ΟΤΕ-COSMOTE Graduate Trainee Program για ταλαντούχους νέους έως 28 ετών!

OTE logo blue plaisio

Ένα μοναδικό ξεκίνημα στην καριέρα 10 νέων ανθρώπων με δυνατότητες και προοπτικές προσφέρουν ο ΟΤΕ και η COSMOTE, υλοποιώντας το πρώτο ΟΤΕ-COSMOTE Graduate Trainee Program.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους και νέες έως 28 ετών, κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου, με προσωπικό όραμα και πάθος, προσήλωση στην προσωπική τους ανάπτυξη και όρεξη να εργαστούν στον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό Όμιλο στην Ελλάδα.

Στόχος

Στόχος είναι οι συμμετέχοντες στο Graduate Trainee Program να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία σε ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον, να αναπτύξουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους και να γίνουν οι αυριανοί ηγέτες και επιτυχημένοι επαγγελματίες. Παράλληλα, η εταιρεία έχει σχεδιάσει αντίστοιχο πρόγραμμα για την αξιοποίηση και ανάδειξη στελεχών που εργάζονται ήδη στον Όμιλο ΟΤΕ.

Το πρόγραμμα ξεκινάει το Φεβρουάριο του 2015 και αφορά σε 30 εργαζόμενους.

Κατά την παρουσίαση των προγραμμάτων σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο του ΟΤΕ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ δήλωσε:

«Η επένδυση σε νέους ανθρώπους, είναι επένδυση στο μέλλον. Το πρώτο ΟΤΕ-COSMOTE Graduate Trainee Program επενδύει σε νέους ανθρώπους και τους παρέχει τα μέσα για να εξελιχθούν σε εξαίρετους, ολοκληρωμένους managers. Θέλουμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας τους καλύτερους υποψήφιους της αγοράς και να αναδείξουμε τους ταλαντούχους εργαζομένους μας. Θέλουμε νέους ανθρώπους με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν. Ο ΟΤΕ του σήμερα είναι μεγάλο σχολείο και μπορεί να δημιουργήσει τους ηγέτες του αύριο»

Όπως σημείωσε κατά τη συνέντευξη Τύπου η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου ΟΤΕ, κα Έλενα Παπαδοπούλου, η διαδικασία επιλογής για το ΟΤΕ-COSMOTE Graduate Trainee Program περιλαμβάνει κύκλους συνεντεύξεων και αξιολόγησης, από τους οποίους θα προκύψουν 10 ταλαντούχοι νέοι που θα προσληφθούν στον Όμιλο ΟΤΕ. Ακολουθεί ένα ταξίδι 18 μηνών, με έκθεση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας στις κυριότερες λειτουργίες της εταιρείας, εκπαίδευση σε ένα μεγάλο εύρος αντικειμένων και συμμετοχή σε σύνθετα έργα. Η διοικητική ομάδα του Ομίλου ΟΤΕ θα βρίσκεται δίπλα στους συμμετέχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους έως και τις 30 Δεκεμβρίου, στο ειδικά σχεδιασμένο microsite www.ote-cosmote-graduatetraineeprogram.gr.

Το Πρόγραμμα για τους ήδη εργαζομένους θα είναι επίσης 18μηνης διάρκειας, αντίστοιχο του εξωτερικού προγράμματος, αλλά και ειδικά προσαρμοσμένο στις αναπτυξιακές ανάγκες κάθε εργαζόμενου. Η επιλογή των 30 συμμετεχόντων θα γίνει μέσα από μια ολοκληρωμένη, μεθοδική διαδικασία, αντίστοιχη με αυτή του εξωτερικού προγράμματος που ξεκινάει με την εκδήλωση ενδιαφέροντος των ίδιων των εργαζομένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;