Ζώδια: Ιχθείς Προβλέψεις 2015

Zwdia

Δείτε τις ετήσιες προβλέψεις για τους Ιχθείς:

Από το φθινόπωρο του 2012 και μετά, ξεκίνησε μία ιδιαίτερα σημαντική διετία για σας. , μέχρι τα τέλη του 2014. Κι αυτό γιατί μπορέσατε να γειώσετε λίγο πιο εύκολα πλέον την ζωή σας, και να ωριμάσει η στιγμή επιλογών. Πιο έμπειροι πλέον, θα προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και ίσως αλλάξει η εικόνα σας στο εξής, αφού όμως γίνει ένας απολογισμός των πεπραγμένων των προηγούμενων χρόνων.
Θα αποκρυσταλλώσατε σε γνώση και αντίληψη και είστε περισσότερο σοβαροί, συγκροτημένοι και αποφασιστικοί. Ειδικά το θέμα της αποφασιστικότητας σας ενδιαφέρει άμεσα, αφού είστε συχνά υποχωρητικοί, διστακτικοί ή αναβλητικοί. Τώρα πλέον θα αντιληφθείτε πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο… Θα πρέπει να πάρετε ώριμες αποφάσεις και να κάνετε επιλογές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη.
Θα λέγαμε πως μοιάζει αυτό το διάστημα σαν να ήταν μία νέα αρχή για σας, μέσα από ένα βαθύ ξεκαθάρισμα σε ιδέες, απόψεις, εκτιμήσεις και φιλοσοφία στη ζωή σας. Η φιλοσοφική προσέγγιση μπορεί να είναι αρκετά επίπονη, αφού σας φέρνει προ των ευθυνών συγκεκριμένων πράξεων ή κάποιας αμέλειας. Όμως και η διδασκαλία που παίρνετε αυτή την διετία, είναι ουσιαστικής σημασίας.

Ο Κρόνος, ο πλανήτης που σας στήριξε στις αντιξοότητες του πρόσφατου παρελθόντος, περνά στο ζώδιο του Τοξότη πλέον και ως το 2017 θα απαιτηθεί να διαμορφώσετε μία διαφορετική κοινωνική εικόνα και να ασχοληθείτε με το έργο σας σοβαρά.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου των Ιχθύων, θα έχετε μία σταδιακή απελευθέρωση από ανούσιες ασχολίες ή ανθρώπους που δεν σας αντιπροσωπεύουν στις κοινωνικές σχέσεις. Ξεκινά η νέα χρονιά με αυτή την προδιάθεση, και στα μέσα όπως και το φθινόπωρο, ξεκαθαρίζει το τοπίο των γνωριμιών.
Θέτετε σαφείς στόχους για την προώθηση του έργου σας και θα το στηρίξετε με μόχθο και γνώση μέσα στο επόμενο διάστημα.
Ένα διάλειμμα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα σας φέρει ξανά σε μία τακτοποίηση θεμάτων στην αισθηματική ζωή, αλλά και στα ταλέντα που είναι αναξιοποίητα.
Στην συνέχεια και για δύο περίπου χρόνια, από το φθινόπωρο του 2015 και μετά, θα είστε εστιασμένοι στην προώθηση της καριέρας και την αξιοποίηση των προσόντων σας. Δεν θα έχετε πολλές παρεκκλίσεις από τους κύριους στόχους σας και θα μπορείτε να δώσετε το καλύτερο δυνατόν στην ανάπτυξη του έργου, μέσα όμως από διαρκείς και δυναμικές επιλογές.
Δοκιμάστε τις αντοχές σας, αλλά και τις ικανότητές σας!

