Ζώδια: Τοξότης Προβλέψεις 2015

Zwdia

Δείτε τις ετήσιες προβλέψεις για τον Τοξότη:

Μία ακόμη ιδιαίτερη χρονιά ξεκινά για σας, από τα γενέθλιά σας του 2014 ως τα γενέθλια του 2015.
Με τον Κρόνο και τις εκλείψεις να είναι σε ένα παιχνίδι εσωτερικό κυρίως, θα πρέπει να είστε αρκετά πιο εγκρατείς ως τα τέλη του 2014, καθώς αναμένεται να ασχοληθείτε με τις βαθύτερες ανάγκες σας για κάποιο διάστημα ακόμη, αλλά και να ξεκαθαρίσετε μνήμες που φωλιάζουν βαθιά και σας ταλαιπωρούν οριστικά τα δύο τελευταία χρόνια.
Ανασφάλειες, αδυναμίες, αποτυπώματα του χθες, είναι αυτά που υπόγεια σας εμποδίζουν για να αισθανθείτε άνετα, αισιόδοξα, όπως επιτάσσει η ίδια σας η φύση και ελεύθερα. Θα χρειαστείτε όμως αυτό το πολύτιμο διάστημα των εσωτερικών τριβών και εκκαθαρίσεων, για να ξεπεράσετε αναστολές, φοβίες, άγχη και αδυναμίες που σας κρατούν δέσμιους απέναντι σε ένα πιο φωτεινό μέλλον.
Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, περίπου από το 2010, πολλά γεγονότα έφεραν ανατροπές στη ζωή σας, που δημιούργησαν αλλαγές πλεύσης για σας. Συχνά η περιπέτεια και η πρόκληση για το καινούργιο σας συναρπάζει. Αλλά τα θέματα ήταν πολλά και έντονα, όπως και πολύπλευρα. Θα ήταν σημαντικό να εστιαστείτε ένα χρόνο ακόμη στις βαθιές και ουσιαστικές σας ανησυχίες, όνειρα και οραματισμούς.

Ανησυχίες ή φοβίες θα παίξουν ένα ανασταλτικό ρόλο. Ενδεχομένως όμως διακρίνεται η δική σας προσπάθεια για αποσαφήνιση κατά τους επόμενους μήνες. Είναι δυνατόν να μην έχετε διευκρινίσει από τα τέλη του 2012, όλες τις αβεβαιότητες. Υποχρεώσεις που βαραίνουν τείνουν να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους αυτή τη χρονιά και μέχρι τα επόμενα γενέθλια, θα έχουν ωριμάσει οι αποφάσεις που θα σας φέρουν μπροστά σε ένα νέο και ισχυρό ξεκίνημα.
Περιορίστε τον ενθουσιασμό σας και μην μελαγχολείτε αν δεν σας προσφέρεται το έδαφος για το ξεκίνημα άμεσα. Σας λείπει γνώση, εμπειρία ή δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος. Σίγουρα είστε προ των πυλών και θα το διαπιστώσετε προς τα τέλη του 2014.
Πολλά αλλάζουν πλέον, από τις αρχές του 2015 και μετά. Οι πρώτες ενδείξεις ξεκίνησαν για αρκετούς από εσάς από το καλοκαίρι του 2014. Στην ουσία άρχισε να διαφαίνεται ένας ενθουσιασμός ξανά, μία ελπίδα φωτός… αλλά δεν την απολαύσατε όπως θα έπρεπε.
Μία καλύτερη πορεία θα έχετε από τον Ιανουάριο του 2015 και για μία διετία, καθώς ο Κρόνος περνά στο ζώδιό σας.
Ανάλογα με τα ατομικά σας στοιχεία φυσικά, θα αρχίσετε να συγκεντρώνετε τις δυνάμεις σας και θα ασχοληθείτε στο εξής με ό,τι είναι πιο σοβαρό και ουσιαστικό.
Ίσως θα φανείτε πιο σοβαροί, συγκροτημένοι και αυστηροί. Δεν θα χάσετε το χιούμορ σας, δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα, αλλά θα είστε περισσότερο επιλεκτικοί ακόμη και με εκείνους που αγαπάτε. Θα θέσετε όρια και κανόνες, που αρμόζουν πλέον στην εποχή που διανύετε.
Οι ορίζοντες διευρύνονται και το ταλέντο ή η κατάρτισή σας, θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Αρκεί, φυσικά, να έχετε εμπειρία και γνώση. Δεν θα σας χαριστεί κάτι, όσο θετικά κι αν φαντάζουν κάποια από τα στοιχεία. Η εποχή αξιώνει όποιον έχει προσπαθήσει πολύ και κατέχει με σαφήνεια το αντικείμενό του.

