Ζώδια: Ζυγός Προβλέψεις 2015

Zwdia

Δείτε τις ετήσιες προβλέψεις για το Zυγό:

Στο επίπεδο των σχέσεων και των συνεργασιών ο Ζυγός, που κινείται με βασικό γνώμονα την εξέλιξη των ανθρώπινων σχέσεων και της κοινωνικοποίησης, περιορίζοντας την ατομικότητα, ξεκινάει την χρονιά του με τον Β. Δεσμό στο πρώτο ηλιακό σας οίκο, που από τις 18 Φεβρουαρίου του 2014 (και για περίπου μια διετία όπως το κάθε ζεύγος δεσμών της Σελήνης μας), σηματοδοτεί μια εκκίνηση στο ταξίδι εξέλιξης της πορείας σας μέσα στα κοινωνικά πλαίσια.
Αν θέλετε να συγκρίνετε τις εξελίξεις που είχατε στη ζωή σας όταν πάλι ο Ανιών δεσμός ήταν σε εσάς και το συγκεκριμένο ζεύγος δεσμών Ζυγού – Κριού στον άξονά σας, θα επιστρέψετε πίσω στον χρόνο, 18-19 έτη. Εδώ, καθώς εστιαζόμαστε στο συγκεκριμένο θέμα, χρειάζεται να γίνουμε πιο επικοινωνιακοί και να βρούμε τον δρόμο μέσω αυτής της οδού σε σχέσεις και συνεργασίες, φιλίες και κοινωνικά πλαίσια.
Εσείς, σαν αντιπρόσωποι πολλών αξιών, έχετε το μέρισμά σας στον τομέα αυτό, καθώς οφείλετε ν’ επανεκκινήσετε τις σχέσεις με ισορροπία, δικαιοσύνη και ηθική, καθώς όλοι μας βιώνουμε κρίση σε εσωτερικό και πρακτικό επίπεδο.

Ο Β. Δεσμός ή κεφαλή του Δράκου ή Rahu, είναι φύση της Αφροδίτης και του Δία, ωθώντας βέβαια αυτή την χρονική στιγμή τους αντιπροσώπους του ζωδίου να κινηθούν προς πάσα κατεύθυνση ώστε ν’ εξελιχθεί η ψυχή αφού πρώτα βρεθεί σε ρήξη με το παρόν!

Οι προκλήσεις βέβαια πολλές και το σθένος που αποκτούμε μέσω αυτής της διαδικασίας είναι εξελικτική όπως καταλαβαίνετε, απελευθερώνοντας ένα δυναμικό που κρύβατε μέσα σας αλλά δε το γνωρίζατε και οδεύοντας σε νέους δρόμους που είναι άγνωστοι. Η διαδικασία αυτή επειδή είναι δύσκολη, συνήθως επιστρέφουμε επανειλημμένως σε πεπατημένα μονοπάτια, τα οποία μας καθυστερούν και δεν μας επιτρέπουν να στοιχηθούμε με τους στόχους μας.

Με τον Κρόνο να κινείται στον τρίτο ηλιακό σας οίκο, η σοβαρότητα, η επιφυλακτικότητα και η υπευθυνότητα, θα χαρακτηρίσουν την επικοινωνία σας με τον οικείο σας περίγυρο. Γενικότερα στο επίπεδο συναναστροφών θα είστε πολύ ειλικρινείς με ό,τι σας συμβαίνει αλλά και με ό,τι κρίνεται από ηθικής άποψης πως πρέπει να ειπωθεί!
Θα απαιτήσετε να υπάρχει φερεγγυότητα, αξιοπιστία και καθαρότητα και η ηθική σας, σαν αρετή θα σας τοποθετήσει σε ένα υψηλότερο βάθρο αξιοπρέπειας, που με τίποτα δεν θα θέλετε στην πορεία των χρόνων να διακινδυνεύσετε! Θέματα γνώσεων που θα περάσουν επίσης και αυτά σε νέα πλαίσια, θα τα ξεκινήσετε με πολύ καλή και ώριμη στάση, αντιμετωπίζοντας όλες τις δυσκολίες τους, με πνεύμα επίλυσης αλλά και με θετική ενέργεια.

