Freddo: Ο πιο cool και διασκεδαστικός τρόπος να γνωρίζεις νέα άτομα ή να χαλαρώνεις με φίλους

placeit (10)

Ο πιο cool και διασκεδαστικός τρόπος να γνωρίζεις νέα άτομα ή να χαλαρώνεις με φίλους …πάνω από μια κούπα καφέ. Το Freeddo είναι ένα καινούργιο app που θα είναι σύντομα διαθέσιμο για iPhone και Android, επιτρέποντάς σας να βρείτε και να συναντήσετε νέους ανθρώπους πίνοντας καφέ.

Με το Freeddo εντοπίστε στον χάρτη άτομα με ανοικτή πρόσκληση για καφέ και συνομιλήστε μαζί τους πριν συναντηθείτε πρόσωπο με πρόσωπο. Ένας νέος σύγχρονος τρόπος για να πιείτε καφέ με παλιούς και νέους φίλους!

To Freeddo ξεκίνησε σαν ιδέα πριν μερικούς μήνες μετά απο ένα ταξίδι στην Αθήνα απο τον Γιώργο Μαργαρίτη Graphic Web Designer, blogger και δημιουργό αρκετών websites στα Τρίκαλα.

Το πρόβλημα που προέκυψε στην αναζήτηση φίλων για ένα καφέ τον έκανε να σκεφτεί οτι μια υπηρεσία που θα μπορουσες άμεσα να προσκαλέσεις φίλους ή να βρείς ανθρώπους και να μοιραστείς μαζί τους έναν καφέ θα βοηθούσε αρκετά πολλούς που έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.

Τα πρώτα σχέδια έγιναν και το αρχικό πρωτότυπο μετά απο μέρες παρουσιάστηκε σε φίλους, designers και γνώστες του χώρου των startups. Μετά τα πρώτα θετικά σχόλια έπρεπ​​ε να βρεθεί η ομάδα που δημιουργήσει και παρουσιάσει την εφαρμογή σε όλο τον κόσμο.

Και το πρόσωπο που θα έδενε την ομάδα ήταν ο Κωσταντίνος Ζυγουράκης, παλιός φίλος του Γιώργου, πτυχιούχος Πληροφορικής,γνωστός μέσα από τις γαστρονομικες του ανησυχίες καθώς επίσης και παλιός Linux & Tech Blogger.
Οι δυο τους έστησαν εξ’ολοκληρου το πλάνο της υπηρεσίας θέτοντας ακόμη ψηλότερους στόχους για το πώς όλος ο κόσμος θα μπορούσε να συνδεθεί και να επικοινωνήσει πάνω απο μια κούπα καφέ.

To Freeddo έρχεται απο τα Τρίκαλα και αναμένεται να απασχολήσει αρκετά τους επόμενους μηνες τους φίλους των chat apps.
Η υπηρεσία εχει δεχτεί ήδη εκατοντάδες εγγραφές χρηστών απο όλο τον κόσμο που θέλουν να δοκιμάσουν την εφαρμογή πριν αυτή δημοσιευτεί στο App Store & Google Play.

Να σημειωθεί οτι το Freeddo έχει παρουσιαστεί απο το skift.com, το ταξιδιωτικό site οποίο δέχεται περισσότερο απο ένα εκατομμύριο χρήστες καθημερινά, το οποίο χαρακτηρίζει το Freeddo ώς το νέο startup app για τουρίστες που θέλουν να γνωρίσουν ντόπιους και να μοιραστούν έναν καφέ.
http://skift.com/2014/11/10/daily-travel-startup-watch-miles-in-the-bank-freeddo-and-more/

Για να ενημερωθείτε για το Freeddo μπορείτε να το βρείτε στο
www.freeddo.com
καθώς και στις εξής σελίδες στα social networks

Αν θέλετε να αποκτήσετε πρώτοι την εφαρμογή μπορείτε να μπείτε στο freeddo.com ή άμεσα πατώντας εδώ
http://eepurl.com/8wu2L

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;