Μπουζούκια 2015: Ο Νίκος Οικονομόπουλος μαζί με την Δέσποινα Βανδή στο Fever

Oikonomopoulos-Vandi-fever1

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους ανερχόμενους αστέρες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Έχει καταπλήξει τα πλήθη, τόσο με την εξωτερική του εμφάνιση, όσο και με την εξαιρετική λαϊκή του φωνή. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει κάνει ένα πολύ δυνατό μπάσιμο στην ε4λληνική δισκογραφία, κυκλοφορώντας albums που έγιναν χρυσά και πλατινένια, ενώ τραγούδια του δεσπόζουν στην κορυφή των charts, αλλά και των λιστών των μουσικών ραδιοφώνων. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, όπως κάθε χρόνο, θα πρωταγωνιστεί στις Αθηναϊκές πίστες και συγκεκριμένα από το Fever, όπου και θα σχηματίσει δίδυμο με την μεγάλη γυναικεία φωνή και καταξιωμένη τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή.

Να θυμίσουμε, ότι από την αρχή της καριέρας του, ο Νίκος Οικονομόπουλος κυριαρχεί στα μπουζούκια, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου, με τον οποίον άλλωστε διατηρεί άριστες σχέσεις. Έτσι, τον βλέπουμε να μετακινείται στις πίστες Fever, Θέα και παλαιότερα στο Fix. Οι εμφανίσεις του για φέτος ξεκίνησαν στις 21 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν και τους πρώτους μήνες του νέου έτους. Το Fever, το οποίο θα είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μας υπόσχεται βραδιές άπλετης λαϊκής διασκέδασης. Εξάλλου, το σχήμα Οικονομόπουλος Βανδή είναι από τα πιο δυνατά του φετινού χειμώνα, ενώ οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί και πάλι στο ίδιο μαγαζί την σεζόν 2011-2012, αποδεικνύοντας ότι έχουν μεγάλη πέραση και υψηλή δημοτικότητα στο μουσικόφιλο κοινό.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έγινε γνωστός μέσα από το talent show “Dream show”, όπου και κατέκτησε πανηγυρικά την πρώτη θέση, εντυπωσιάζοντας σε όλη την διάρκεια του σόου με την ερμηνεία του. Αμέσως μετά, υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο και το 2007 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Έχει παρουσιάσει συνολικά 7 ολοκληρωμένα albums με κορυφαία τραγούδια που είχαν για πολλές εβδομάδες την πρωτιά. Στην κατοχή του έχει πολλά μουσικά βραβεία, μεταξύ των οποίων και αυτό του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδιστή το 2008. Ο τελευταίος ολοκληρωμένος προσωπικός του δίσκος κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα περίπου με τίτλο «Για χίλιους λόγους» και ο οποίος περιείχε 12 τραγούδια και σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Προηγούμενη δισκογραφική δουλειά ήταν το 2013 με το album “Ειλικρινά».

Οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στα νυχτερινά κέντρα έχουν συνεπάρει το κοινό, το οποίο κυριολεκτικά συνωστίζεται για να τον απολαύσει από κοντά. Οι εμφανίσεις με την Δέσποινα Βανδή ήδη κάνουν πάταγο, ενώ προέρχεται και από την καλοκαιρινή του συνεργασία με την Πέγκυ Ζήνα στο «Θέα». Η περσινή χειμερινή σεζόν ήταν και πάλι δυνατή, καθώς μοιράστηκε την πίστα του Fever με τον μεγάλο Βασίλη Καρρά. Το καλοκαίρι του 2013 ήταν μαζί με το Γιάννη Πλούταρχο στο «Θέα», ενώ την σεζόν 2012-2013 συνεργάστηκε με άλλο ένα μεγαθήριο του ελληνικού τραγουδιού, τον Σταμάτη Γονίδη. Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησε τις νυχτερινές του εμφανίσεις από το Fix τον χειμώνα 2006-2007 και ακολούθησαν συνεργασίες και με άλλα μεγάλα ονόματα, όπως αυτά του Γιάννη Πάριου και της Άννας Βίσση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;