lilian

Η επικοινωνία με άτομα που κατέχουν κάποια θέσεις κύρους στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι πολύ καλές και ιδέες που έχετε προς υλοποίηση, θα προωθηθούν, αφού όμως θα εγκριθούν πρωταρχικά από κάποια άτομα και κατά δεύτερον αφού τις αποδεχτούν σαν νεωτεριστικές και πρωτοποριακές που θα είναι!
Βέβαια, θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και στις επιθυμίες σας, κάτι που θα βοηθήσει στο έπακρο να προσεγγίσετε τα σχέδιά σας! Όσοι ειδικότερα έχετε αντικείμενα που απαιτείται επιστημονικός νους, η χρονιά αυτή, στην αρχή της αλλά και στο δεύτερο ήμισυ του έτους, θα σας βοηθήσει ν’ αναδείξετε τα προσόντα σας!
Αν επαγγελματικά η εργασία σας έχει να κάνει με μετακινήσεις και εμπόριο, ίσως αυτό περιοριστεί με κάποιον τρόπο, αλλά θα περάσετε σε μια διαφορετική εξέλιξη που ίσως να έχει σχέση με κάποιες αλλαγές που επιφέρουν οι περιστάσεις αλλά και η ολοκλήρωση κάποιου επαγγελματικού κύκλου.

Στον τέταρτο οίκο, με τον Πλούτωνα να κινείται ορθόδρομος αλλά και ανάδρομος κατά την διάρκεια του έτους, θα επέλθουν αλλαγές στον οικογενειακό σας χώρο. Ο πλανήτης της μεταρρύθμισης, καθώς είναι πολύ αργός και θα κινείται στον οίκο αυτό για αρκετό χρονικό διάστημα, θ’ ανασκάψει τα θεμέλια της οικογενειακής σας εστίας και θα επιφέρει μεγάλα χρονικά διαστήματα συναισθηματική ανασφάλεια, με σημαντικές εναλλαγές και γενικότερα μεταβολές όσον αφορά την δομή της οικογένειας. Μια άλλη εκδοχή είναι ν’ απομακρυνθείτε από τις ρίζες σας και την κληρονομιά που έχετε σαν άτομα, είτε οικειοθελώς, είτε από κάποια θέματα που θα προκύψουν, υποχρεωτικά .

Ο Ποσειδώνας, πλανήτης των εμπνεύσεων και της καλλιτεχνικής δημιουργίας, στον έκτο ηλιακό σας οίκο, φέρνει καλά νέα σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, αλλά και γενικότερα σε οποιοδήποτε τομέα και αν εργαζόσαστε, οι εμπνεύσεις σας και η φαντασία σας θα συνδυαστούν με τον τρόπο εργασίας σας. Βέβαια, εδώ πρέπει να προσέξετε αγαπητοί φίλοι μου, τυχόν πλάνες που θα υπάρξουν στον χώρο αυτό, αλλά και οι επιρροές πάνω στην ψυχολογία σας από τέτοιου είδους θέματα.

