Ξεκινάει ο τρίτος γύρος διαγωνισμού CU Restart [email protected]Ρομάντσο με δώρο επαγγελματική στέγαση

Από neolaia.gr Team 20 Νοεμβρίου 2014

cover

Το CU και το Bios Ρομάντσο ανακοινώνουν την έναρξη του 3ου γύρου του CU Restart [email protected] Ρομάντσο, του διαγωνισμού που καλεί νέους δημιουργούς να διεκδικήσουν δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στη θερμοκοιτίδα δημιουργικών επιχειρήσεων του Ρομάντσο, για να κάνουν το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Στον 3ο γύρο του διαγωνισμού μπορούν να συμμετέχουν, ατομικά ή ομαδικά, νέοι 18-28 ετών, οι οποίοι καλούνται να εκφραστούν ελεύθερα με φαντασία και ευρηματικότητα και χρησιμοποιώντας σαν εργαλείο το κινητό τους, να δημιουργήσουν ένα τρίλεπτο βίντεο, στο οποίο θα παρουσιάζουν τη δραστηριότητά τους και τους λόγους που θα ήθελαν να κερδίσουν μία θέση στη θερμοκοιτίδα.

Ο διαγωνισμός [email protected]Ρομάντσο είναι η πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης δημιουργικών ατόμων και ομάδων στην Ελλάδα, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέους, μέσα από το δικό τους επαγγελματικό Restartvνα εκφραστούν ελεύθερα και να κάνουν τις δημιουργικές και πρωτοποριακές τους ιδέες πράξη. Έως σήμερα έχει ήδη πραγματοποιηθεί δύο φορές με τους 12 προηγούμενους νικητές να έχουν κάνει το δικό τους επαγγελματικό restart στη θερμοκοιτίδα.

Οι νικητές, πέρα από την στέγαση της δραστηριότητάς τους, έχουν την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της θερμοκοιτίδας και με δημιουργούς με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, να γνωρίζουν πρακτικές καταξιωμένων επαγγελματιών, αλλά και να παρουσιάζουν στο κοινό δείγματα από τη δουλειά τους. Η συνεχής αλληλεπίδραση των μελών της θερμοκοιτίδας συμβάλλει στην εξέλιξη κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, αλλά και στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συνόλου παραγωγής που θα τροφοδοτήσει την πολιτισμική και ιστορική συνέχεια της πόλης.

Το τριήμερο 21-23 Νοεμβρίου 2014 η θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο διοργανώνει ανοιχτή παρουσίαση της δράσης και της κοινότητάς της με OpenStudios, εκθέσεις και εκδηλώσεις που θα έχουν σαν θέμα την δημιουργικότητα, την Αθήνα και τους ανθρώπους της. Όσοι την επισκεφθούν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους νικητές του προηγούμενου γύρου του διαγωνισμού, να δουν τη δουλειά τους και να μοιραστούν την εμπειρία τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στον 3ο γύρο του διαγωνισμού CU Restart [email protected]Ρομάντσο, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 19 Δεκεμβρίου.  Πληροφορίες για το διαγωνισμό και δήλωση συμμετοχής στο www.vodafonecu.gr/restartup

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