Μπουζούκια 2015: Στο Frangelico ο Γονίδης μαζί με τον Χολίδη

frangelico

Το Frangelico συνεχίζει ακάθεκτο την εντυπωσιακή του πορεία όλα αυτά τα χρόνια στην νυχτερινή Αθήνα. Δεν πρόλαβαν καλά καλά να πέσουν οι τίτλοι τέλους του καλοκαιρινού σχήματος με τον Χρήστο Χολίδη, τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Ελένη Χατζίδου και το μαγαζί της παραλιακής επέστρεψε πιο δυνατό και άνοιξε και πάλι τις θύρες του την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, φιλοξενώντας ένα δίδυμο φωτιά, δύο από τους καλύτερους καλλιτέχνες διαφορετικών γενεών του ελληνικού τραγουδιού. Ο λόγος για τον Χρήστο Χολίδη, εκπρόσωπος της σύγχρονης σχολής, ο οποίος και ανανέωσε την συνεργασία του με το Frangelico για άλλη μια σεζόν και ο ένας και μοναδικός Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος με τα τραγούδια του και την υποδειγματική και τρανταχτή του συνολική παρουσία μεγάλωσε γενιές ολόκληρες και το όνομά του έχει γίνει σύμβολο για τους απανταχού μουσικόφιλους.

Γονίδης και Χολίδης ξεκίνησαν με τις καλύτερες προοπτικές τις εμφανίσεις τους στο Frangelico. Ήδη, διανύουν την τρίτη εβδομάδα στο μαγαζί της παραλιακής και έχουν κάνει πέρα για πέρα αισθητή την παρουσία τους. Πλήθος κόσμου έχει κατηφορίσει στο Frangelico για να διασκεδάσει και έχει φύγει με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Το εκρηκτικό δίδυμο συνδυάζεται και συγχρονίζεται άψογα και το πρόγραμμα που κάνουν δένει απόλυτα με τις μαγικές τους φωνές. Χολίδης και Γονίδης κατάφεραν να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους και το Frangelico να γίνει, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο, το νούμερο ένα στέκι μιας ξέφρενης διασκέδασης, η οποία θα μείνει σίγουρα αποτυπωμένη στην μνήμη όλων αυτών που δεν έχασαν στιγμή και επισκέφτηκαν άμεσα το Frangelico για να απολαύσουν το αχτύπητο δίδυμο αυτού του χειμώνα.

Γονίδης Χολίδης στο Frangelico υπόσχονται να βάλουν φωτιά στην διασκέδαση .

Οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστής έχουν σαρώσει ήδη με τις εμφανίσεις τους, ενώ το πρόγραμμά τους είναι αμιγώς λαϊκό και στο οποίο ακούγονται όλες οι παλιές και αξέχαστες επιτυχίες του Σταμάτη Γονίδη, μαζί με τα σύγχρονα λαϊκά τραγούδια του Χρήστου Χολίδη. Το εντυπωσιακό είναι ότι, κατά την διάρκεια του προγράμματος, οι δύο καλλιτέχνες βγαίνουν μαζί στην πίστα και τραγουδούν πολλά κομμάτια, ανάμεσά τους και το νέο ντουέτο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για τις ανάγκες της συνεργασία τους και λέγεται «Φίλε μην ρωτάς», και το οποίο πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι και έχει ήδη λατρευτεί από το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι στο Frangelico και διασκέδασαν με τις επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών, αλλά και του υπόλοιπου cast, το οποίο αποτελείται από την ανερχόμενη Ειρήνη Παπαδοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Χ Factor και ήδη έχει αποκτήσει αρκετή εμπειρία μέσα από τις σπουδαίες συνεργασίες της. Ακόμα, στο σχήμα συμμετέχουν οι πρόσφατα εμφανιζόμενες στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, αλλά παράλληλα εντυπωσιακές σε φωνή και εξωτερική εμφάνιση, η Χριστίνα Μήλιου και η Στεφανία Γονίδη (κόρη του Σταμάτη Γονίδη).

Το Frangelico έχει αποκτήσει τεράστια φήμη από τον πρώτο κιόλας καιρό που εμφανίστηκε στην νυχτερινή μας ζωή και είναι από τα δημοφιλέστερα μπουζούκια της Αθήνας. Είναι ένας χώρος που έχει αγαπηθεί πολύ και βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των Αθηναίων για την νυχτερινή τους έξοδο. Δουλεύει ασταμάτητα χειμώνα καλοκαίρι με μικρά διαλλείματα ανάμεσα στις δύο σεζόν για τις αναγκαίες πρόβες των καλλιτεχνών. Χολίδης Μενιδιάτης Χατζίδου βρέθηκαν το καλοκαίρι στο Frangelico, ενώ πέρυσι τον χειμώνα είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τους Πανταζή και Στάμο και περσι το καλοκαίρι τον Γιώργο Γιαννιά.

Ενημερωθείτε σχετικά με τα νυχτερινά σχήματα για τιμές φιάλης και τηλέφωνο κρατήσεων στο kratisinow.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;