Messinian Spa: Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και ανακαλύψτε τους θησαυρούς της Μεσσηνιακής και ελληνικής γης

messonian

Ανακαλύψτε τους θησαυρούς της Μεσσηνιακής και ελληνικής γης με τα καλλυντικά Messinian Spa από την Open Cosmetics.

Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, παγκοσμίως γνωστό λόγω της προέλευσής του και για την αντιοξειδωτική και θρεπτική του δράση, συνδυασμένο με συστατικά εμπνευσμένα από τη Βόρεια Ελλάδα έως την Κρήτη, όπως σύκο, ρόδι, πορτοκάλι, σταφύλι, μέλι, χαμομήλι, σιτάρι, ιπποφαές, δίκταμο και φραγκόσυκο.

Για να αναδείξετε τη μεσογειακή σας ομορφιά, τα Messinian Spa σας προσφέρουν ελληνικά φυσικά προϊόντα πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες για τη φροντίδα του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε σαμπουάν, αφρόλουτρο, body milk, body butter, κρέμα προσώπου και ματιών ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, στη σειρά μπορείτε να βρείτε: καθαριστικό προσώπου, conditioner, μάσκα μαλλιών, scrub προσώπου και σώματος, ενυδατικό έλαιο 3 σε 1 για μαλλιά, σώμα και πρόσωπο αλλά και κρέμα χεριών και ποδιών.

Η πολυτέλεια του spa τώρα στο… σπίτι σας!

Μια τυχερή θα κερδίσει ολόκληρη τη σειρά Messinian Spa (αξίας άνω των 200 ευρώ) κάνοντας ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό της για να λάμπει στις γιορτές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;