Employability Week: Οι Διεθνείς Τάσεις στην Ενέργεια και οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

EmployabilityWeek-Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας1

Δεύτερη ημέρα για το “Employability Week” του Mediterranean College και η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College διοργάνωσε την Τρίτη 11.11.2014 στο Lecture Hall του Κολλεγίου, ομιλία με θέμα «Οι Διεθνείς Τάσεις στην Ενέργεια και οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας». Εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο Δρ. Σωτήρης Καπέλλος, Διευθυντής Ανάπτυξης της εταιρίας ΕΛ.ΠΕ ΑΠΕ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ο Κος Κάπελλος εστίασε σε θέματα όπως η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ), οι προκλήσεις του Μέλλοντος σε σχέση με την κατανάλωση ενέργειας, τα βιοκαύσιμα, οι νέες τεχνολογίες σχετικά με την παραγωγή και τον εφοδιασμό ενέργειας καθώς και στην ελληνική αγορά των ΑΠΕ. Την εισήγηση παρακολούθησαν φοιτητές από τις Σχολές Μηχανικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων οι οποίοι υπέβαλαν ερωτήσεις τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά το πέρας της διάλεξης.

Το Employability Week το οποίο διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά (με τη συγκεκριμένη διοργάνωση να αποτελεί την 5η στη σειρά) αποτελεί μια πρωτοβουλία του Mediterranean College. Σκοπός των δράσεων του είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Κολεγίου μέσα από πλήθος δράσεων όπως σεμινάρια, ομιλίες επαγγελματιών, workshops ειδικευμένων επαγγελματιών και εκπαιδευτικές επισκέψεις και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα όλων των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;