Ζώδια: Δίδυμοι Προβλέψεις 2015

Zwdia

Δείτε τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιο των Διδύμων:

 

Μια πολύ ξεχωριστή χρονιά ξεκινάει για εσάς, με πολλές εναλλαγές, αλλά και διλήμματα, που έρχονται κατά καιρούς να σας βάλουν σε σκέψεις και να πάρετε αποφάσεις που θα είναι σημαντικές για εσάς!

Σαν ιδιοσυγκρασία, είστε άτομα με ζωηρή συμπεριφορά, επικοινωνιακά βέβαια και με πολλές αναζητήσεις, κυρίως επιστημονικές. Προσαρμόζεστε εύκολα όπου κι αν βρεθείτε και παίρνετε εμπειρίες από τα άτομα που συναναστρέφεστε. Είστε πολυάσχολοι πάντα και σας αρέσουν οι επαφές με άτομα που σας ελκύουν για κάποιο λόγο. Είστε πολύ έξυπνοι και αντιλαμβάνεστε αμέσως τι συμβαίνει.

Όμως, πολλές φορές είστε αναποφάσιστοι, για σημαντικά και ασήμαντα θέματα! Το 2015, θα σας φέρει ενώπιον διλημμάτων και εσείς θα καλεστείτε αν θέλετε να έχετε κάποιες σταθερές βάσεις στη ζωή σας πια, να επιλέξετε τι θέλετε και τι σας ταιριάζει πραγματικά!

Με μια έντονη δυναμική, η νέα χρονιά σας καλοδέχεται, με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη και στον έβδομο ηλιακό σας οίκο!

Ο Κρόνος, πλανήτης εξωτερικός, μακρινός και κοινωνικός, έρχεται να σας δώσει ωριμότητα και εξέλιξη.

Για τον πλανήτη έχουν ακουστεί βέβαια πολλά, αλλά έχετε υπ’ όψιν σας πως είναι και ο μόνος δάσκαλος του ζωδιακού, που μας ωθεί να χρησιμοποιήσουμε τα χαρίσματά μας για να εξελιχθούμε, κατακτώντας την αληθινή γνώση και πείρα, αποκτώντας έτσι την αληθινή δύναμη!

Θα πούμε λοιπόν, πως για πολλούς φαντάζει σκληρός, ενώ στην πραγματικότητα είναι δίκαιος και σωστός κριτής, γιατί αν με το πέρασμά του από έναν οίκο δεν έχουμε εμπεδώσει τον τρόπο που πρέπει να λειτουργούμε, έρχεται να μας χαρίσει πείρα και εμπειρία, μέσα από δυσκολίες που μας βάζει, ώστε να διδαχτούμε πως να είμαστε σωστοί και οργανωμένοι.

Έτσι λοιπόν, η νέα χρονιά ξεκινάει με διάφορα “παιχνίδια” του πλανήτη, που καλείστε να τ’ αντιμετωπίσετε και να δράσετε!

Στον επαγγελματικό σας χώρο, άτομα κύρους θα σας πιέσουν, ή θα έχετε ν’ αντιμετωπίσετε συνεργάτες που είναι απαιτητικοί!

lilian

Στην προσωπική σας ζωή, σύζυγοι και σύντροφοι που θα είναι άδικοι μαζί σας και σχέσεις που κλείνουν τον κύκλο τους! Αλλά και σχέσεις που απαιτούν να είστε περισσότερο παρόντες !
Γενικά πιέσεις καθημερινές, από φίλους και οικεία άτομα και πιεστικές ημέρες που θα έρχονται όλα μαζί! Και αυτό, για μια διετία, με ένα διάλειμμα, από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου!
Το όλο θέμα θα δημιουργηθεί, από τις απαιτήσεις των άλλων που έχετε επαφή μαζί τους, σε επίπεδο προσωπικό ή επαγγελματικό, απ’ ό,τι κατανοήσατε φαντάζομαι. Και αυτό, γιατί οι άλλοι θα είναι πολύ συγκεκριμένοι με το τι θέλουν, τους στόχους και τις επιθυμίες τους!

