Ζώδια: Λέων Προβλέψεις 2015

Διανύετε μία ενδιαφέρουσα περίοδο, όπου η φλόγα της δημιουργίας είναι οδηγός και έμπνευση ζωής. Τα ζώδια της φωτιάς έχουν σημαντικούς πλανήτες φέτος, προσδίδοντας σπίθα για κάθε σημαντικό σας έργο.

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας, στον Λέοντα, ο Κρόνος στον Τοξότη και ο Ουρανός στον Κριό.

Κατ’ αρχήν ήδη από το καλοκαίρι του 2014, ο Δίας στον Λέοντα ευνοεί και αναπτύσσει τις προσωπικές σας ανάγκες, την λάμψη και την γοητεία σας.
Επιβραβεύει την εικόνα σας και σας βοηθά να διευρύνετε τις προοπτικές σας, μέσω της προσωπικότητάς σας. Κερδίζετε τις εντυπώσεις και σας θαυμάζουν. Έχετε πολλά να αποδώσετε, να βιώσετε και να χαρείτε, αλλά προσέχετε τις ευαίσθητες περιόδους που προδιαγράφει η ατομική σας διαδρομή και φυσικά οι γενικές προδιαθέσεις του έτους.

Από τις 12 Αυγούστου και μετά ο Δίας αλλάζει ζώδιο και περνά στον τομέα των οικονομικών σας. Θα ήταν στο εξής σημαντικό να είστε επιφυλακτικοί και περισσότερο μετρημένοι στα εισοδήματά σας. Ίσως μάλιστα η νέα αυτή θέση σας διδάξει να υπολογίζετε λεπτομέρειες στις οποίες δεν δίνατε σημασία. Θα αισθανθείτε ένα περιορισμό το φθινόπωρο στα έσοδά σας, ή υποχρεώσεις που σας βαραίνουν και μειώνουν τον ενθουσιασμό σας. Θα μπει τάξη όμως και θα συνηθίσετε να είστε περισσότερο οργανωμένοι στο εξής.

Ο Κρόνος, πλανήτης των υποχρεώσεων και ένας σκληρός εκτιμητής του έργου της ζωής μας, σας ταλαιπώρησε για μία διετία και πλέον. Κι αυτό γιατί προέβαλε την ανάγκη για ένα ξεκαθάρισμα στα θέματα της οικογένειας, των δομών ή των αποκτημάτων μέσω αυτής. Οι σχέσεις δοκιμάστηκαν και απέδειξαν την αντοχή και την ποιότητά τους. Παράλληλα σας θωράκισε απέναντι σε κάθε ανούσια κοινωνική γνωριμία.
Οι άνθρωποι που παρέμειναν πλάι σας ως τα τέλη του 2014, ήταν εκείνοι που έχουν ουσία και σημασία για το έργο σας.
Λόγω συνθηκών, γίνατε προφανώς κι εσείς περισσότερο επιλεκτικοί, ακόμη κι αν αυτό δεν σας ευχαριστεί, αφού έγινε αφορμή να περιορίσετε σε ένα βαθμό τον κύκλο σας. Αναλογιστείτε επίσης τα γεγονότα της ζωής από το φθινόπωρο του 2012 ως σήμερα.
Με την εμπειρία αυτή ξεκινά η νέα χρονιά πολύ πιο αισιόδοξα στο εξής. Σαν να φεύγει ένα βάρος από τη ζωή σας και να ανακουφίζεστε.
Ο Κρόνος από τον Τοξότη πλέον στηρίζει το ζώδιό σας και σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα παραγωγικό έργο, αλλά με σύνεση, υπομονή και γνώση. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα δημιουργικό τομέα που σας ταιριάζει και να μη χάνετε πλέον χρόνο. Τα ταλέντα σας αναδεικνύονται και οι ευκαιρίες επιλέγονται προσεκτικά, αλλά σας ανταμείβει αργότερα το αποτέλεσμα.
Μία σχέση μπορεί να επισημοποιηθεί ή να γίνει γνωστή στο περιβάλλον σας.
Αν είστε γονείς, θα χρειαστεί να είστε συνεπείς με τα παιδιά σας και να μην τα πιέζετε ιδιαίτερα, αλλά με ευέλικτο τρόπο να τους δώσετε μαθήματα πειθαρχίας.

