Ο Claydee είναι ο Καλλιτέχνης της χρονιάς  στην Πολωνία

image004

Σε ένα από τα μεγαλύτερα events που πραγματοποήθηκε πρόσφατα στην Πολωνία, ο πολύ-επιτυχημένος performer και παραγωγός, ο Claydee βραβεύτηκε με δύο από τα σημαντικότερα βραβεία της βραδιάς. Το smash hit του “Sexy Papi” αναδείχθηκε το καλύτερο dance track της χρονιάς ενώ ο ίδιος ο Claydee κέρδισε το βραβείο του Καλλιτέχνη της χρονιάς.

Άλλη μια μεγάλη διάκριση για τον μοναδικό Έλληνα καλλιτέχνη pop/dance μουσικής που διαπρέπει στο εξωτερικό και τα τραγούδια του παίζονται από τους μεγαλύτερους σταθμούς σε όλη την Ευρώπη.

Ο Claydee σε αυτή τη φαντασμαγορική βραδιά εμφανίστηκε live τραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ανάμεσά τους τα “Mamacita Buena”, “Sexy Papi” και “Do It”.

Αυτή την περίοδο ο καλλιτέχνης με τα συνεχόμενα Top10 Hits στο Ελληνικό airplay chart πραγματοποιεί sold out live shows στην Πολωνία όπως επίσης και σε Σερβία, Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Αλβανία και Ρουμανία.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε κυκλοφόρησε το hit single “Hey Ma”, το οποίο έχει ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια views στο YouTube. O Claydee ετοιμάζει το debut album του και επιφυλάσει μεγάλες εκπλήξεις για τους fans του καθώς συνεργάζεται με αρκετούς καλλιτέχνες που γνωρίζουν επιτυχία σε όλη την Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;