Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου

natm-gallery1

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

Μια Νύχτα Στο Μουσείο: Το Μυστικό του Φαραώ

Φέτος τα Χριστούγεννα, ο Μπεν Στίλερ παρέα με τον σκηνοθέτη των επιτυχιών, Σον Λέβι, επιστρέφουν με ατελείωτο κινηματογραφικό μεταμεσονύκτιο χάος, στην τρίτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών, «Μια Νύχτα στο Μουσείο».

Όταν η μαγεία η οποία “ξυπνά” τα εκθέματα του μουσείου αρχίσει να εξασθενεί, ο Λάρι (Μπεν Στίλερ) αποφασίζει να συγκεντρώσει τους αγαπημένους του φίλους – ενώνοντας αγαπημένους και νέους χαρακτήρες απ’ όλο το φάσμα της παγκόσμιας Ιστορίας – και να τους οδηγήσει σε ένα αξέχαστο ταξίδι, ως την άλλη άκρη του κόσμου.

Θα καταφέρουν άραγε οι ήρωές μας να διασώσουν τη μαγική δύναμη που τους χαρίζει ζωή, ή θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι μαζί πίσω στη μονότονη καθημερινότητα που είχαν ως εκθέματα;

Το Μονοπάτι του Θανάτου

Ο Ματ, τον οποίο στη μεγάλη οθόνη υποδύεται ο πάντοτε συγκλονιστικός Λίαμ Νίσον (“Η Αρπαγή 1,2,3”, “Non-Stop”), μπορεί κάποτε να ήταν ένας πολύτιμος, για το σώμα, Νεοϋορκέζος αστυνομικός πρώτης γραμμής, όμως τώρα πια εργάζεται, παράνομα, ως ιδιωτικός ντεντέκτιβ. Παρότι διστακτικός, αρχικά, ο ντεντέκτιβ μας αποφασίζει να βοηθήσει τον έμπορο ναρκωτικών Κένι Κρίστο (Νταν Στίβενς , “Downton Abbey”) προκειμένου να ξεσκεπάσουν τη συμμορία που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της γυναίκας του.

Καθώς πλησιάζουν, όμως, προς τη λύση του μυστηρίου ανακαλύπτουν ότι η υπόθεση στην οποία έμπλεξαν είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι μπορούσαν να φανταστούν…

Αστερίξ: Η Κατοικία των Θεών

Αφού κατάλαβαν οι Ρωμαίοι ότι δεν μπορούν να υποτάξουν τους πεισματάρηδες Γαλάτες με τη δύναμη των όπλων αποφασίζουν να τους κατακτήσουν με το roman way of life, χτίζοντας ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών δίπλα από το ανυπότακτο χωριό. H ιστορία του “Αστερίξ. Η Κατοικία των Θεών”, μια από τις καλύτερες της διάσημης σειράς κόμικς, μεταφέρεται στην οθόνη σε ένα ξεκαρδιστικό τρισδιάστατο animation.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;