4 Λύσεις για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου!

1110841317de0f6f39455b8

Οι άντρες είναι γεμάτοι εκπλήξεις και το ίδιο ισχύει και για την συμπεριφορά τους στο κρεβάτι. Αν και είναι δύσκολο να παραθέσουμε και να εξηγήσουμε κάθε αντρική συμπεριφορά, σας φανερώνουμε τέσσερα βασικά μυστικά που θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου.

1. Πάντα σκέφτεται ότι μπορεί να σε απογοητεύσει στο σεξ

Οι άντρες είτε το καταλαβαίνεις, είτε όχι, νιώθουν τεράστια για την ερωτική τους απόδοση. Σεξουαλικά ικανοποιημένα πρότυπα, όπως τα είδαμε στο Sex and the City, κάνουν τη σύγχρονη γυναίκα να είναι πιο ανοιχτή και απαιτητική για τη σεξουαλική της ζωή. Αυτό οι άντρες το γνωρίζουν πλέον και έτσι ξαφνικά η πίεση να σε ικανοποιήσει γίνεται πιο επιτακτική για εκείνον. Παρότι εσύ μπορείς να του συγχωρέσεις τη φορά που δεν πήγαν όλα τέλεια, εκείνος θα δυσκολευτεί να ξεχάσει την πεσμένη απόδοσή του. Γι’ αυτό αν σας τύχει ποτέ πρόβλημα στο σεξ μην το κοροϊδέψεις. Γέλασε απλά με το περιστατικό και πες του ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό για την ερωτική σας ζωή. Κάν’ τον να αισθανθεί άνετα, και μην μεγαλώσεις περαιτέρω την αγωνία του…

2. Επιζητά την αυτοεπιβεβαίωση για να μπει στο κλίμα

Αιώνες τώρα το σεξ αποτελεί πηγή δύναμης και ένδειξη ανδρισμού. Για έναν άντρα ο τρόπος με τον οποίο τον κοιτάς είναι σημαντικός. Θέλει να είναι ο υπερήρωας σου και “φτιάχνεται” στην ιδέα ότι ως εραστή και ως άντρα βρίσκεται σε ξεχωριστή θέση. Αν περνάς καλά μαζί του σε σεξουαλικό επίπεδο πρέπει να το ξέρει. Μπορεί να σε αγαπήσει μόνο και μόνο από τα κομπλιμέντα που θα του κάνεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Teens.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;