Ακόμη μία χρονιά στη σειρά των ετών που ξεκίνησαν από το 2010 και δημιούργησαν αρκετές αλλαγές συχνά μέσω ανατροπών, στη ζωή σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Η νέα περίοδος που ξεκινά από το 2015, σας επιφυλάσσει αρκετές ευκαιρίες.
Είστε δημιουργικοί, αλλά κάποιες φορές καθυστερεί το έργο σας. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο να το επεξεργαστείτε και να το αναπτύξετε, μπορείτε πλέον όμως να αποφασίσετε γι’ αυτό, προσθέτοντας τεχνογνωσία ή μία κατάρτιση που θα σας εξελίξει και θα προωθήσει κάθε δημιουργία.
Μέχρι τότε, θα σας απασχολήσουν όνειρα και στόχοι που ακόμη δεν έχουν εκφραστεί ανοιχτά, ή δεν είχατε την δυνατότητα να καλλιεργήσετε και να υλοποιήσετε. Σας έχουν ταλαιπωρήσει, εμπόδια απρόσμενα ίσως σας έχουν καθυστερήσει.
Ωστόσο, όλη αυτή η καθυστέρηση ήταν σημαντική προκειμένου να αναπτύξετε καλύτερα αυτά τα σχέδια και να τα προσαρμόσετε στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής. Λόγω του ότι από την φύση σας δεν είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι, αυτό φάνηκε λίγο δύσκολο, αλλά σας έκανε ικανούς να αντιδράτε περισσότερο άμεσα στα γεγονότα που εκπλήσσουν και ανατρέπουν την καθημερινότητά σας.

lilian

Σημαντικός παράγοντας είναι το τετράγωνο του Ουρανού προς τον Πλούτωνα που ακόμη είναι σε ισχύ, αλλά κορυφώνεται για τελευταία φορά σε ακριβείς μοίρες τον Μάρτιο.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις ιδεολογικές σας εκτιμήσεις και μπορεί να αλλάξετε οπτική πολλές φορές, σε θέματα που έχουν να κάνουν με γνώση και τη φιλοσοφία της ζωής. Θα είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνετε στις ίδιες θέσεις, αλλά θα είστε περίεργοι για το καινούργιο, το διαφορετικό και το πρωτότυπο. Η επαφή με το εξωτερικό, αλλά και με ανθρώπους που έχουν διαφορετική νοοτροπία από τη δική σας, θα είναι σημαντική.

Ο Πλούτωνας, αλλάζει εδώ και μία τετραετία περίπου τον ρυθμό σας σε καθημερινές ανάγκες και δραστηριότητες. Σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και θα είστε για μία χρονιά ακόμη, σε μία διαρκή αλλαγή.
Μην στέκεστε ανενεργείς μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.
Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές θα είστε ως και το 2015 σε μία αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.
Σημαντικές εμπειρίες σας περιμένουν, αλλά και απομάκρυνση από τις ήδη υπάρχουσες συνήθειες, με υποχρεώσεις που δεν είναι σταθερές, αλλά και δεν είναι εύκολες συχνά. Δεν σας ταιριάζει να λειτουργείτε υπό πίεση, πρέπει όμως να κάνετε υπομονή και αυτή την χρονιά. Θα ανακαλύψετε πως η αντοχή σας δοκιμάζεται, αλλά είναι και αρκετά ενδιαφέρουσα η εμπειρία που προκύπτει, αφού κατανοείτε τις δυνατότητές σας και χειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στον τομέα των οικονομικών σας και της ψυχικής υγείας (και θα παραμείνει εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε μέσω της έμπνευσης τον βαθύτερο εαυτό σας και τις ανάγκες σας, όπως και να κάνετε μία ενδοσκόπηση.
Σε θέματα που άπτονται του ψυχισμού, θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι, ευάλωτοι ή δεκτικοί. Η φαντασία θα μπλέκει με την πραγματικότητα και μπορεί τελικά να μην είστε τόσο αντικειμενικοί σε θέματα πρακτικά.

Οι εκλείψεις του έτους θα αναπτυχθούν σε ειδικά αφιερώματα την κατάλληλη εποχή. Ωστόσο, θα μπορούσαμε να δώσουμε μία γενική εικόνα.
Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, θα φωτίσουν πτυχές του ψυχισμού σας και ίσως προκαλέσουν παροδικά μία σύγχυση, ή ανασφάλεια. Σκέψεις, ιδέες, συζητήσεις, σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Οι αποφάσεις αυτή την εποχή ενδέχεται να μην είναι οι ενδεδειγμένες, ας μην κινηθείτε άμεσα.
Τον Σεπτέμβριο θα κλείσει ένα νέο και σημαντικό διάστημα στη ζωή σας, κατά το οποίο θα ολοκληρώσετε τον κύκλο σπουδών ή ιδεών και θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο προς το μέλλον. Σημαντική περίοδος θα είναι αυτή για να αλλάξετε στάση σε πρακτικά ζητήματα, αλλά και σε θέματα αξιών ή αξιολόγησης.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά , τα θέματα των σχέσεων και της υγείας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;