Ο πλανήτης της ασυμβατότητας και της κοινωνικότητας ο Ουρανός, θα κινηθεί στον έβδομο ηλιακό σας οίκο όλη την χρονιά. Από την θέση αυτή, μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και ειδικότερα όσοι είστε αδέσμευτοι, ασυνήθιστους δεσμούς ή ακόμη και ξαφνικές επισημοποιήσεις με απρόβλεπτους τρόπους! Σε κάποιους άλλους βέβαια μπορεί να επιδράσει με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο!
Στο επίπεδο των συνεργασιών, μπορεί να φέρει ελεύθερες συνεργασίες που μπορεί να σταθεροποιηθούν αργότερα και μέσα από εμπειρικές διαδικασίες, που σκοπό έχουν την γνώση και την πληροφόρηση. Τα νέα ξεκινήματα είναι ξεκάθαρο θέμα στην ζωή σας και οι προοδευτικές σας ιδέες θα εκφραστούν με αυθορμητισμό αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές! Όπως και να έχει, όλα θα επηρεάσουν τον περίγυρό σας, που θα γίνει με ευχάριστο τρόπο και με αυθορμητισμό και πρωτοποριακό πνεύμα.
Και στους δυο παραπάνω τομείς, παρόλο που το άτομο ερευνά νέα πράγματα για ατομικούς λόγους, τα αποτελέσματα των ερευνών αναφέρονται σε κοινωνικό επίπεδο και έχουν αλτρουιστικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών και της τύχης, κινούμενος στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο και στο ζώδιο του Λέοντα, μέχρι τις 11 Αυγούστου του 2015, επιφέρει ένα πέπλο προστασίας σε εσάς και παράλληλα στρέφει το ενδιαφέρον σας στις ομάδες και γενικότερα στον κοινωνικό περίγυρο και στους φίλους σας, κάτι βέβαια που έχει αρχίσει από τον Ιούλιο του 2014. Εδώ, εντείνει το ενδιαφέρον σας για τον αλτρουισμό και γενικότερα για το καλό του κόσμου!
Μέσα από τον ίδιο οίκο, σας δημιουργεί επίσης τάσεις να φιλοσοφήσετε τα σημαντικά ιδανικά της ζωής και ν’ αναπτύξετε ιδέες που στηρίζονται στην ανεξαρτησία. Θ’ εκφράσετε τις επιθυμίες σας λοιπόν, χωρίς ν’ αλλάξετε τις ηθικές σας αρχές, με επιμονή, φανερώνοντας την πλήρη εικόνα σας στον έξω κόσμο.
Από τις 12 Αυγούστου που ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου, οι επιρροές του πλανήτη θ’ αλλάξουν και θα βρεθείτε στην θέση ν’ ασχοληθείτε με προβλήματα των συνανθρώπων σας, προσπαθώντας αλλά και βρίσκοντας τελικά λύσεις σε δύσκολες υποθέσεις και προβλήματα. Η ευγένειά σας θα σας είναι εμφανής και η συμπόνια που θ’ αναδυθεί από μέσα σας θα σας καταστήσουν συναισθηματικά πλησίον ατόμων που ήταν ίσως και άγνωστα προς εσάς!
Παράλληλα, θα έχετε έντονη φαντασία όλο το υπόλοιπο της χρονιάς και καταπληκτικές εμπνεύσεις, κάτι που μπορείτε βέβαια να το εκμεταλλευτείτε στο επίπεδο καριέρας, αλλά και σε προσωπικά σας θέματα.

Οι εκλείψεις είναι πάντα ένας σημαντικός σταθμός στην πορεία του χρόνου.
Η πρώτη έκλειψη του 2015 στις 20 Μαρτίου, μια ολική Ηλιακή έκλειψη, στην 29η μοίρα του ζωδίου των Ιχθύων, στον έκτο ηλιακό σας οίκο, θα επιφέρει ανακατατάξεις στον εργασιακό σας τομέα και στο επίπεδο της καθημερινότητας.
Στις 4 Απριλίου και στην 14η μοίρα στον άξονα Ζυγού – Κριού, μια ολική Σεληνιακή έκλειψη, επιφέρει ξαφνικές αλλαγές, ειδικότερα όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες στο δεύτερο δεκανό του ζωδίου.

Το φθινόπωρο, στις 13 Σεπτεμβρίου και στην 20η μοίρα της Παρθένου στον 12ο ηλιακό σας οίκο, μια μερική Ηλιακή έκλειψη, έρχεται να φέρει ανακατατάξεις στην ιδεολογία σας και η τελευταία στις 28 Σεπτεμβρίου μια ολική Σεληνιακή έκλειψη στην 4η μοίρα του άξονα Κριού – Ζυγού, θα σας βοηθήσει αφού ολοκληρώσετε κάποια θέματα προσωπικά και επαγγελματικά, να ετοιμαστείτε για νέους κύκλους στην ζωή σας.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά , τα θέματα των σχέσεων και της υγείας, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;