Η καρμική σας πορεία μέσω των Δεσμών της Σελήνης σας ευνοεί στο εξής και προσδίδει στα σχέδιά σας μία πιο αισιόδοξη προοπτική. Μία ανάσα χαράς και ευημερίας διαφαίνεται για τους επόμενους μήνες και ας την απολαύσετε. Αναγνωρίζεστε σε ένα κοινωνικό περιβάλλον και κάνετε όμορφες φιλικές σχέσεις.

Δεν αποκλείεται, αν με το ταίρι σας είστε καλά, να έχετε εναλλαγές που θα φτιάχνουν την διάθεση, θα διατηρούν τη φλόγα του έρωτα και θα φέρνουν στην επιφάνεια τα καλύτερα που μπορείτε να δημιουργήσετε, πρωτοτυπώντας και δημιουργώντας έκπληξη. Μην επιτρέπετε όμως να σας κυβερνά ο ενθουσιασμός, γιατί τότε, η ερωτική ζωή θα έχει υπερβολές και ίσως εγωιστική συμπεριφορά.

lilian

Στην συμβολή του Δία, εκείνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να ανακαλύψετε τις χαρούμενες νότες στη σχέση σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή μία ανανέωση με πολλές θετικές προδιαγραφές. Κι αυτό ως τα μέσα του επόμενου χρόνου θα λειτουργήσει πολύ ευχάριστα για σας. Η αγάπη μπορεί να είναι σαν ένα ταξίδι συναρπαστικό και γεμάτο ανακαλύψεις.
Επίσης, θα έχετε αρκετές πιθανότητες να ανοίξετε ορίζοντες και να κατανοήσετε διαφορετικούς ανθρώπους, φιλοσοφίες, αλλά και να επεκτείνετε τη γνώση σας.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης, έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της οικογένειας (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση μέσα στον ιδιωτικό σας χώρο, αναπτύσσοντας τα χαρίσματά σας.
Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά, αλλά και να ονειρευτεί με τους αγαπημένους της οικογένειας, ένα καλύτερο μέλλον. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις στα ζητήματα της δημιουργίας, του φλερτ, των παιδιών και της διασκέδασης και θα είναι εκεί για κάποια χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση, ενώ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να δονεί τον ψυχισμό σας και να αναζητά ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και για τις προσωπικές σχέσεις, που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην ερωτική σας ζωή.

Ο Πλούτωνας, αλλάζει τις αξίες σας και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, σε σχέσεις και ιδανικά που είναι για αρκετά χρόνια σε μία διαρκή αλλαγή. Μην στέκεστε ανενεργοί μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας. Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές θα είστε ως και το 2015 σε μία αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, έχουν τα εξής σημαντικά για σας:
Αναθεωρείτε τις βαθύτερες αγωνίες σας και απαλλάσσεστε σταδιακά ως τα επόμενα γενέθλια από αυτές. Φοβίες, σκοτεινές πτυχές, ασαφείς δεσμεύσεις, φεύγουν οριστικά ως τα τέλη του 2014.

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2015, μία νέα περίοδος χαράζει για σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του Τοξότη. Σημαντικές αλλαγές, για ένα νέο ξεκίνημα, που θα σηματοδοτήσει τις προσωπικές σχέσεις αλλά και στόχους κοινωφελείς ή σε ένα συλλογικό έργο.
Τον Σεπτέμβριο του 2015, δημιουργείτε το έδαφος για νέους στόχους, νέες γνωριμίες ή φιλίες και ένα πιο δυναμικό παρών στην κοινωνική σας θέση. Η ερωτική ζωή θα έχει ήδη ξεκινήσει μία θετική πορεία. Έτσι κι αλλιώς η χρονιά σας ευνοεί ποικιλοτρόπως.

Κρίσιμη περίοδος καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε τα θέματα καριέρας πρωτίστως και εκκρεμότητες με την οικογένεια σε δεύτερο πλάνο. Είναι σημαντικό να μην δώσετε βαρύτητα σε σχόλια, κριτική και υπερβολές. Η αστάθεια θα σας κουράσει, αλλά σας προκαλεί να αντιληφθείτε λεπτομέρειες που προσπεράσατε στο παρελθόν. Ίσως «πάρετε τη ζωή πιο σοβαρά».

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά , τα θέματα των σχέσεων και της υγείας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;