Το Πρόγραμμα Au Pair είναι μία διέξοδος από τη ρουτίνα και τη βαρεμάρα.

Από neolaia.gr Team 14 Νοεμβρίου 2014

Advertorial Post 1

Είναι ο πιο οικονομικός και συνάμα συναρπαστικός τρόπος για να ζήσεις στο εξωτερικό και να γνωρίσεις μια διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμό.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα εργάζεσαι, που σημαίνει ότι δεν επιβαρύνεις τους γονείς σου αλλά στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου.

Η εμπειρία που θα αποκτήσεις μένοντας σε μια άλλη χώρα προσθέτει πόντους στο βιογραφικό σου και αποτελεί έξτρα προσόν όσον αφορά την επαγγελματική σου αποκατάσταση. Μαθαίνοντας πως να προσαρμόζεσαι σε ένα νέο περιβάλλον, αποκτάς δεξιότητες που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες στον μελλοντικό σου εργοδότη. Το καλύτερο παράδειγμα είναι η εκμάθηση ξένης γλώσσας, έχεις την ευκαιρία να μάθεις άπταιστα την γλώσσα της χώρας που θα μένεις και μάλιστα χωρίς κόστος!

Το Πρόγραμμα Au Pair είναι εμπειρία ζωής! Σου δίνει την δυνατότητα να αντιληφθείς πώς είναι ο κόσμος πέρα από την πόλη και την χώρα σου, γνωρίζεις διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικές συνήθειες κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να διευρήνεις τους ορίζοντές σου.

Σε τελική ανάλυση κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό, κάτι που δεν θα βιώσεις ποτέ αν δεν ζήσεις για ένα διάστημα στο εξωτερικό!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.anixi.eu/frontpage-gr
Για αιτήσεις συμμετοχής: http://anixi.eu/aupair-application-form-gr
Τηλέφωνο: 211 0100 778
Email: [email protected]
Skype: Anixi Au Pair

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