Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης!

Διαβάστε παρακάτω όλες τις χρήσιμες πληροφορίες έτσι ώστε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ παραμονής Χριστουγέννων.

Ειδικά μενού, χορταστικές προσφορές και μια “μαύρη” βραδιά αποτελούν εξαιρετικές λύσεις για το βράδυ της Τετάρτης και ένα αξέχαστο ρεβεγιόν στα νότια προάστια, στο κέντρο αλλά και στα βόρεια Προάστια.

Πολίτικες γεύσεις στο Mutfak

mutfak

Ρεβεγιόν με θέα το Βόσπορο! Αυτό προσφέρει το Mutfak, που σκορπάει αρώματα και γεύσεις από την Πόλη στην καρδιά των νοτίων προαστίων. Το πολίτικο μαγαζί της Γλυφάδας διοργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά για το ρεβεγιόν την Παραμονή των Χριστουγέννων, με ένα χορταστικό δείπνο σε άκρως ελκυστική τιμή μάλιστα. Με 35 ευρώ το άτομο θα σερβίρει βελουτέ σούπα κίτρινης κολοκύθας, σαλάτα χριστουγέννων, ποικιλία ορεκτικών όπως γεμιστές πιπεριές και χριστουγεννιάτικη κοτοσαλάτα, μπουρεκάκια μελιτζάνας, φλογέρες παστουρμά και μίνι λαχματζούν και ένα χορταστικό κυρίως πιάτο (μοσχάρι γάλακτος με σάλτσα από εσπεριδοειδή και τζίντζερ). Το δείπνο συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό προφιτερόλ και το γευστικό Μετόχι Χρωμίτσας TSANTALI. Είτε ερυθρό, είτε λευκό ανάλογα με τις προτιμήσεις.

Mutfak: Λαοδίκης 38, Γλυφάδα, 2108949060

Δείπνο μετά μουσικής στο Varkiza Resort

varkizaresort

Ποιος είπε ότι η θάλασσα είναι μόνο για το καλοκαίρι; Η συγκεκριμένη της Βάρκιζας μπορεί να δημιουργήσει μια ιδανική ατμόσφαιρα ακόμη και για την Παραμονή των Χριστουγέννων. Η θάλασσα μας η σκοτεινή, όπως θα τραγουδούσε και ο Πορτοκάλογλου, θα αποτελέσει το ιδανικό φόντο για το ρεβεγιόν του Varkiza Resort, που ειδικά για αυτή τη βραδιά της Παραμονής έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό δείπνο και μια ξεχωριστή μουσική επιλογή, με τον Ρωμανό να παίρνει το μικρόφωνο και να ντύνει μελωδικά τη βραδιά. Το μενού κοστίζει 39 ευρώ ανά άτομο και περιέχει ένα kir royal για το καλωσόρισμα, σούπα για πρώτο πιάτα, σαλάτα με καπνιστό σολωμό, ψαρονέφρι με γέμιση κουκονάρι για κυρίως πιάτο, σουφλέ σοκολάτας για επιδόρπιο και μισή φιάλη κρασί (λευκό ή κόκκινο) από το κτήμα Αναγνώστου.

Varkiza Resort: Ακτή Βάρκιζας, 2104511888

 

Παραμονή Χριστουγέννων στο Mecca Bar Restaurant

IMG_7171
Ο Σεφ του Mecca bar Γιώργος Γιωτόπουλος επιμελήθηκε και φέτος ένα ξεχωριστό μενού που καλύπτει όλα τα γούστα ενώ αμέσως μετα οι resident Dj του MECCA Bar-Restaurant Χρήστος Δελληγιάνης, Λευτέρης Πετράς και Τάσος Σακκελαρίδης θα αναλάβουν την διασκέδαση σας ως το πρωί, ενω οι οικοδεσπότες θοδωρης Τραϊφόρος, Αρίστος Αυτιάς και ο Λευτερής Σουχάιμπ ετοιμάζουν μια μαγική βραδιά με πολλές εκπλήξεις!

 

Πανδαισία γεύσεων στο Pere & Ubu

Pere

Το μαγαζί που έκανε στέκι την οδό Κύπρου ετοιμάζει μια ξεχωριστή βραδιά για να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα μπροστά από εξαιρετικές γευστικές επιλογές και εν μέσω χορευτικής μουσικής, σε ένα ρεβεγιόν που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια. Το Pere & Ubu μπορεί να γύρισε σελίδα, ωστόσο, το event παραμένει εγγύηση τόσο γαστρονομικά, όσο και μουσικά. Το μενού (που κοστίζει 40 ευρώ ανά άτομο) περιλαμβάνει ένα welcome drink, σούπα με ωριμασμένη gouda, άγρια μανιτάρια, πανσέτα και σεληνόριζα, σπιτικό λουκάνικο, σπαράγγια, αβγό και κατσικίσιο τυρί και για κυρίως πιάτο χορταστική πανσέτα με προβολόνε, δενδρολίβανο, πάστα και τρούφα. Και για επιδόρπιο πριν τον χορό τη διάσημη palova, με γέμιση φράουλα, σοκολάτα και σάλτσα από μόκα.

