Ζώδια: Καρκίνος Προβλέψεις 2015

Zwdia

Δείτε τις ετήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο:

Η εικόνα της νέας σας χρονιάς συνεχίζει σε ένα μοτίβο ήδη γνωστό, από τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως όμως όσοι έχετε γεννηθεί περίπου στα μέσα της περιόδου αυτής (δηλαδή από 5 ως 12 Ιουλίου) τα γεγονότα εκτυλίσσονται με ταχύτερους ρυθμούς.

Ακόμη μία χρονιά στη σειρά των ετών που ξεκίνησαν από το 2010 και δημιούργησαν αρκετές αναταράξεις, στο κοινωνικό σας προφίλ και σ’ αυτό των σχέσεων. Καθώς συνεχίζεται η ροή που ήδη γνωρίζετε και έχετε βιώσει, θα ήταν καλό να κάνετε υπομονή ακόμη μία χρονιά, αφού ως το τέλος θα εισπράξετε κάποια σημαντικά δώρα.
Είστε ευαίσθητοι αλλά και ανθεκτικοί συνάμα, κάτι που σας βοηθά σε δύσκολες συγκυρίες. Οι ανατροπές είναι διαρκείς αλλά κυρίως θα βιώσετε την κορύφωσή τους κατά την Άνοιξη. Εκεί αναγνωρίζετε πως ό,τι είναι να ανατραπεί ή να εξελιχθεί, όπου πρέπει να αλλάξετε σελίδα, καθορίζεται πλέον. Μετά από εκείνο το διάστημα, θα κυριαρχήσετε των καταστάσεων και θα ανανεώσετε την ζωή σας, κυρίως σε οικογενειακό και σε κοινωνικό επίπεδο.
Η εναλλαγή των συγκινήσεων θα ρυθμίζει συχνά τις αποφάσεις σας, ωστόσο η εμπειρία των δύο τελευταίων ετών, θα πρέπει να σας έχει προσφέρει κάποια σημαντικά μαθήματα. Καλό θα ήταν να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί απέναντι σε όσους και όσα σας περιορίζουν ή σας θέτουν υποχρεώσεις που δεν σας ικανοποιούν.
Το έργο σας αποδίδει δημιουργικά, όταν κάνετε επιλογές και θέτετε προτεραιότητες, κυρίως προς τους αγαπημένους και όσους θεωρείτε σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Κατά συνέπεια, για να είστε αποδοτικοί αυτή τη χρονιά, μία επαναξιολόγηση της τελευταίας διετίας είναι απαραίτητη. Μη διστάσετε να ανατρέξετε στο πρόσφατο παρελθόν λοιπόν!

Τα ζώδια της φωτιάς για αρκετούς μήνες ενισχύονται από τον Δία, τον Ουρανό και τον Κρόνο. Σπινθηροβόλες ιδέες αλλά και ένας ενθουσιασμός δημιουργίας θα σας φέρουν μπροστά σε σημαντικά ζητήματα στο εισόδημά σας, στην εργασία σας και στην κοινωνική σας εικόνα. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και προωθήστε τα πρακτικά ζητήματα της ζωής σας. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και την εμβέλειά σας. Μην διστάσετε και μην αποθαρρυνθείτε, αν πρέπει να παλέψετε για να ωφεληθείτε.
Ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης και των ευκαιριών στη ζωή, βρίσκεται αρχικά στον Λέοντα προβάλλει ως προτεραιότητα τις υλικές σας ανάγκες μέχρι τα μέσα του Αυγούστου. Απαιτείτε όλο και περισσότερο να σας προσφερθούν κίνητρα ή δυνατότητες και είστε πρόθυμοι να δημιουργήσετε πολλά, αρκεί να σταματήσουν τα σκαμπανεβάσματα της τύχης! Παράλληλα, οι αξίες σας αλλάζουν και θα θέλετε να διακριθείτε μέσω αυτών. Ό,τι είναι πολύτιμο για σας, μοιάζει πιο λαμπερό ή ιδιαίτερο. Δεν έχετε την δυνατότητα να συμβιβαστείτε στα λίγα και στα πενιχρά.
Είναι πάντα σημαντικό να έχουμε στόχους και να απαιτούμε το καλύτερο για μας. Αυτή την εποχή όμως, ας σταθείτε στην ποιότητα κι όχι στην ποσότητα των στόχων. Και φυσικά, θα καταλήξετε σε ό,τι σας φανεί ουσιώδες.

