Ψηφιακή Σύγκλιση: Δείτε Live την ημερίδα επιχειρηματικότητας

Από neolaia.gr Team 21 Νοεμβρίου 2014

Δείτε δωρεάν και ζωντανή μετάδοση την Ψηφιακή Σύγκληση η οποία πραγματοποιείτε στο Ξενοδοχείο Ledra Marriot.

Λίγα λόγια για την Ημερίδα

H Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», μέσω του οποίου χρηματοδοτούνται οι δράσεις JEREMIE ICT, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο Ψηφιακή Σύγκλιση: Ιστορίες ανάδειξης επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 09.30 π.μ. στην Αθήνα – Ledra Marriot Hotel (Λ. Συγγρού 115, 117 45 Αθήνα), στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας και ακολουθείται από το διήμερο επιχειρηματικότητας Startup Safary Athens 2014.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τη συμβολή της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας JEREMIE ICT, που με τη δημιουργία ταμείων επιχειρηματικών συμμετοχών (Venture Capital) και επενδύσεων σε νεοφυείς καινοτόμες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, συμβάλλει στην ταχεία μεγέθυνση του οικοσυστήματος της ψηφιακής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