Δεκέμβρης στο BAROMETRO με πάνω από 10 djs

december_flyer_back_mail

 

Δεκέμβρης στο BAROMETRO με πάνω από 10 djs, ένα live session, δύο parties – παραμονή Χριστουγέννων (Christmas Groovy Eve Party) και παραμονή πρωτοχρονιάς (New Year’s Freestyle Eve Party) και μια φωτογραφική έκθεση για το πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο της οδού Λένορμαν.

Η Ελεονώρα Γκουσιάρη παρέα με τον Sloppy σε rock (rawwk) ρυθμούς την Τετάρτη 3, την Τρίτη 23 και την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου.

Ο Σkyfic (Στέφανος Καράβολας) με μουσικές επιλογές από όλο το φάσμα της rock, funk, swing (rock/funk/swing it) σκηνής την Τρίτη 9 και την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου.

Ο dj Monkey (Δημοσθένης Μαρμαράς) στα decks του BAROMETRO το Σάββατο 6, την Τετάρτη 10, την Τετάρτη 17 και το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου και φυσικά στο party της παραμονής των Χριστουγέννων (Christmas Groovy Eve Party), στις 24 Δεκεμβρίου, σε groovy dj sessions.

Ο Πέτρος Δημησιάνος (pathrus) την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου με retro indie μουσικές διαθέσεις.

Ο Μάκης και ο Ιορδάνης την Πέμπτη 11 και την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου (Ανήμερα των Χριστουγέννων) σε funk, alternative, garage, rock & roll ρυθμούς.

Ο nikoSpanoudakis. (Νίκος Σπανουδάκης) την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου σε ένα “all around mix” dj session.

Ο Κωνσταντίνος Γκενεράλης (Freestyle Fridays) στα decks του BAROMETRO όλες τις Παρασκευές του Δεκέμβρη (5, 12, 19 και 26 Δεκεμβρίου), καθώς και στο New Year’s Freestyle Eve Party, την παραμονή Πρωτοχρονιάς (31 Δεκεμβρίου) με freestyle μουσικές διαθέσεις.

Ο PlayMojim (Δημήτρης Τσαμαντάνης) για πρώτη φορά στα decks του BAROMETRO το Σάββατο 13 και το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου σε ένα funk, soul, nu jazz, rock & roll dj set (music for your soul).

Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, στις 19:00 οι Polis Guitar Duo, Παναγιώτης Ζαχαριάς και Πώλα Δεληγιάννη σε ένα live cocktail concert σε έργα Assad, Pujol, Piazzolla, Gismonti στο BAROMETRO.

Την άλλη Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, στον πίσω χώρο του BAROMETRO, εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης «218: Πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο». Μια έκθεση με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Καπνεργοστάσιον» για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ενός κτηρίου που έχει χαρακτηριστεί ως εξαιρετικό δείγμα βιομηχανικής αρχιτεκτονικής.

[Δελτίο Τύπου]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;