Στα μέσα του Αυγούστου όμως, ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου. Από τη θέση αυτή θα σας βοηθήσει να σταχυολογήσετε λεπτομέρειες της ζωής σας και να οργανώσετε τη σκέψη σας προς πρακτικά ζητήματα. Θα είναι λίγο δύσκολο αρχικά, καθώς πολλές σκέψεις θα σας κουράζουν, αλλά θα γειωθείτε επαρκώς στην συνέχεια, και θα κάνετε συγκεκριμένα σχέδια για τη ζωή σας. Θα τακτοποιήσετε τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν και θα συζητάτε πάνω σε μία νέα βάση, κάθε στόχο σας. Δεν αποκλείετε να υλοποιηθεί ένα έργο, του οποίο ο προγραμματισμός θα τεθεί από το φθινόπωρο και μετά.
Ο Κρόνος, από τα τέλη του 2012 ως τα τέλη του 2014, έχει λειτουργήσει σαν στήριγμα και ταξινόμησε ή αξιολόγησε τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Οι σχέσεις αυτές δοκιμάστηκαν και απέδειξαν την αντοχή και την ποιότητά τους, ενώ παράλληλα σας θωράκισε απέναντι σε κάθε ανούσια γνωριμία. Στην πορεία αυτής της διαδρομής, κάποια σχέδια ολοκληρώθηκαν και ορισμένα δημιουργικά σχέδια, έφεραν στο φως δεξιότητες και ταλέντα σας.
Αυτή η διαδρομή άφησε σημάδια και γνώση, εμπειρία, σοφία πιθανώς…

Τώρα πλέον με τον Κρόνο στον Τοξότη, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα θέματα της εργασίας σας πολύ πιο συντονισμένα και οι ευθύνες θα είναι για σας η τελική εικόνα στο έργο σας. Θα φανείτε αξιόπιστοι, σοβαροί, συνετοί και οι ιδέες σας θα αξιοποιηθούν. Ο περιορισμός θα σας κουράσει ίσως και αν έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα, θα είναι δύσκολο να τα ρυθμίσετε όλα. Ο χρόνος θα είναι χρήμα για σας, γι αυτό μη χάνετε την ώρα σας με ασχολίες δίχως χρησιμότητα ή προοπτική.
Ο κόπος είναι μεγαλύτερος ίσως, αλλά είναι ένας κόπος που θα αμειφτεί αργότερα, γι’ αυτό, είτε θα πρέπει να πάρετε κάποια ειδική κατάρτιση στο αντικείμενο εργασίας, είτε να φανείτε αξιόπιστοι στον τομέα σας, προκειμένου να εκτιμηθεί η προσφορά σας και ο μόχθος σας.
Στην υγεία θα πρέπει να είστε όμως προσεκτικοί, ακολουθώντας ένα ρυθμισμένο πρόγραμμα διατροφής και ανάπαυσης.

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής. Κατάλληλη περίοδος για αλλαγές στον τόπο διαμονής, τα οικογενειακά ζητήματα, ενώ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να δονεί τον ψυχισμό σας και να αναζητά ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και για τις προσωπικές σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην οικογενειακή σας ζωή.

lilian
Πιο σημαντική στιγμή για το ακριβές τετράγωνο του Ουρανού προς τον Πλούτωνα, το οποίο ολοκληρώνεται για έβδομη και τελευταία φορά, θα είναι κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης, έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της φιλοσοφίας, της πνευματικής ανάτασης, των ιδεών και της ανώτερης γνώσης. (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.
Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε την ουσία της φιλοσοφίας για τη ζωή. Μην παρασύρεστε από όμορφα λόγια ή ανθρώπους που προβάλουν μία εξιδανικευμένη εικόνα. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Ο Πλούτωνας, αλλάζει τις αξίες σας και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, που είναι για αρκετά χρόνια σε μία διαρκή αλλαγή. Μην στέκεστε ανενεργοί μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.
Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές θα είστε ως και το 2015 σε μία αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές. Σημαντικές γνωριμίες σας περιμένουν, αλλά και απομάκρυνση από τις ήδη υπάρχουσες, ας μην σας ταράζει. Αντίθετα, δεν θα υπάρχει περιθώριο αδύναμων σχέσεων ή ανούσιων πλέον στη ζωή σας. Αυτό μάλιστα θα το δείτε πως κορυφώνεται την Άνοιξη με το τελευταίο ακριβές τετράγωνό του προς τον Ουρανό.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, έχουν τα εξής σημαντικά για σας:

Κατά τον μήνα Μάρτιο και Απρίλιο, θα σας προσφέρουν το έδαφος να ανακτήσετε τον χαμένο σας οραματισμό και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα κυρίως για την κοινωνική σας προβολή. Κάποια γεγονότα που εκπλήσσουν, θα επηρεάσουν ουσιαστικά τη ζωή σας.
Τον Σεπτέμβριο, θα είστε σε μία διαφορετική αντιμετώπιση, καθώς ωριμάζουν ιδέες, αποφασίζετε να επιλέξετε προσεκτικά αλλά και προσγειωμένα, τα εφικτά και εφαρμόσιμα σχέδια για το μέλλον. Κλείνετε λογαριασμούς που δεν σας ευνοούν στην κοινωνική σας εικόνα ή την καριέρα.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά , τα θέματα των σχέσεων και της υγείας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;