Έτσι, καθώς θα τοποθετηθούν απέναντί σας, θα πρέπει να επιλέξετε τις κινήσεις σας, αν θέλετε να συνεχίσετε μαζί τους τις σχέσεις σας. Η δράση σας είναι αυτή που θα δείξει την πορεία πολλών θεμάτων.
Περιορισμοί και κανόνες από τ’ άτομα αυτά, θα υπάρξουν βέβαια και εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι κατά πόσο εσείς αντέχετε όλον αυτό τον κλοιό και αν σας αντέξουν οι άλλοι, όταν βάλετε τα δικά σας όρια! Όσοι αποδεχτείτε τους όρους ή τις νέες συνθήκες διαβίωσης πάντως, θα περάσετε σε μια πιο σταθερή βάση, που θα σας οδηγήσει σ’ έναν νέο τρόπο ζωής!
Το ερώτημα που θα σας απασχολήσει, είναι, αν οι σχέσεις αυτές, είναι οι κατάλληλες για εσάς.

Καθώς βέβαια θα έχετε σε ευνοϊκή συμμετοχή τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου, θα υπάρχει μια εναλλακτική, που θα σας αποσυμπιέζει την τελευταία στιγμή! Έτσι, καθώς θα ξεφεύγετε με μικροαποδράσεις μέχρι 11 Αυγούστου, είτε για λόγους εργασίας, είτε για λόγους αναψυχής, ίσως να μην νιώσετε έντονα τις πιέσεις από τον περίγυρό σας.
Το πρώτο εξάμηνο του έτους λοιπόν, με τον Δία στον τρίτο ηλιακό σας οίκο, θα χαρείτε τα ταξίδια και τις κοινωνικές επαφές!

Ό,τι αποκομίσετε από αυτά και από τα ερεθίσματά τους, θα τα μεταδώσετε στον περίγυρό σας. Εμπειρίες και γνώσεις, θα τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρο!

Όσοι είστε σπουδαστές, από τις 20 Ιουλίου του 2014 μέχρι τις 11 Αυγούστου του 2015, με τον Δία στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοείστε στις σπουδές σας και στις δημόσιες σχέσεις. Αν οι σπουδές σας αφορούν τα επικοινωνιακά μέσα, θα είστε πολύ δεκτικοί στις γνώσεις που λαμβάνετε. Ο νους σας θα εργάζεται συνεχώς και τ’ αποτελέσματα που θα έχετε θα είναι εκπληκτικά!

Όμως, καθώς ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου από τις 12 Αυγούστου, θα περάσετε σε μια άλλη φάση στην ζωή σας, και θα καλεστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η περίοδος είναι σημαντική, γιατί θα νιώσετε πως η ουσία των πραγμάτων κρύβεται πίσω από τις αποφάσεις σας και τα διλήμματα πρέπει να λάβουν τέλος!

Αν είστε νεότεροι και χωρίς υποχρεώσεις, καθώς θα θέλετε να πάρετε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας, θα δείτε άτομα του οικογενειακού σας περίγυρου πως θ’ αντιπαρατεθούν στις επιθυμίες σας, κάτι που δεν είχατε υπολογίσει!

Ο Πλούτωνας στον όγδοο ηλιακό σας οίκο, επιφέρει δυσκολίες αλλά και μεγάλες διακυμάνσεις στον οικονομικό σας τομέα, ειδικά αν είστε συνεργάτες σε κάποια επιχείρηση. Η κρίση που όλοι βιώνουμε, για εσάς ίσως είναι πιό έντονη. Αυτό θα σας ωθήσει να κινηθείτε ώστε να βρείτε διεξόδους

Ο Ποσειδώνας παράλληλα στον δέκατο ηλιακό σας οίκο, σας ωθεί να κινηθείτε σε θέματα καριέρας και ν’ αγωνιστείτε γιατί νιώθετε πως η εργασία σας είναι αποστολή!

Στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο, ο Ουρανός, επιφέρει αλλαγές σε φιλίες και στις σχέσεις σας με τους άλλους! Στον οίκο αυτό, σας χαρίζει διάθεση για πρόοδο, πρωτοτυπία σε πολλούς τομείς της ζωής σας, φιλοσοφικές τάσεις και διάθεση ν’ επικοινωνείτε με ενδιαφέροντα άτομα που έχουν κάτι νέο να σας προτείνουν!

Οι εκλείψεις του έτους, θα σας οδηγήσουν σε κάποιες νέες καταστάσεις, που θα είναι σημαντικές για εσάς. Στο φαινόμενο βέβαια θ’ αναφερθούμε αναλυτικότερα τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Εδώ θα δώσουμε ένα πρώτο πλάνο για το πως θα σας επηρεάσουν, ώστε να ξέρετε που θα βαδίσετε.

Οι σεληνιακές εκλείψεις, στον άξονα Κριού – Ζυγού, στις 4 Απριλίου και στις 28 Σεπτεμβρίου, αφορά ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Κάποιοι που είσαστε έτοιμοι να γίνετε γονείς, ένα νέο μέλος θα έρθει στην οικογένειά σας, άλλοι που είσαστε μόνοι μπορεί να βρείτε το άτομο των ονείρων σας και άλλοι που έχετε μια δοκιμασμένη σχέση στον χρόνο, θα κάνετε κάποιες αλλαγές για να βρείτε πάλι την ισορροπία σας και τον έρωτα!

Αν πάλι, έχετε μια σχέση που “τρίζει”, υπάρχει περίπτωση να διακοπεί αυτές τις χρονικές περιόδους! Όμως μην στεναχωριέστε πολύ, γιατί κάτι νέο θα έρθει στην ζωή σας σύντομα, καθώς είσαστε πολύ κοινωνικοί και ευνοείστε ιδιαίτερα από τον Δία μέχρι τα μέσα καλοκαιριού.

Οι δυο αυτές χρονικές περίοδοι, είναι επίσης κατάλληλες για να ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα και να εκμεταλλευτείτε τον προσωπικό σας χρόνο ώστε να δώσετε πνοή σε προσωπικά όνειρα και καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Οι ηλιακές εκλείψεις, στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, στις 20 Μαρτίου και στις 13 Σεπτεμβρίου, θα επιφέρουν σημαντικές αλλαγές επίσης. Οι τομείς που θα δεχτούν αυτές τις αλλαγές είναι δυο. Ανάλογα με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του κάθε ατόμου, θα επηρεαστείτε σε κάποιον από αυτούς τους τομείς.

Ο πρώτος είναι ο επαγγελματικός τομέας, που θα κινηθείτε γιατί δεν σας ταιριάζουν πράγματα, ή δεν αντέχετε την πίεση από προϊστάμενους και αφεντικά. Αν βρεθείτε στην κατάσταση ν’ αναζητήσετε άλλον χώρο εργασίας, μπορεί και ν’ αλλάξετε και αντικείμενο, αναλόγως βέβαια των εσόδων.

Ο άλλος τομέας, είναι αλλαγές σε θέματα κατοικίας. Εδώ, μπορεί να γίνει μια μετακόμιση για λόγους συγκατοίκησης, κάτι που θα είναι το αποτέλεσμα μια σοβαρής απόφασης με το ταίρι σας! Κάποιοι βέβαια, μπορεί να μετακομίσουν για τον αντίθετο λόγο!

Μετά το τέλος των εκλείψεων και για την ακρίβεια στις 9 Οκτωβρίου, οι δεσμοί της Σελήνης θα εισέλθουν στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων και θα σας ωθήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αφήνοντας πίσω σας την ανέμελη πλευρά της ζωής και ξεκινώντας άλλους δρόμους στην ζωή σας
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά , τα θέματα των σχέσεων και της υγείας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
18'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;