Ζώδια: Αιγόκερως Προβλέψεις 2015

Zwdia

Δείτε τις ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω:

Διανύοντας το τέλος του 2014 με την Ν. Σελήνη στο ζώδιό σας στις 22 Δεκεμβρίου, στην μηδενική μοίρα του Αιγόκερω, ολοκληρώνετε το έτος αυτό με έντονη δυναμική, χαρακτηριστικό του ζωδίου σας, παράλληλα με την εργατικότητά σας, την πρακτικότητα και την μεθοδικότητα που εκφράζετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας!
Το 2015, είναι μια σημαντική χρονιά για εσάς, ειδικότερα βέβαια σε όσους έχουν γενέθλια από τις 2 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, που θα έχουν σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε άλλους τομείς που επηρεάζει τον προσωπικό τους αστρολογικό χάρτη το πλανητικό σκηνικό!

Με τον Πλούτωνα να παίζει καταλυτικό ρόλο στο ζώδιό σας, εσωτερικές αλλαγές, ανακατάξεις, μεταρρυθμίσεις και μεταμορφώσεις, σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό, έρχονται να λάβουν μέρος, που μπορεί να μην σας ανοίξουν εύκολα τον δρόμο σε ό,τι επιθυμείτε, καθώς οι εσωτερικές αλλαγές δεν είναι ποτέ εύκολες. Είναι όμως χρήσιμες, αναγκαίες και σημαντικές, σε ένα επίπεδο σημαντικό, στην ωρίμανση του κάθε ατόμου, που σκοπό έχουν την αποδοχή των πραγματικών αναγκών σας και της προσωπικότητάς σας!
Μέσα στο νέο έτος λοιπόν, θα καλεστείτε να συμμετέχετε σε θέματα που ως τώρα δεν έχετε ασχοληθεί και να εμπλουτίσετε την προσωπικότητά σας με νέες εμπειρίες και γνώσεις για αντικείμενα που ήταν άγνωστα ως τώρα για εσάς!
Η ανασφάλεια βέβαια, ίσως σας χτυπήσει την πόρτα και μπορεί να σας εμποδίσει αρχικά να δείτε το μέλλον από την αισιόδοξη πλευρά, καθώς όλο αυτό το σκηνικό προκαλεί γενικότερα αναθεωρήσεις σε σημαντικά θέματα, όπως στην προσωπική σας ζωή, στο κοινωνικό σας επίπεδο και βέβαια στο επαγγελματικό. Εκκαθαρίσεις που θα κάνετε εσείς οι ίδιοι, θα επιφέρουν πρωταρχικά εσωτερική μεταμόρφωση και στη συνέχεια ριζικές αλλαγές, που θα σας βγάλουν σε ένα φωτεινό τοπίο!
Ήδη βέβαια, κάποιοι από εσάς, το έχετε νιώσει αυτό από τα προηγούμενα έτη και βέβαια, το άγχος και η ανασφάλεια έχουν πια αποχωρήσει και έχετε βρεθεί σε ασφαλέστερο μέρος αναφοράς! Όσοι όμως το βιώσετε τώρα, σίγουρα δεν είναι κάτι που σας αρέσει σαν άτομα, καθώς η ιδιοσυγκρασία σας δεν αποδέχεται εύκολα τις αλλαγές, που το άγνωστο πάντα επιφέρει!

Μεταβατική χρονιά για εσάς λοιπόν και καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Κρόνος, θ’ αποχωρήσει από το τέλος του 2014 από το ζώδιο του Σκορπιού, επανερχόμενος βέβαια για ένα μικρό χρονικό διάστημα τους καλοκαιρινούς μήνες, θα περάσει σε ένα ζώδιο της φωτιάς, στον Τοξότη, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη νέων θεμάτων στην ζωή σας, μέχρι το τέλος του 2017.

Από την νέα θέση του ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα σας ωθήσει να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο, να κάνετε εσωτερικές διαδρομές, ν’ αναλύσετε στοιχεία του εαυτού σας, να βρείτε απαντήσεις σε θεμελιώδη ερωτήματα που σας απασχολούν και να απομακρυνθείτε σταδιακά από αγωνίες που έχουν γίνει τροχοπέδη στην ζωή σας.
Μια περίοδος λοιπόν που θα σας βοηθήσει να στραφείτε στην ενδοσκόπηση, ίσως να μην είναι και η πλέον ευχάριστη, αλλά το καλό είναι πως μέσα από αυτή την επιρροή, θα συναντήσετε κομμάτια του εαυτού σας που ως τώρα δεν τα έχετε ανακαλύψει ή δεν τα έχετε καλλιεργήσει ώστε να σας αποδώσουν όπως πρέπει!

Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία αυτή, για να νιώσετε πιο δυνατοί αργότερα, να εκφράσετε τα ταλέντα σας και να δώσετε ώθηση στα όνειρά σας!
Η διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο του Τοξότη, σε προσωπικό επίπεδο, επιφέρει επίσης σημαντικές αλλαγές, καθώς θα νιώσετε πως οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις ίσως δεν σας ταιριάζουν πιά, εκτός και εκείνες σας αποδέχονται με τις νέες εσωτερικές αλλαγές σας, ή έχουν προχωρήσει σε ένα διαφορετικό επίπεδο που αρμόζουν με τα δικά σας νέα δεδομένα.
Μια καλή διέξοδος, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, είναι ν’ αναζητήσετε έναν τρόπο άθλησης που σας ικανοποιεί και σας αποσυμπιέζει από τις εντάσεις σε συνδιασμό με κάποια εσωτερική και πνευματική εκπαίδευση. Επίσης, ένας εναλλακτικός τρόπος ζωής, με στοιχεία διαφορετικής φιλοσοφίας που ως τώρα είχατε, μπορεί να υιοθετηθεί από εσάς με άλλον τρόπο διατροφής που θα σας βοηθήσουν να έχετε μια καλύτερη καθημερινότητα, τόσο σε επίπεδο καθημερινό, όσο και σε επίπεδο υγείας.
Σημαντική διέλευση επίσης που σας επηρεάζει θετικά, σε οικονομικό επίπεδο, είναι η διέλευση του Δία, πλανήτη που αντιπροσωπεύει τις ευκαιρίες στην ζωή μας και σας ευνοεί στα παραπάνω θέματα, μέχρι τις 12 Αυγούστου στου 2015. Η διέλευση αυτή, από τον όγδοο ηλιακό σας οίκο, σας χαρίζει νέες ευκαιρίες σε επίπεδο συνεργασιών ή αναθεωρήσεις που σας ευνοούν στον οικονομικό τομέα, κάτι που στις ημέρες μας είναι πολυπόθητο!
Ευκαιρίες καριέρας για όσους είναι νέοι, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, που αναζητούν θέσεις εργασίας λοιπόν και συνεργασίες με άτομα που έχουν αρκετά καλή οικονομική ευρωστία, θα έρθουν να συνδράμουν στην καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής σας και να σας δώσουν όσα επιθυμείτε, αναγνωρίζοντας την αξία σας, τα ταλέντα σας, τις δυνατότητές σας και τις οργανωτικές σας ικανότητες!
Εκμεταλλευτείτε, μέχρι τον Αύγουστο ό,τι καλό προκύψει για εσάς, στο επίπεδο αυτό και εργαστείτε με περισσότερο ζήλο, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε, όλα κάποια στιγμή αναγνωρίζονται!

Η εποχή αυτή επίσης, είναι πολύ θετική για κληρονομικά θέματα, για να κάνετε τις ρυθμίσεις που θέλετε με δημόσιους φορείς και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες οικονομικών θεμάτων.
Η θέση αυτή του Δία, σας ευνοεί σε έναν ακόμη τομέα, σε θέματα ερωτικά, που έρχονται να προσθέσουν το “αλάτι της ζωής”! Πιθανότατα λοιπόν, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του κάθε ατόμου, όσοι είστε μόνοι και ψάχνετε ταίρι, να δεχτείτε το κάλεσμα του έρωτα, με πολύ καλές προδιαγραφές, κάτι που μπορεί αργότερα να επισημοποιηθεί!
Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι βέβαια, η διέλευση αυτή του Δία από τον όγδοο ηλιακό σας οίκο, θα σας χαρίσει ερωτικές στιγμές με το έτερον ήμισυ καθώς θα ζήσετε τον έρωτά σας πάλι από την αρχή!
Ο ενθουσιασμός θα επιστρέψει και θα επιφέρει μια ευχάριστη νότα στην ζωή σας, κάτι που θ’ αναζωογονήσει την σχέση σας!
Όσοι πάλι είστε σε σχέση, η θέση αυτή του Δία, θα σας βοηθήσει να επισημοποιήσετε την σχέση σας και να την πάτε ένα σκαλί παρακάτω! Όπως και να έχει, για όλους σας είναι θετικό το αποτέλεσμα, ξεκινώντας βέβαια από την διάθεσή σας να εισχωρήσετε σε ένα νέο κομμάτι εμπειριών, που θα είστε σίγουρα οι πρωταγωνιστές!
Από τις 12 Αυγούστου, που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα κινηθεί στις τριάντα μοίρες του ζωδίου περίπου ένα έτος, θα σας ευνοήσει για να ισορροπήσετε σημαντικά θέματα στην ζωή σας και να βρείτε τον καλύτερο τρόπο ν’ ανταπεξέλθετε στον εργασιακό σας τομέα. Θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο, καθώς τα εφόδια που θα σας χαρίσουν, θα είναι ένα προσόν σημαντικό για την καριέρα σας.
Επαγγελματικά ανοίγματα ευνοούνται με την διέλευση αυτή, καθώς και εσείς θα είστε ανοιχτοί σε επαγγελματικούς τομείς που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, ή με άτομα που διευθύνουν επιχειρήσεις από το εξωτερικό. Ο τρόπος που επικοινωνείτε, θα γίνει γενικότερα πιό διαλλακτικός και εσείς μέσα από αυτό θα κερδίσετε επαφές με άτομα που σας ηρεμούν και σας κατανοούν.