Τα Χριστουγεννιάτικα “παράσημα” του OPUS

Opus Christmas Party + Menu

Χωρίς το OPUS, ένα από τα μεγαλύτερα μαγαζιά της Γλυφάδας που κερδίζει το κοινό του κάθε εποχή, τα Χριστούγεννα θα ήταν ελλειπή. Και κάπως έτσι, στις 24/12, το OPUS διοργανώνει για όλους εμάς ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι, στο οποίο θα ξεχωρίζει το καλό φαγητό, η classy εορταστική διάθεση και φυσικά το ιδιαίτερο, απολαυστικό και επηρεασμένο από elegant χριστουγεννιάτικες γεύσεις μενού, για μια Χριστουγεννιάτικη συνταγή που κάνει τη διαφορά. Άλλωστε το OPUS, έχει εδώ και καιρό «παράσημα» στο πέτο όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση και ξέρει ακριβώς τον τρόπο για να το κάνει. Όλα αυτά, με εκλεκτή mainstream μουσική, για όλους όσους έχουν σκοπό να το…ξημερώσουν! Τιμή μενού: 40 ευρώ ανά άτομο.

OPUS: Λεωφ. Αγγ. Μεταξά 48 & Πανδώρας 9, Γλυφάδα, 210-8980050

Το αφήνουμε πάνω στο… Hama

hama

Omakase. Σημαίνει “το αφήνω πάνω σου”. Και αυτό θα κάνουμε. Θα το αφήσουμε πάνω στον σεφ του Hama, που είμαστε σίγουροι ότι θα ετοιμάσει το πιο ιδιαίτερο δείπνο για να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα. Το fusion γιαπωνέζικο εστιατόριο των νοτίων προαστίων που ξεχωρίζει για την αισθητική, την ατμόσφαιρα και την εξαιρετική μουσική του εγγυάται για ένα γευστικό ταξίδι στην Άπω Ανατολή (κόστους 65 ευρώ ανά άτομο) με ιδιαίτερα πιάτα, όπως χτένια και στρείδια γκρατιναρισμένα από παρμεζάνα, με ιαπωνικά μανιτάρια και λάδι τρούφας, σαλάτα με πάπια, φρέσκο αστακό ψημένο στη σχάρα με σάλτσα λευκού βουτήρου και άρωμα από λεμονόχορτο και για επιδόρπιο τάρτα σοκολάτας με τραγανή βάση μπισκότου, κάστανο και μανταρίνι.

Παραμονή Χριστουγέννων στο Gaspar 

10540995_755586921163150_1956327309101701331_o

The Living is easy

living1

Το καφέ-μπαρ-ρέστοραν Living βάζει τα καλά του για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα. Για αυτό και αυτή την Τετάρτη ετοιμάζει ένα ειδικό μενού, με 35 ευρώ ανά άτομο. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από ένα χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στην οδό Ζησιμοπούλου; Οι γαστρονομικές επιλογές, εξάλλου, κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Από τη βελουτέ με γλυκιά κολοκύθα και κρέμα ρικότας ως τα χειροποίητα ραβιόλα γεμιστά με άγρια μανιτάρια και από το μοσχαράκι γάλακτος με το ραγού μανιταριών ως το προφιτερόλ με γεύση πορτοκάλι και γκανάζ σοκολάτας γάλακτος. Αν σ’ αυτά πορσθέσουμε το ποτήρι brachetto και το ούτως ή άλλως easy going περιβάλλον του Living, τότε το παλζ συμπληρώνεται υποδειγματικά.

Living: Ζησιμοπούλου 10, Γλυφάδα, 2108980140

Μαύρα μαγικά Χριστούγεννα στο Gazi College

Ρεβεγιόν δεν σημαίνει μόνο φαγητό. Αντίθετα σημαίνει κέφι και μουσική. Για αυτό το Gazi College μοιάζει ως ιδανικός προορισμός. Το μαγαζί που έγινε μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα το στέκι (και) των νοτίων προαστίων, υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ένα live gig, αυτό της Sugahspank! και των Swing Shoes. Η μαύρη Πειραώτισσα Sugahspank! με τη μελωδική φωνή που παραπέμπει σε μαύρα ακούσματα και την μοναδική εκφραστικότητα της κάνει τρομερό δίδυμο με τους Swing Shoes, που έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό και θα μας καθοδηγήσουν σε μονοπάτια swing, gypsy jazz και blues.