Ο Δίας είναι ο πλανήτης των χρημάτων και της αφθονίας , αλλά και ένας από τους κυβερνήτες του ζωδίου σας.
Μετά τα μέσα Ιουλίου του 2014, σας προσφέρει ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα περισσότερο, και ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο, θα έχετε την δυνατότητα να αντλήσετε μία επιβράβευση για τον κόπο που καταβάλετε.
Αναπτύσσετε τις ευκαιρίες στην εργασία, δίνετε μάχη για το καλύτερο δυνατόν και βοηθά στην ευεξία και στην καλή διάθεση. Οι υποχρεώσεις όμως είναι ποικίλες και θα δυσκολευτείτε να έχετε μέτρο. Αποφύγετε τον εντυπωσιασμό. Αποφύγετε επίσης να δέχεστε αγόγγυστα ό,τι σας επιβάλουν, από εγωισμό!
Μετά τις 12 Αυγούστου, ο Δίας περνά στην Παρθένο. Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον διάστημα ξεκινά για σας, καθώς θα σας βοηθήσει να κάνετε ευρύτερες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και συνεργασίες.
Οι σχέσεις αναπτύσσονται και σας στηρίζουν, σας συμπληρώνουν και σας ολοκληρώνουν σταδιακά. Για τη νέα θέση του Δία, θα αναφερθούμε εκείνη την εποχή.

lilian

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στο ζώδιό σας, το οποίο κυβερνά (και θα παραμείνει για 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς είναι να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση. Θα χρειαστεί να προσέξετε όμως την ονειροπόληση, αφού ενισχύει αυτή την προδιάθεσή σας. Ευτυχώς ο Κρόνος σας προσγειώνει και σας φέρνει ισορροπία.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, εξακολουθεί να δονεί τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την αίσθηση της δύναμης (κυρίως υλικής) στη ζωή σας. Οφείλετε να παραμείνετε σταθεροί, ακόμη κι όταν οι σταθερές σας αξίες κλονίζονται. Να αλλάξετε συνήθειες και να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα έχει και για την φετινή χρονιά μία σημασία για σας, αφού αγγίζει τον ψυχισμό σας και φέρνει μία αναστάτωση. Πρέπει να μάθετε να ζείτε χωρίς δεδομένα και σταθερότητα, κάτι που επιτάσσουν οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες. Έχετε το ταλέντο της ευελιξίας και μπορείτε μέσα από αυτό να βρείτε την ισορροπία σας σε κάθε δύσκολη στιγμή. Διαισθητικά, ας είστε σε εγρήγορση.

Ο Πλούτωνας, οδηγεί την σκέψη σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, δίνοντας την ευκαιρία στη γνώση να γίνει ουσιαστικός οδηγός για σας, οδηγός αυτογνωσίας… Χρειάζεται όμως προσεκτική χρήση του λόγου και ευγένεια.
Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, συνεχίζει την πορεία του και μέσα στο 2015, αλλά κορυφώνεται με τις εκλείψεις της Άνοιξης. Καλό θα είναι να προσέχετε τη διαχείριση των εισοδημάτων σας και τους φίλους που μπορεί να εμπλακούν στα σχέδιά σας.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, προσφέρουν εν συντομία τα εξής:
Σημαντική για σας είναι η περίοδος από τον Μάρτιο ως τον Απρίλιο, θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα βαρύνουν μόνο εσάς. Η πρώτη έκλειψη του χρόνου γίνεται στο ζώδιό σας. Στα χέρια σας, λοιπόν, κυρίως αν έχετε γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου, μία σημαντική στροφή στη ζωή σας και ένα ξεκίνημα. Συγχρόνως όμως θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας με σύνεση όμως, καθώς δεν μπορείτε να βασίζεστε σε άλλους γι αυτά.
Τον Σεπτέμβριο, θα πρέπει να έχουν κλείσει σημαντικοί κύκλοι και θα δημιουργείτε το έδαφος για μία νέα ισορροπία σε ό,τι αφορά θέματα που για σας είναι σημαντικά, πολύτιμα και ξεχωριστά. Αναζητάτε την ασφάλειά σας.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά , τα θέματα των σχέσεων και της υγείας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;