lilian

Οι εκλείψεις του έτους, αν και σ’ αυτό θ’ αναφερθούμε αναλυτικότερα τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, στον άξονα Κριού – Ζυγού, σεληνιακές και οι δυο, η μια την άνοιξη στις 4 Απριλίου και η άλλη το φθινόπωρο στις 28 Σεπτεμβρίου, θα ταράξουν τις ισορροπίες σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, αλλά και με άτομα του επαγγελματικού σας τομέα.
Θα περάσετε σε διαφορετικές απόψεις με τις επερχόμενες αλλαγές που θα επέλθουν και θα καλεστείτε να συγχρονιστείτε με τα άτομα που συνδιαλέγεστε. Εντάσεις βέβαια θα υπάρξουν ειδικά σε ένα εσωτερικό επίπεδο, κάτι το οποίο πρέπει να το διαχειριστείτε με ηρεμία και ωριμότητα και να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο τις επιθυμίες και τους στόχους σας.
Το ζεύγος αυτών των εκλείψεων, για κάποιους μπορεί να είναι πολύ καθοριστικές για την επαγγελματική ή οικογενειακή σας ζωή, καθώς μπορεί να νιώσετε πως αισθάνεστε εγκλωβισμένοι μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας ταιριάζουν. Οι επιλογές δικές σας βέβαια και η ελεύθερη βούληση εδώ θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο που θα καθορίσει βέβαια και την μετέπειτα πορεία σας!

Το άλλο ζεύγος των εκλείψεων, στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου, στις 20 Μαρτίου η πρώτη και στις 13 Σεπτεμβρίου η δεύτερη, θα σας χαρίσουν μια διαφορετική ματιά στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και θα σας αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε πάνω σε σημαντικά θέματα της ζωής σας. Δυνατότητες για ένα μεγάλο, μακρινό ταξίδι ίσως επίσης ξεπηδήσουν απρόοπτα και διάθεση ν’ ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες με γνώσεις και εκπαίδευση σε κάποιον τομέα που θα έρθει να σας βοηθήσει σ’ ένα καλύτερο μέλλον στο επαγγελματικό σας επίπεδο, μπορεί να είναι μια ξαφνική ευκαιρία!
Οι εκλείψεις, επειδή πολλοί ανησυχούν όταν είναι να λάβουν χώρα, είναι απελευθερωτικές σε κάποιο επίπεδο στην ζωή μας και φέρνουν νέα γεγονότα ή άτομα που θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Η περίοδος που θα ενωθούν μαζί μας, μπορεί να έχει διάρκεια, ή να μην έχει. Αυτά πάντα να έχετε υπ’ όψιν σας, καθορίζονται από πολλούς παράγοντες!

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στα ζητήματα της προσωπικής σας ζωής. Κατάλληλη περίοδος για αλλαγές στον τόπο διαμονής, τα οικογενειακά ζητήματα, ενώ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να δονεί τον ψυχισμό σας και να αναζητά ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και για τις προσωπικές σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην οικογενειακή σας ζωή.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης, έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της οικογένειας (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.
Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά , τα θέματα των σχέσεων και της υγείας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;