Gazi College: Γρ. Λαμπράκη 5, Γλυφάδα

Παραμονή Χριστουγέννων στο Malconi’s 

10846085_691819477599795_5842535561973976821_n

Η μαγεία των Χριστουγέννων στο BALUX

Στον πλήρως ανανεωμένο και ανακαινισμένο του χώρο, το Balux: The House Project, μας καλεί να μοιραστούμε μαζί την παραμονή των Χριστουγέννων, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες μέσα από το εορταστικό του μενού. Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων, θα φιλοξενηθεί μέσα σε 5 απολαυστικά πιάτα, που συνδυάζουν την υπέροχη γεύση με την εορταστική διάθεση.

Από την κολοκυθόσουπα με γάλα καρύδας μέχρι τη σαλάτα Caprese με μοτσαρέλα και το σιγοψημένο χοιρινό κότσι, το Balux υπόσχεται ένα γευστικό, άκρως εορταστικό αλλά και οικονομικό μενού, για όσους επιθυμούν να περάσουν την παραμονή Χριστουγέννων με τον καλύτερο τρόπο. Τιμή: 25,50 ανά άτομο.

poster xmans15 -page-001

Τα 7 γιορτινά πιάτα του Rumors

15194_740122502743310_7852374158584243675_n

Μετά το περσινό γευστικό εορταστικό του μενού, ο chef Αντώνης Κουρκούτας έχει ετοιμάσει ακόμη ένα σύνολο απολαύσεων και για τα φετινά Χριστούγεννα. Το Rumors μας περιμένει την παραμονή των Χριστουγέννων στον ατμοσφαιρικό του χώρο και τις ακόμη καλύτερες γεύσεις, για να εδραιωθεί ακόμη μια φορά ως το απόλυτο στέκι της Βουλιαγμένης. Με 7 απολαυστικά και γιορτινά πιάτα να παρελαύνουν στο Χριστουγεννιάτικο του μενού, το Rumors υπόσχεται την απόλυτη εορταστική εμπειρία για εμάς και όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και τη φετινή παραμονή των Χριστουγέννων, το αγαπημένο spot της Βουλιαγμένης, υπόσχεται να γεμίσει τη βραδιά μας με χαμόγελα, χρώματα και υπέροχες γεύσεις. Τιμή: 40 ευρώ ανά άτομο.

Από νωρίς στο Mosaiko

mosaiko

Αν υπάρχει ένα εναλλακτικό στέκι στη Γλυφάδα που μπορεί να συνδέσει άρτια τις εξαίρετες μουσικές επιλογές και τον καλό κόσμο με την εορταστική διάθεση, αυτό είναι σίγουρα το Mosaiko. Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του έγινε το must στέκι κάθε Νότιου που αποζητά το κάτι διαφορετικό, σε συνδυασμό με την καλή ατμόσφαιρα και τα απολαυστικά κοκτέιλς. Φέτος το Mosaiko θ’ αρχίσει τη «δουλειά» των Χριστουγέννων από νωρίς. Παραμονή Χριστουγέννων μας περιμένει από τις 14.00 το μεσημέρι με αγαπημένες μουσικές επιλογές και με τα dj sets του να συνεχίζονται μέχρι αργά τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εκτός από τα all time classic αγαπημένα μας ποτά, το Mosaiko θα σερβίρει από το πρωί ζεστά κοκτέιλ για όσους θέλουν να μπουν στο εορταστικό κλίμα λίγο νωρίτερα από τους άλλους και να ανάψουν το κέφι. Και αν έχουμε μάθει κάτι μέχρι σήμερα, είναι πως το κέφι στο Mosaiko δεν έχει εύκολα ανταγωνιστή.

Παραμονή Χριστουγέννων στο Mono Restaurant

553279_899239810120746_2256010562939035621_n

Πάρτι και γεύση μόνο στο Nalu

Nalu Christmas Party + Menu 2-1

Χωρίς να υπερβάλλουμε, είναι ένας από τα πιο hot spot των Νοτίων Προαστίων. Το έχουμε αγαπήσει για την θαλασσινή του τοποθεσία, τις ξένοιαστες στιγμές που μας έχει προσφέρει και φυσικά τον υπέροχο κόσμο του. Τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν χωρίς να εντάξουμε το Nalu για ακόμη μια φορά στις στιγμές.

Έτσι και αυτή τη φορά, μέσα σε χαρούμενο κλίμα, ζεστή ατμόσφαιρα και εορταστικό δείπνο, το Nalu μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του, τα Χριστούγεννα της φετινής χρονιάς. Με ένα πλούσιο και εξίσου γευστικό μενού, το Nalu θα αρχίσει τους εορτασμούς των Χριστουγέννων από νωρίς το βράδυ και θα συνεχίσει μετά τα μεσάνυχτα με τις καλύτερες μουσικές επιλογές του Δημήτρη Φραγκούλη, σε ένα πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τιμή μενού: 35 ευρώ ανά άτομο.

Με πληροφορίες από το Nou-pou.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;