Mediterranean College: Συμβουλές επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε νέους 18-23 ετών.

Employability Week-U Can Do It

Με ένα πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Randstad Hellas στο κατάμεστο Lecture Hall του Mediterranean College, ξεκίνησε τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου ο κύκλος δραστηριοτήτων της Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Κολλεγίου.

Με την ευρηματική ονομασία «U Can Do It» τον εν λόγω πρόγραμμα αποσκοπεί στην παροχή συμβουλών επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε νέους ηλικίας 18-23 ετών.

Εισηγητές του προγράμματος ήταν ο κος Αθανάσιος Κανάργιας (Outplacement Specialist) και η κα Αδαμαντία Κακαβούλη (Consultant Staffing) της εταιρίας Randstad Hellas και υπεύθυνοι του U Can Do It.

Τα εξειδικευμένα στελέχη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους φοιτητές του Κολεγίου και να δώσουν απαντήσεις και συμβουλές σε πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας νέος σήμερα καθώς αναζητά εργασία.

Ανάμεσα σε άλλα ενημέρωσαν τους φοιτητές:

  • για τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, ώστε οι φοιτητές να είναι ενήμεροι για επαγγέλματα που η ζήτησή τους βρίσκεται σε άνοδο,
  • για τις επαγγελματικές δεξιότητες που ζητούνται σήμερα από την αγορά εργασίας,
  • για τα μυστικά που πρέπει ένας υποψήφιος να γνωρίζει ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα εν όψει ενός job interview,
  • για τα σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης εργασίας (LinkedIn κλπ).

Το Employability Week το οποίο διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά (με τη συγκεκριμένη διοργάνωση να αποτελεί την 5η στη σειρά) αποτελεί μια πρωτοβουλία του Mediterranean College. Σκοπός των δράσεων του είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Κολεγίου μέσα από πλήθος δράσεων όπως σεμινάρια, ομιλίες επαγγελματιών, workshops ειδικευμένων επαγγελματιών και εκπαιδευτικές επισκέψεις και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;