Le Gout: Σας παρουσιάζουμε τον νέο γαλλικό φούρνο που κάνει θραύση στα Νότια

H Le Gout, η νέα γαλλική boulangerie-pâtisserie στη διασταύρωση Μεταξά και Δούσμανη, άνοιξε τις πόρτες της στις αρχές Νοεμβρίου. Και από τότε γίνεται δικαίως το αδιαχώρητο.

Le Gout: Σας παρουσιάζουμε τον νέο γαλλικό φούρνο που κάνει θραύση στα Νότια

Στα γαλλικά το Le Gout σημαίνει γεύση. Και αυτό ακριβώς είναι το δυνατό σημείο της νέας εστέτ boulangerie της Γλυφάδας, με τα vintage πλακάκια στο πάτωμα και τους πολυελαίους να προσδίδουν μια αύρα ρετρό πολυτέλειας, που προσφέρει μεγάλη ποικιλία από φρεσκοψημένα ψωμιά (γαλλικού, ελληνικού και βασικά παντός τύπου) δια χειρός του ταλαντούχου Ελληνογάλλου αρτοποιού.

Επίσης εδώ θα βρείτε λαχταριστά σφολιατοειδή, χειροποίητες πίτες και sandwich, γλυκά ‘κομψοτεχνήματα’ που κάνουν τον κόσμο να κολλάει κυριολεκτικά την μούρη του στην βιτρίνα και πολύ καλό καφέ από ειδικά επιλεγμένα χαρμάνια.

le_gout_glika

Δοκιμάστε οπωσδήποτε την συγκλονιστική τυρόπιτα με σκοτύρι Ιου (το οποίο, όπως και η γραβιέρα με την οποία φτιάχνεται η γραβιερόπιττα, προέρχεται από μικρό τυροκομείο του νησιού), τις ficelles (κάτι σαν λεπτές μπαγκέτες, στην ζύμη των οποίων έχουν προστεθεί ελιές, ζαμπόν ή τυρί) και οποιαδήποτε από τις γλυκές δημιουργίες, ξεκινώντας φυσικά από τα macaron, ένεκα της γενικότερης γαλλικής παιδείας και αισθητικής της Le Gout.

Μεταξά και Δουσμάνη 20, Γλυφάδα, τηλ. 210-894 4566

Πηγή: Nou-pou.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;