Εδώ απαιτείται ψυχραιμία και λογική, αφήνοντας κατά μέρος το συναίσθημα και πρέπει να δείτε το όλο θέμα όσο το δυνατό με καθαρή ματιά, αν και συνήθως είναι δύσκολο αυτό πάνω στις εκλείψεις, γιατί συνήθως είμαστε φορτισμένοι σε ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Σε έναν άλλο τομέα που θα δράσει αυτό το ζεύγος των εκλείψεων, είναι η καθημερινότητα και οι συνήθειές σας, οι οποίες ίσως περάσουν σε αλλαγές τακτοποιώντας εσείς τα πάντα σε ένα άλλο πλαίσιο, καλύτερο και πιό ευχάριστο. Οι δυο αυτοί χρονικοί περίοδοι, είναι ευνοϊκοί για να βάλετε στο πρόγραμμά σας επίσης κάποιας μορφής άσκηση και να βελτιώσετε τον τρόπο διατροφής σας.
Οι ηλιακές εκλείψεις, στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, στις 20 Μαρτίου και στις 13 Σεπτεμβρίου, θα επιφέρει αλλαγές στην ερωτική σας ζωή! Όσοι είστε μόνοι, μπορεί να εμφανιστεί εμπρός σας το άτομο των ονείρων σας, αν είστε δεσμευμένοι θα κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στην ερωτική σας ζωή, αν η σχέση σας δεν έχει γερά θεμέλια ίσως και να διακοπεί!

Όπως και να έχει, όλοι θα περάσετε σε αλλαγές, εύχομαι θετικότερες και ταιριαστές με την ιδιοσυγκρασία σας και τις επιθυμίες σας! Το ζητούμενο είναι να είστε ικανοποιημένοι με την ερωτική σας ζωή και ο σύντροφος που έχετε δίπλα σας να τηρεί τις προϋποθέσεις που επιθυμείτε. Ειδικότερα όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα λάβετε τα δώρα των εκλείψεων!
Στις 9 Οκτωβρίου οι Δεσμοί της Σελήνης θα περάσουν στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων και θα επιφέρουν αλλαγές στον ερωτικό σας τομέα επίσης, αρχίζοντας πρωταρχικά από τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οι αλλαγές θα είναι θετικές για εσάς, καθώς θα έρθουν άτομα στην ζωή σας που θα ταιριάζουν απόλυτα με τα δικά σας κριτήρια, αφήνοντας έτσι σιγά-σιγά σχέσεις που δεν σας ταίριαζαν, στο περιθώριο!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά , τα θέματα των σχέσεων και της υγείας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;